• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenenler evlilik öncesinde sevişmiyor mu merak ediyorum

bilmiyorum gerçekten şurdaki tepkilere bak herkes sevişiyor istediği gibi seviliyor da biz sevişince yatmalık falan diye basit kadın muamelesi görüyoruz. İki kere yandı canım bu konuda ikisi de beni kullanmış.
Buradaki tepkilerden sadece bunu mu anladınız ?
Siz kendinizce bakire kalmak için ki sadece kelime olarak bakire) sadece sevişip işi ileriye götürmüyorsunuz insanlar bu hareketinizle bile dalga geçiyor karşınızdaki erkekleri aptal mı sanıyorsunuz ? Onlar da bu şekilde düşünüyor işte bir şeyi ya yapın ya yapmayın sevişip sex yapmayınca oooo ne namuslu kadın lan demiyorlardır içinden emin olun sadece sizin tavrınızı dengesiz ve rahatsız edici buluyorlardır bununla mı uğraşacağım diyorlardır

Arkadaşım bakış açın o kadar yanlış ki sen bu bakış açıni degistirmedikten sonra inan ki elini de tutmasan, tam anlamıyla birliktelik de yasasan bir erkekten aradığın ilgiyi alamazsın.
Yok erkeğin tercih edeceği kadın olmak
Yok erkeği mutlu etmeye çalışmak
Yok beni kullandı
Yok verdi dedi geçti
Yok basit kadın muamelesinde bulundu.
Vs vs vs
Zihniyetin çok sakat . Belli ki kendine değer vermeyen birisin..sen kendine değer vermesen kimse sana deger vermez.
Ben hayatıma giren insanlarla gönlümden geçeni yaşıyorum, bugüne kadar değersiz olduğumu hissettiğim tek bir an bile olmadı çünkü kendi degerimin farkındayım. Hayatıma aldığım insanlar da bunu farkında
Ben açıkça canım sevişmek istedi seviştim desem bana saygısızlık yapmaz hiçbirisi zaten. Elde tutma gayretinde biri değilim. Karşımdaki kişilerin düşünceleri çok sakat ve ben ayak uydurmaya çalışıyorum çünkü kos koca şehirde sanki tek ben sevişiyorım gibi kötü hissettirdiler bana. Ne yaşadığımı bilemezsiniz travmalarımı bilemezsiniz. Değersiz hissetme sebebim sevdiğim adamın düşünce yapısı. Seviyorum seviliyorum güzel gidiyor her şey ama bir gün onunla sevişiyorum sonra soğuk davranmaya başlıyor. Demek ki bana değer vermiyor diye düşünür insan ister istemez. Yoksa onun dışında öylesine seviştiğim insan bugün şu anki ilişkim hakkında seviştiğin için uzaklaşmıştır senden dediğinde onun açısında kendimi değersiz hissetmedim. Çünkü onun hayalinin kadınıyım hala ve sevmesini beklemiyorum beni sadece arzular o ve bu benim umrumda değil. Sevdiğim adam umrumda

İlişkilerimde sevişmeyi tercih ediyorum çünkü duygu yoğunluğumla oluyor öpüşmek, dokunmak, onu mutlu etmek elimden geldiğince. Ama erkekler bunu yanlış algılıyor galiba. Sex yapmadan sadece sevişmeyi de yatmak gibi mi görüyorlar? Erkeği evliliğe götüren kadınlar hiç bir yakınlaşma yaşamıyor mu ? Yaşıyorsa ilişkisinin kaçıncı ayında bunu yaşıyorlar ?
Evlenmeden önceyi bırak evlendikten sonra da sevişmiyorlar.. burada neler okudu bu gözler bir bilsen aklın şaşar...

