• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Göster ama elletme ile seks yapmak arasındaki kisimdaymissiniz 😊

Hayır ben artık herkesin öyle olduğunu benim tuhaf olduğumu rahat olduğumu düşünmeye başladığım için sordum
bak canım evlenmek isteyen evleniyor seven isteyen evleniyor ister sevişmiş ol ister sevişmemiş ol. ilişki daha yeniymiş 6 ayda evlilik lafı etmek için. kaç yaşındasın? bazı erkekler beyinsiz doğru onu biz bilemeyiz. ama adama senin sevişip seks yapmıyor olman bile itici gelebilir yani. bilmeyiz onu tanımıyoruz. bir insan ayrıca sevişti diye niye soğusun ayrıca ten bağımlılık yapar. seviyorsa adam seviştikçe daha da bağlanır

Saçma sapan algılamışsınız soruyu amacım evliliğe ikna etmek değil erkeğin gözünde evlenilecek eğlenilecek kadın farkına değinmeye çalıştım
Bana mı dedin kız önce doğru alıntılamayı öğren. O zaman
Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ?
Demicen hem sevişip hem uzun süreli ilişki nasıl yürüttünüz dicen

Saçma sapan algılamışsınız soruyu amacım evliliğe ikna etmek değil erkeğin gözünde evlenilecek eğlenilecek kadın farkına değinmeye çalıştım
Kendinizi bu şekilde kategorize ederseniz zaten sizinle sevişir başkasıyla evlenirler 😏

Sevişmekle seks yapmak arasındaki farkı biri bana açıklayabilir mi?

Ben direkt sevişerek sekis yaptığım için erkeği evliliğe götürmeme gerek kalmadı erkek beni evliliğe götürdü 😂
Erkeği evliliğe götürmekten kastım ciddi düşünüp değer vereceği kadın olmak değersiz göreceği değil. Çünkü birini seviyorum yaşıyorum bir şeyler altında bakış açısı bu çıkıyor. Dedim ki ben de acaba bu evlenenler erkeğin sevdiği kadın ya acaba hiç sevişmeden mi öyle oldu bu durum diye sormak istedim. Düz mantıklılar yine yanlış anladı tabi.
Sevişmek derken bakire kalarak bir şeyler yaşadık demek istedim

Kadınlarla birlikte olduktan soran eve gittiğimde namaz kılıp birlikte olduğu kadınları o..pu ilan eden iğrenç zihin setine sahip kişilerle beraber olursanız ilişki evliliğe zaten gitmez. Bu adamlar her şeyi yaşar 35'ten sonra anasının bulduğu ergenlik ten yeni çıkmış sözde "temiz" kızlarla evlenirler. Bu adamlardan uzak durun. Yoksa gerçekten seven normal biri seviştik ten sonra soğumaz tersine daha fazla bağlanır.

Bana mı dedin kız önce doğru alıntılamayı öğren. O zaman

Demicen hem sevişip hem uzun süreli ilişki nasıl yürüttünüz dicen
Alıntılama yapmadım sen ve senin gibilere dedim. Yanlış cümle kurmuşum çok çaplı düşünemeyenler farkettirdi . Zaten çirkeflerin bakış açısını merak etmiyorum teşekkürler

Ayrıca biz kocamla çok eğleniyoruz, eğlenemeyeceği kadınla evlenen erkeğin aklına tüküreyim. Bir ömür geçer mi öyle.

Kadınlarla birlikte olduktan soran eve gittiğimde namaz kılıp birlikte olduğu kadınları o..pu ilan eden iğrenç zihin setine sahip kişilerle beraber olursanız ilişki evliliğe zaten gitmez. Bu adamlar her şeyi yaşar 35'ten sonra anasının bulduğu ergenlik ten yeni çıkmış sözde "temiz" kızlarla evlenirler. Bu adamlardan uzak durun. Yoksa gerçekten seven normal biri seviştik ten sonra soğumaz tersine daha fazla bağlanır.
Çok teşekkürler ☺️

Gerçekten sevip değer veren insan seviştikten sonra neden soğusun yahu?

Erkeği evliliğe götürmekten kastım ciddi düşünüp değer vereceği kadın olmak değersiz göreceği değil. Çünkü birini seviyorum yaşıyorum bir şeyler altında bakış açısı bu çıkıyor. Dedim ki ben de acaba bu evlenenler erkeğin sevdiği kadın ya acaba hiç sevişmeden mi öyle oldu bu durum diye sormak istedim. Düz mantıklılar yine yanlış anladı tabi.
Sevişmek derken bakire kalarak bir şeyler yaşadık demek istedim
Sevişince bakire kalamazsınız ki. Bakire/bakir sevişmemiş insan demek. Siz kendinizi kandırıyorsunuz sadece.

Bir insanın (kadın ya da erkek) değeri sevişip sevişmemesine göre belirlenmez. Evlilik kararı buna göre verilmez. Karşınıza bu tip erkeklerin çıkması normal çünkü siz de zarını koruyup bakire olduğunu düşünen bir zihniyete sahipsiniz. İnsan kendi gibileri çeker kendine.

Alıntılama yapmadım sen ve senin gibilere dedim. Yanlış cümle kurmuşum çok çaplı düşünemeyenler farkettirdi . Zaten çirkeflerin bakış açısını merak etmiyorum teşekkürler
Çok çaplı düşünebilseydin doğru kelimelerle kendini ilk başta ifade etmeyi öğrenirdin bu yüzden seni sallamıyorlar sorun yaptığın sekste değil

Kendinizi bu şekilde kategorize ederseniz zaten sizinle sevişir başkasıyla evlenirler 😏
Etrafımdaki herkes böyle herkes ben nasıl çevreye sahipmişim şaşkınım şu an. Herkes kategoriye bölmüş kadınları burda ve bu bana çok ters geliyor sevdiğime dokunmak istiyorum çünkü

Back
X