- 13 Ocak 2020
- 46.006
- En iyi cevaplar
- 2
- 176.466
- 598
- 33
Ciddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi düşünülen biri olmak istiyorum verdi bu elendi olarak görülmek istemiyorum
Modernlik, toplumun kültürel sosyal vb birçok konuda ilerlemesi ve gelişmesidir. Ayrıca teee 18.yy'da ortaya çıkmış, üstelik Avrupa'da...size kötü bir haberim var, biz yarı Ortadoğulu bir toplumuz Bu devirde yaşadığınız şehirde sevişemiyor olmanızın konunyla hiç ilgisi yok yani. O şehirde olmuyorsa başka şehirler deneyin...Ben onun bakış açısına göre davranıyorum. O öyle olmasa zaten kasmam ben de. Modernlik o değil bu değil ne o zaman. Gayet de modernlik bu hala bu yüzyılda bunun hesabının yapılması rezillik ve ben yapmak zorunda kalıyorum bu şehirde.
Karşıdakinin isiydi bitti vs gibi kendi degerinizi düşüren bu düşünme şeklinden bir siyrilmaniz lazım. Siz kendinize değer vermezseniz başkası neden değer versin değil mi?İki sebebi var kendimi çok kasıp gerildiğim için rahat hissetmiyorum zevk alamıyorum. İkincisi işi bittikten sonra benden soğur mu hissi oluşuyor.
Hayatımda gördüğüm en açıkfikirli “türbanlı” olabilirsinSeks niye yapmıyonuz yapsanıza
Ama gitar çalamıyorumHayatımda gördüğüm en açıkfikirli “türbanlı” olabilirsin![]()
Bakın burda da yine kendinizi değersiz görme var niye dar kafalı birinden kaçmak yerine ona uyumlanmaya çalışiyorsunuz ki?Bu arada karşıma çıkan insan sığ değilse bunlar gibi ben söylerim ki sen benim ilkimsin olayını yapmam çıktı karşıma yapmadım hatta bakireyim ama yaşadım birçok şey dedim bakire olma sebebim de bakış açılar diye belirttim. Kimseyi dolandırmak değil amacım ama kafası dar birine aşık olursam da ki şu an o durumdayım o da geçmişinde yaşadıysa her şeyi bunu gizlemeyi kendimde hak görüyorum. Çünkü o zihniyetsiz çünkü o dar kafalı bir adam. Bu yüzden derim ona ilkim sensin diye kandırılmak istemeyen zihniyetini düzeltsin.
Çünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
Kendileri her boku yiyip sonra bakire kiz isterler. Bu nasil bir kultur anlayisi anlamiyorumÇünkü artık hep aynı şeyi yaşamaktan bıktım sevişince ciddi gözle bakılan kız olmaktan çıkıyorum. Evlilik değil derdim sadece erkekler ciddi bakılacak kadınla evleniyor ya güya
O kişiye göre değişir.Tercih işte ayıp günah yada hazır değilim vs.Yada kimisi umursamaz.İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Soru sorma cevap ver arkadaşım. Seviştin mi sevişmedin mi? Sevişerek mi evliliğe ikna ettin adamıBu ne şimdi, kamuoyu araştırması mı?
Kafası dar adamın neyine aşık oldun?Kimseyi dolandırmak değil amacım ama kafası dar birine aşık olursam da ki şu an o durumdayım o da geçmişinde yaşadıysa her şeyi bunu gizlemeyi kendimde hak görüyorum.
Abla sakin ol.İnsanlarda edep ar kalmadı artık bu nasıl bir soruysa yazik cidden yazık kafamıza taş yağsa yarabbi şükür diyecek durumdayız
1.gün diye kalmış aklımda niye söylemiyorsunGenelde ilişkinin 333. gününde seks yapılır, bunu bilmiyor musun?
Olmaz ilk günden konu sahibinin deyimiyle “verilirse” büyüsü kaçar işin. Tam 333. güne denk getirmen lazım.1.gün diye kalmış aklımda niye söylemiyorsun
konudan bağımsız erkeğin gönlüne so…larErkeğin evlenmeye gönlü varsa eskortlada evlenir yeterki sevsin