Buradaki tepkilerden sadece bunu mu anladınız ?
Siz kendinizce bakire kalmak için ki sadece kelime olarak bakire) sadece sevişip işi ileriye götürmüyorsunuz insanlar bu hareketinizle bile dalga geçiyor karşınızdaki erkekleri aptal mı sanıyorsunuz ? Onlar da bu şekilde düşünüyor işte bir şeyi ya yapın ya yapmayın sevişip sex yapmayınca oooo ne namuslu kadın lan demiyorlardır içinden emin olun sadece sizin tavrınızı dengesiz ve rahatsız edici buluyorlardır bununla mı uğraşacağım diyorlardır
Kendileri sen istesen ben yapmam bu kötülüğü diyorlar. Ben sadece öpüşmede dokunmada kalmak istiyorum ama onlar ilerletiyorlar ve bir şekilde rahatlamaları için temas gerekiyor. Tam anlamıyla yapmak ayrı bir boyut bence. Ben de onu evleneceğim insanla yaşamak istiyorum bu iki yüzlülük değil çünkü bir şeyin tadına varmamışım daha.

Kendileri sen istesen ben yapmam bu kötülüğü diyorlar. Ben sadece öpüşmede dokunmada kalmak istiyorum ama onlar ilerletiyorlar ve bir şekilde rahatlamaları için temas gerekiyor. Tam anlamıyla yapmak ayrı bir boyut bence. Ben de onu evleneceğim insanla yaşamak istiyorum bu iki yüzlülük değil çünkü bir şeyin tadına varmamışım daha.
İşte düşünce yapınız sıkıntılı evleneceğiniz insanla yaşayacağınız tek şey giriş o da ıslanmışsanız 3 sn bile değil girmesi çok büyük bir an saklıyorsunuz wooouw kendinizi kandırmayın ayrıca sizinle sex yapmayı kötülük olarak nitelendiren dangalaklar tabii ki sizi de kötü kadın görür bu kadar basit bir şey bunu iyi bir cümle gibi mi algıladınız naptınız

Ben açıkça canım sevişmek istedi seviştim desem bana saygısızlık yapmaz hiçbirisi zaten. Elde tutma gayretinde biri değilim. Karşımdaki kişilerin düşünceleri çok sakat ve ben ayak uydurmaya çalışıyorum çünkü kos koca şehirde sanki tek ben sevişiyorım gibi kötü hissettirdiler bana. Ne yaşadığımı bilemezsiniz travmalarımı bilemezsiniz. Değersiz hissetme sebebim sevdiğim adamın düşünce yapısı. Seviyorum seviliyorum güzel gidiyor her şey ama bir gün onunla sevişiyorum sonra soğuk davranmaya başlıyor. Demek ki bana değer vermiyor diye düşünür insan ister istemez. Yoksa onun dışında öylesine seviştiğim insan bugün şu anki ilişkim hakkında seviştiğin için uzaklaşmıştır senden dediğinde onun açısında kendimi değersiz hissetmedim. Çünkü onun hayalinin kadınıyım hala ve sevmesini beklemiyorum beni sadece arzular o ve bu benim umrumda değil. Sevdiğim adam umrumda
Ya hepsi seviştikten sonra kötü davranıyorsa, çok kötü sevişiyor olabilir misiniz peki🤣

Sürtünüyonuz mu?

off ne zorsun be ortadoğu.. belli ki sizin de hormonlar ayakta, sevişmek istiyorsunuz. Seviştiniz diye size ucuz gözüyle bakacak adamlara siz de asıl ben seni kullandım tatminim için havası atın ve geçin. Bulunduğunuz ortam çok geniş değilse de malum tr şartlarında, biraz hormonlarınıza hakim olunuz.

Seni tutan ne? Kötülük demeleri mi?

Ban yenecek konu geldi.
Birileri diğerlerine saldırmaya başlamış bile.
Konu sahibi sayfalardır neyi sorguluyorsun anlamadım ben
Adam seni öpüyorsa, senin öpmeni yadırgayamaz, seviştiyse sevişmeni yadırgayamaz, bu kadar basit, yargılıyorsa hemen ayrılacaksın yargılamayanı bulup mutlu isen evleneceksin, bu kadar.
Yok öyle mi yok böyle mi?
Sanki sevişen adamla sevişmesen çok mükemmel kadın mı olacaksın? Hiç öyle düşünme, burda bdvde her gün kadınların ne yaparsa yapsınlar erkek öküz ise ne kadar değersiz görüldüğünü okuyoruz.
Yahu seksi gecelik giydi diye sen pavyon kadını mıısn diyen erkek okudum be.
Yani kadın kocasına fantezi yapsa bile suç oluyor, çünkü senin ne yaptığının, ne düşündüğünün bir önemi yok bu tarz erkekler için, o nasıl anlıyorsa öyle görüyor. O yüzden boşa kafa yorma.
Öpmek istiyorsan öp, sevişmek istiyorsan seviş, gerisini düşünme, su akar yolunu bulur.

Ya herkes kendine göre birilerini bulur. Çevrem böyle diye bir şey yok, demek ki siz de öylesiniz. Benim çevremde neden yok böyle insanlar? Ve soruya cevabım evet tüm sevgililerimle sevistim, eşimle de. Hiç de bu şekilde değersiz hissetmedim de hissettirilmedim de.

Şu seks yapmadan sevisme kısmına gelirsek, sanırım tüm erkeklerin en nefret ettiği şey olabilir. Benim gözümde dünyanın en gereksiz şeyi. Ne ise yarıyor hiç anlamış değilim, madem yapacaksınız normal herkes gibi seks yapın bu ne ya iğrenç.
Bence yaşanılan şehirin etkisi vardır. Ben modern insan göremiyorum hiç kafası sığ insanlar dolu. Karşıma çıkanı da ben sevemiyorum. Belki de sevgi denen şeyin hak etmek olduğuna inanıyorumdur içten içe. Bilmiyorum ama bildiğim tek şey ben bunu o kadar duydum ki artık bunu doğru olarak kabul etmeye başladım. Ben bunu normal karşıladığımı söylesem adımı çıkarırlar, kendi çöp zihniyetlerine bakmadan beni değersiz ilan ederler. Ben de artık herkes böyle diye inanmaya başlamıştım. Bu kez de burda inanmaya başladığım şey yüzünden dalga geçildi. Cidden yaşadığım şehirden soğudum.

Ban yenecek konu geldi.
Birileri diğerlerine saldırmaya başlamış bile.
Konu sahibi sayfalardır neyi sorguluyorsun anlamadım ben
Adam seni öpüyorsa, senin öpmeni yadırgayamaz, seviştiyse sevişmeni yadırgayamaz, bu kadar basit, yargılıyorsa hemen ayrılacaksın yargılamayanı bulup mutlu isen evleneceksin, bu kadar.
Yok öyle mi yok böyle mi?
Sanki sevişen adamla sevişmesen çok mükemmel kadın mı olacaksın? Hiç öyle düşünme, burda bdvde her gün kadınların ne yaparsa yapsınlar erkek öküz ise ne kadar değersiz görüldüğünü okuyoruz.
Yahu seksi gecelik giydi diye sen pavyon kadını mıısn diyen erkek okudum be.
Yani kadın kocasına fantezi yapsa bile suç oluyor, çünkü senin ne yaptığının, ne düşündüğünün bir önemi yok bu tarz erkekler için, o nasıl anlıyorsa öyle görüyor. O yüzden boşa kafa yorma.
Öpmek istiyorsan öp, sevişmek istiyorsan seviş, gerisini düşünme, su akar yolunu bulur.
Sayfalardır bir şey öğrenmeye çalışmıyorum aslında. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim soruma daha doğru cevabı alabileyim diye yoksa yanlış anlamaları umrumda değil.
Onun dışında teşekkür ederim cevabınız gayet yeterli anladım.

off ne zorsun be ortadoğu.. belli ki sizin de hormonlar ayakta, sevişmek istiyorsunuz. Seviştiniz diye size ucuz gözüyle bakacak adamlara siz de asıl ben seni kullandım tatminim için havası atın ve geçin. Bulunduğunuz ortam çok geniş değilse de malum tr şartlarında, biraz hormonlarınıza hakim olunuz.
Yorum yapanlar Ortadoğu’yu bilmiyor sanırım. Şaşırdım normalde seviştiğimi söylediğim için tepki alirim düşüncesiyle sormuştum 😂

Back
X