Evlenicegim insanın aslında evli olup eşiyle yaşadıgını ögrenmem

Saolsun yapmışlardı çatlamadim

Öhö Öhö konu sahibi buralarda mısın? ? Şimdi sen niye soruyorsun bize biz tabiki genel olarak evli olduğumuz için sen kötü kadınsın o erkek musvetteside se.efsiz sanırım cevap olmuştur

Adamın evli olduğunu öğrenip buna ragmen o pislik adami seviyorum diyebilen kadına asla acimam ben. Hatta sürünmesinden zevk alırım daha uzun sürünmesi için uğraşırim
Böyle bir pislik adama rastladim nasıl kurtulabilirim diyecegine seviyorum diyor bir de. Ettim bedduami kusura bakmasın.

Bence duygusallığı bir kenara bırak ve kendini kullandırma asla. Senin olmayacak bir insan için yeterince vakit kaybisin. O kendi evine gittiği an sen bitersin ve ailesi başlar. Ve seninle bunu yapan seni alincada, sana aynı hatayı yapar unutma. Öğrendiğinde bu durmu sukret

Aklın varmı, bence rafa kaldırmıııışsın son kullanma tarihi geçmeden acil yerine tak

Ne halin varsa gor

Anaaaaaa konu nereye gitti silmis konu sahibi nokta koymus.. O kadinla bir olup tazminat davasi acin hatta sikayet edin.. resmen kandirilmissiniz her iki tarafta.. yahu ne cesaret daha neler duycaz..

Konu sahibi kaçtı neydi bu erkek mi? Birini kafesliyecek mi ön çalışma planı mı oluşturuyor?anlamadım

kadına seviyorum diyorsa en akıllı kız kanmaya hazır , aşkkkk
aşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
boşanmalar zaten bu aşşşşkkkk yüzünden çoğaldı

Aman birinizde alıntı yapmamış
Çatladım şurda
Ama evli olduğunu öğrendiği halde vazgeömiyo demek, yürü git 2.kadın ol o zaman.
Zaten 1.ci olmaya layık değilsin demek

durun bu sefer işgüzarlık benden olsun. hep başkaları mı kib yapacak

Yaa konu nerde en sevdiğim konular bunlar sanıyorki konu geri gelmicek bide üstüne banlanacak müdürüm bekliyoruz konuyu heyecanla

aynı filmlerdeki gibi geveze bi teyze cıkıyor karsılarına yani

Konu böyleyse kesin faketir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…