- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
- 641
üniversiteyi kazanmışsın elin ekmek tutacak KADINSIN, ekonomik özgürlüğün elinde olacak, kocam para verse de şunu alsam demeyeceksin.. babam beni karşısına alıp bana bunları söylemişti üniversiteyi kazandığımda.. o zaman 18 yaşındaydım, şimdi 26 yaşındayım, okulumu okudum işimi buldum, paşalar gibi yaşıyorum, ailemden uzak kendi ayaklarım üstünde duruyorum..
eh artık evlenebilirim:)
sana da tavsiyem budur. bir babanın kızına verebileceği belki en büyük nasihatı seninle paylaşıyorum. çok gençsin, nolur oku, bir işe sahip ol, kendi paranı kazanmanın zevki bambaşka, hele de bunun için büyük bir sınavı atlatmışken, bundan 5 sene sonrasını düşün, sana oku diye yalvaran bunca insana hak vereceksin bence..
hadi güzelim göreyim seni..
:lepi:
eh artık evlenebilirim:)
sana da tavsiyem budur. bir babanın kızına verebileceği belki en büyük nasihatı seninle paylaşıyorum. çok gençsin, nolur oku, bir işe sahip ol, kendi paranı kazanmanın zevki bambaşka, hele de bunun için büyük bir sınavı atlatmışken, bundan 5 sene sonrasını düşün, sana oku diye yalvaran bunca insana hak vereceksin bence..
hadi güzelim göreyim seni..
:lepi: