Aynen sıra yalvarmaya geldi evlen benle diye yalvaracam bugün onaYalnız bir düzeltme yapalım, ikna etmeye çalışan taraf hanım kızımız, karşı taraf ona bu kötülüğü yapmak istemez...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sıra yalvarmaya geldi evlen benle diye yalvaracam bugün onaYalnız bir düzeltme yapalım, ikna etmeye çalışan taraf hanım kızımız, karşı taraf ona bu kötülüğü yapmak istemez...
e neyi verdin ya o zaman?Bakireyim aslında
Burada yazmışsın sorunun cevabı bu, sen ne kadarını yapmak istiyorsan, karşındaki de o kadarını yapıyorsa onunla evleneceksin işte. Sen sadece öpüşüp koklaşmak istiyorsun sanırım, ileriye götürmek istemiyorsun, madem sana öyle davranacak biriyle beraber ol, ileri gitmek isteyeni ele, senin gibi davranan birini bulmaya çalış, aslında formül gayet basit.Kendileri sen istesen ben yapmam bu kötülüğü diyorlar. Ben sadece öpüşmede dokunmada kalmak istiyorum ama onlar ilerletiyorlar ve bir şekilde rahatlamaları için temas gerekiyor. Tam anlamıyla yapmak ayrı bir boyut bence. Ben de onu evleneceğim insanla yaşamak istiyorum bu iki yüzlülük değil çünkü bir şeyin tadına varmamışım daha.
bu diye bahsettiğin insanın karşısında konuşmayı beceremezsin karşılaşsak hadsiz klavye özgüvenlisi seni. Seni kültürümle yerle bir ederim tek vasfı burda insan linç etmeye çalışmak olan boş insan seni. Kaale alınacak biri olmadığın belli de öfkemi senin boş beynine kusuyorum.Bu tabi ki pantolonlu yapıyodur ama biri bunu donla yapmaya ikna ederse açar. Bekleyelim![]()
O an istiyorum sanıyorlar sanırımBurada yazmışsın sorunun cevabı bu, sen ne kadarını yapmak istiyorsan, karşındaki de o kadarını yapıyorsa onunla evleneceksin işte. Sen sadece öpüşüp koklaşmak istiyorsun sanırım, ileriye götürmek istemiyorsun, madem sana öyle davranacak biriyle beraber ol, ileri gitmek isteyeni ele, senin gibi davranan birini bulmaya çalış, aslında formül gayet basit.
Verdim demedime neyi verdin ya o zaman?
bu diye bahsettiğin insanın karşısında konuşmayı beceremezsin karşılaşsak hadsiz klavye özgüvenlisi seni. Seni kültürümle yerle bir ederim tek vasfı burda insan linç etmeye çalışmak olan boş insan seni. Kaale alınacak biri olmadığın belli de öfkemi senin boş beynine kusuyorum.
Şaka şuka bir yana da neden sınırları belirleyen hep siz oluyorsunuz? İlişki iki kişiliktir, onun da istekleri ve sınırları olmalı. Sizin ileri gitmek anlayışınızla onunki aynı olmak zorunda değil ki. Modernlikten bahsetmişsiniz -ki modernlik sevişmek değil- ama bekaret konusunda siz de aynı zihniyete sahipsiniz...Aynen sıra yalvarmaya geldi evlen benle diye yalvaracam bugün ona
Sevişmene kim tepki gösterebilir ki? Senin yarım yamalak eylemine verdiğin ad bu. Ne istediğini bilmiyorsun.Yorum yapanlar Ortadoğu’yu bilmiyor sanırım. Şaşırdım normalde seviştiğimi söylediğim için tepki alirim düşüncesiyle sormuştum![]()
