Evlenicegim insanın aslında evli olup eşiyle yaşadıgını ögrenmem

Evli adama aşık olmuş onun için kapanmış adam halen boşanmamış ve baştan evli olduğunusöylememiş adam çok varrlıklıymış ,konu sahibi paradan vazgeçemiyor adam paralıymış ne yapayım diyor ?

Ee derdi neymiş peki, otursun metres haliyle yesin adamın parasını. Alan razı veren razıysa bize neymiş.

adam seni nası da kandırmış ama yok yok kullanmış ..Ama zenginmiş hee olsun bee para tüm kötü huyları örter..kardeş kardeş yaşaar gidersiniz karısıyla

Bir çok kadın var imam nikahıyla adamın metresi , olan , bunlarda hep zengin adamlar , ne yapsın kız maddiyatı görmemiş vazgeçmek istemiyor , yaşlanımca onuda kaldırıp atacak
Ee derdi neymiş peki, otursun metres haliyle yesin adamın parasını. Alan razı veren razıysa bize neymiş.

Biri alintilasaydi bari. El insaf! :)

Adam evli beni kandırdı ee öğrendim ama çok geç aşık oldum vazgeçemiyorum eeee!! Esi gurur yok edep yok,hele vicdan hiç yok daha ne olsun ben bu tiplere acıyorum çünkü akıl şuurunu yitirip şeytana uymuş hala diretiyor aşığım da aşığım ee ne diyelim Allah ıslah etsin devam edin ancak vebalini aldığınız insanların ahıyla ne kadar huzurlu olacaksınız veya mahşerde hangi yüzle hesap vereceksiniz orası tartışılır....

Konu sahibine destek ve empati gelmeyince hemen sildi ,ayrıca korkak ama evli insanla beraber olmaya korkmuyor ,asıl ondan korksun yarın hamile kalacak , adam benden değil deyip kayıplara kaçacak sonra uğraş dur alsana aşk

Konu soyleydi;
Adamla internette tanismis bi kere bu gitmis 10 saatlik yola sonra cok sevmislrr birbirlerini.ertesi gunde adam gelmis.adam demiski ben onceden evlendim cocugum var kabullenmis.oyle boyle derken adamin halen evli oldugunu sahte kimlik felan cikarttigini baska hesaplari oldugunu ogreniyor.sonra adamin evine gidiyor geliyor bu arada evde kadin kiyafetleri gordugunde soruyor adamda ablamin deyip gecistiriyor.bigun asansorde komsuyla karsilasip bunlar birbirini tanimamazliktan geliyor.komsuda diyoki esin ne iyi kadin oglunu cok seviyorum ben senin diyince kadin yikiliyo orda.simdi ben napiyim seviyorum diyor.ve size soruyor.

Yani adam bosanmamis.ben diyo onun karisin eski esyalarini bile kabul ettim o beni kandirdi simdi napiyim ben.
megerse adam bosanmamis gittigi evde kari kocanin cocuklariyla yasadigi evmis.

Canım benim bak seviyosun anladık ta biraz mantıklı düşün adam evli karşındaki kadına acı bugün onun başına gelen yarın senin başına gelir Allahın adaleti var unutma uğraş bul kendine ve unut onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…