Senin tabirinle sevistigin ama benim tabirimle sadece oynastigin adam kendisine aslında değer vermedigini çünkü onca şey yaşayıp sadece penetrasyona yanasmadigini senin gözünde onun buna degmedigini düşünüyor olabilir mi?Ben açıkça canım sevişmek istedi seviştim desem bana saygısızlık yapmaz hiçbirisi zaten. Elde tutma gayretinde biri değilim. Karşımdaki kişilerin düşünceleri çok sakat ve ben ayak uydurmaya çalışıyorum çünkü kos koca şehirde sanki tek ben sevişiyorım gibi kötü hissettirdiler bana. Ne yaşadığımı bilemezsiniz travmalarımı bilemezsiniz. Değersiz hissetme sebebim sevdiğim adamın düşünce yapısı. Seviyorum seviliyorum güzel gidiyor her şey ama bir gün onunla sevişiyorum sonra soğuk davranmaya başlıyor. Demek ki bana değer vermiyor diye düşünür insan ister istemez. Yoksa onun dışında öylesine seviştiğim insan bugün şu anki ilişkim hakkında seviştiğin için uzaklaşmıştır senden dediğinde onun açısında kendimi değersiz hissetmedim. Çünkü onun hayalinin kadınıyım hala ve sevmesini beklemiyorum beni sadece arzular o ve bu benim umrumda değil. Sevdiğim adam umrumda
İyi de ileriye gitmek isteyene, daha fazlasına hazır değilim demiyor musun, bunu dedikten sonra karşı tarafın durup anlayış göstermesi gerek. Ne kadar o an engel olmak zor olsa da, başarılamayacak birşey de değil. Karşı tarafın ileriye gitmesinden korkuyorsan da o zaman hiç öpüşmeyeceksin:) sana göre biri denk gelmemiş anlaşılan, senin işin de zor:) biz evlenmeden önce böyle şeyler yaşamadık, o yüzden ikimiz de beklemeyi tercih ettiğimizden zor olmadı bizim için, bunun orta yollusu da yine dediğim gibi olack, ısrar edeni eleyeceksin. Başka çare yok.O an istiyorum sanıyorlar sanırım
Şuraya soru sorup boş tenekelerin de fikirlerini sunmaların katlanıyorum ya sırf arada akıllı,analiz edebilen, geniş düşünebilen bir iki insan çıkıyor diye.
Senin tabirinle sevistigin ama benim tabirimle sadece oynastigin adam kendisine aslında değer vermedigini çünkü onca şey yaşayıp sadece penetrasyona yanasmadigini senin gözünde onun buna degmedigini düşünüyor olabilir mi?
Kendisini garantiye alıyor kadına bak hala bakire isteyen biriyle evlenebilmek için. Demek ki beni o kadar da sevmiyor, değerli görmüyor ki saçma sapan sevişmemsi sacmaligiyla oyalıyor. Üstelik yaptığı hiç de dürüstçe değil çünkü gerçek bir bakire de değil birilerini kandırma derdinde. Bu da dürüst olmadığını gösterir, hiç de tanıdığım gibi değilmiş.
Çünkü ya sevisirsin ya da sevismezsin mış gibi yapmak nedir allasen
Bence sizin o sevisme sacmaliginiz sonucu kafadan bunlar geçiyor Ne yazık ki empati sizde sıfır sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya.
Hiç öpüşmediğim tenine dokunmadığim onun da bana dokunmadığı birini sevemem ben. Evlilik de düşünmem. İleriye gitme konusunda da kararsız kalıyorum o an dur falan desem de o an istiyor diye göz ardı ediyorum ama aslında etmemem lazım sadece o an bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Çünkü çok yükseliyoruz o an durmak can sıkıcı oluyor.İyi de ileriye gitmek isteyene, daha fazlasına hazır değilim demiyor musun, bunu dedikten sonra karşı tarafın durup anlayış göstermesi gerek. Ne kadar o an engel olmak zor olsa da, başarılamayacak birşey de değil. Karşı tarafın ileriye gitmesinden korkuyorsan da o zaman hiç öpüşmeyeceksin:) sana göre biri denk gelmemiş anlaşılan, senin işin de zor:) biz evlenmeden önce böyle şeyler yaşamadık, o yüzden ikimiz de beklemeyi tercih ettiğimizden zor olmadı bizim için, bunun orta yollusu da yine dediğim gibi olack, ısrar edeni eleyeceksin. Başka çare yok.
Niye duruyorsunuz? Durma isteğinizi. Altında ne yatıyor? Bu adam buna değmez mi? Seksin kendisinden korku mu? İlerde ortada kalırım telasesi mi?Hiç öpüşmediğim tenine dokunmadığim onun da bana dokunmadığı birini sevemem ben. Evlilik de düşünmem. İleriye gitme konusunda da kararsız kalıyorum o an dur falan desem de o an istiyor diye göz ardı ediyorum ama aslında etmemem lazım sadece o an bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Çünkü çok yükseliyoruz o an durmak can sıkıcı oluyor.
Ben onun bakış açısına göre davranıyorum. O öyle olmasa zaten kasmam ben de. Modernlik o değil bu değil ne o zaman. Gayet de modernlik bu hala bu yüzyılda bunun hesabının yapılması rezillik ve ben yapmak zorunda kalıyorum bu şehirde.Şaka şuka bir yana da neden sınırları belirleyen hep siz oluyorsunuz? İlişki iki kişiliktir, onun da istekleri ve sınırları olmalı. Sizin ileri gitmek anlayışınızla onunki aynı olmak zorunda değil ki. Modernlikten bahsetmişsiniz -ki modernlik sevişmek değil- ama bekaret konusunda siz de aynı zihniyete sahipsiniz...
İki sebebi var kendimi çok kasıp gerildiğim için rahat hissetmiyorum zevk alamıyorum. İkincisi işi bittikten sonra benden soğur mu hissi oluşuyor.Niye duruyorsunuz? Durma isteğinizi. Altında ne yatıyor? Bu adam buna değmez mi? Seksin kendisinden korku mu? İlerde ortada kalırım telasesi mi?
Önce bu alt nedeni bı anlayın.
Hata burda. Karşı tarafa göre hareket etmek. Bence siz ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz. Sevişirim ama ileriye gitmem, sevişmeye başladık ama nasıl durdurucam, ya karşımdaki farklı düşünürse?, kafanız bence çok karışık. Ne düşünürse düşünsün, sizin ne düşündüğünüz önemli. Daha en başta erkekleri öpüşürken bile bu kadar düşünürseniz evlenince düşünemiyorum. Boşverin yaa, hatta onları düşünmek fazla fedakarlık olur:), kendinizi düşünün ve siz ne istiyorsanız onu yapın.Hiç öpüşmediğim tenine dokunmadığim onun da bana dokunmadığı birini sevemem ben. Evlilik de düşünmem. İleriye gitme konusunda da kararsız kalıyorum o an dur falan desem de o an istiyor diye göz ardı ediyorum ama aslında etmemem lazım sadece o an bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Çünkü çok yükseliyoruz o an durmak can sıkıcı oluyor.
Bu arada karşıma çıkan insan sığ değilse bunlar gibi ben söylerim ki sen benim ilkimsin olayını yapmam çıktı karşıma yapmadım hatta bakireyim ama yaşadım birçok şey dedim bakire olma sebebim de bakış açılar diye belirttim. Kimseyi dolandırmak değil amacım ama kafası dar birine aşık olursam da ki şu an o durumdayım o da geçmişinde yaşadıysa her şeyi bunu gizlemeyi kendimde hak görüyorum. Çünkü o zihniyetsiz çünkü o dar kafalı bir adam. Bu yüzden derim ona ilkim sensin diye kandırılmak istemeyen zihniyetini düzeltsin.Senin tabirinle sevistigin ama benim tabirimle sadece oynastigin adam kendisine aslında değer vermedigini çünkü onca şey yaşayıp sadece penetrasyona yanasmadigini senin gözünde onun buna degmedigini düşünüyor olabilir mi?
Kendisini garantiye alıyor kadına bak hala bakire isteyen biriyle evlenebilmek için. Demek ki beni o kadar da sevmiyor, değerli görmüyor ki saçma sapan sevişmemsi sacmaligiyla oyalıyor. Üstelik yaptığı hiç de dürüstçe değil çünkü gerçek bir bakire de değil birilerini kandırma derdinde. Bu da dürüst olmadığını gösterir, hiç de tanıdığım gibi değilmiş.
Çünkü ya sevisirsin ya da sevismezsin mış gibi yapmak nedir allasen
Bence sizin o sevisme sacmaliginiz sonucu kafadan bunlar geçiyor Ne yazık ki empati sizde sıfır sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz olaya.