Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

Almasın demedim ki
Alsın tabiki.. Ama lazer lekelerini falan sorun ediyor ya ondan loş ışık kurtarıcı oluyor demek istedim hem tüyler hafif çıkmaya başladığında da anlaşılmaz

Valla canım ben 2 senelik evliyim. Daha önceden yoktu göğüsümde bi iki kalın tüğ çıkmış koyu renkli. Eşim zaten kıldan saçtan tüğden hiç hoşlanmaz, görünce iyiki fazla değil yoksa ben iğrenirdim dedi.. Hala duruyolar bendekiler koparırsam daha çok çıkar diye ellemiyorum yapacak bişi yok. Ama her erkek aynı değildir bence,belki sennki sorun etmez. Benimki braz mıymıy :)

Almasın demedim ki
Alsın tabiki.. Ama lazer lekelerini falan sorun ediyor ya ondan loş ışık kurtarıcı oluyor demek istedim hem tüyler hafif çıkmaya başladığında da anlaşılmaz

Tüy diye bahsettiğimiz aslında siyah sert kıl o sekilde yorumluyor konu sahibi demekki baya saç gibi yani yeni bile çıkıyor olsa kendini hissettirir.

Nişanlısına açık açık anlatması daha mantıklı gibi sanki.

Sakın kopartma öyle bir hata yapma gögüsteki kılı koparınca daha da coşuyor 2 alırsın 5 çıkar 5 alırsın 10 çıkar baş edemezsin bu sefer.

Vallahi benimkide çok uyuz bu konuda o yüzden yorumlarım bu yönde hiç bir yerimde yaz kış kıl görmez bazen bacaklarımın çıkmaya başladığı anı yakalar ve hemen ağdan gelmiş diye laf sokar insafsız halbuki 1 mm bile değil çıkanlar

Bu yüzden ben nişanlısının bilmesi gerektiğini düşünüyorum sonradan görürse soğur falan ne bilim tepki verir kız daha çok üzülür bu sefer.

Üç beş tüydür deşmez bence..
Söylese şimdi maymun gibi sanır tiksinir daha mı iyi?
Bence gerek yok relax ol yeter H hayatbubellimiolur

Sakın kopartma öyle bir hata yapma gögüsteki kılı koparınca daha da coşuyor 2 alırsın 5 çıkar 5 alırsın 10 çıkar baş edemezsin bu sefer.
Yok kuzucum ellemiyorum hiç zaten.
Seninkiyle benmki benziyor galiba
Bizde genetik olarak yüzümzee tüylenme var, ergenlikten sonra çenemdekiler siyahlaşmaya başladı. Nişanlıyken çok sinir ediyodu beni top sakal mı bıraktın diye. Dalga geçiyodu resmen. Bende açıcıyla açıyorum artık hep :)
Bide bıyıkların çıkmış olayı vardı. Bi kere bir tersledim nişanlıyken, evlendik bazen takılıyorum bak bıyıklarım çkmş hiç söylemiyosun diye, aman aman bi.kere ağzım yandı bidaha aynı hatayı yapar mıyım hiç.diyor :))

Bence cogu kadinda o tuyler var
Hormonal bozuktan cikip sonra da dokulmuyo sanirim
Gogus gobek sirt bolgesini cogu kadin aldiriyo diye biliyorum
Nerdeyse herkesin suratinda tüy goruyorum yanaklarda cenede filan
Herkes ya sarartiyo ya aldiriyo

Igneliyle bitiren cok belki de senin gittigin yer kötüdür
Iyice bi arastir sonuc almis kisilere danis
Ya da kuaforde filan agda yaptir

Cogalacagini sanmiyorum

Bacak koltuk alti genital bile azaliyo o kadar sert ve kalin olduklari halde
Gogusteki tuyler niye cogalsin ki

Epilasyonuna ozen gosterirsen esin farketmez bile

Bende de o koyu killar var gogus cevresinde ben cimbuzla cekiyorum tertemiz oluyo
Daha cok cikarsa onlari da alirim
Tüylü kalmasindan iyidir bence

Ayrica biyiklarimizi da aldiriyoruz duzenli olarak
Ufak tuyler orda da cikiyo
Igrenseler opusurken de igrenirler
Kadinlar surekli cikan biyiklari bile hallediyosa gogus cevresini de halleder rahatlikla bence

Seninki de fenaymış baya benimkide sevmez kıl tüy nefret eder.
Epilatörlerin bıyık başlığı var ufak bilirsin bi gün alıyorum bıyıklarımı o da tam ona denk geldi " ooo hayatım traşmı oluyorsun sıhhatler olsun" deyiverdi başına gelecekleri bilemeden zavallım :))
O günü zehir ettim ona pislik :))
Bazı erkekler çok fena ya.

Ağda mı :O Çok huylandirici ve acı verici olur sanırım. Ben daha dokundugumda bıle bi huylanti bi sinir . Bende mi sorun var acaba

Hormon tahlillerini yaotirdinmi canim.tsh,testesteron felan.sorun varsa ilaçla dökülür

Yav nolcak göğüs kenarlarında herkesin tüyü var seninkiler daha sertmiş.
Cımbızla 5 dknı almaz 2 3 günde bi temizlersin.
Ben bazen hergün kaş bıyık alırım hergün üstünden geçince rahat oluyor diye
Takma

Göğüs ucu halka etrafında varsa cımbızla alırsın bişey olacağını sanmam ama bağrında, göbeğinde ince tüyler varsa, lazerle sarartılıyormuş onlarda.. Yani lazer epilasyondan sonuç alamazsan yapılıyormuş.
Önce bir doktora sonra güzellik merkezine danış derim..

Benim kizkardesim göğüs uclarindaki tuyleri aliyordu sonra acayip cok cikmaya basladi. Ayni sekilde bir tanidigimda da boyle oldu. Ben benimkilere hic dokunmadim yani. Benim sag gogsumde var sadece. 3 tane siyah kalin kil. Olursa olsun zaten kac kil tuyle ugrasiyoruz bir de ona mi ugrasicam. Çoğalmasından korktuğum icin almadim yani.

Erkeklerin kili az mi sanki? Ne yapayim yani her tarafi mi tuysuz mu yapayim? Ben hic ugrasamam. Ne evliyim ne nisanli ama suramda buramda kil var diye evlemecegim adamla da ne konusucam canim. Bu konu hakkinda konusmak bana cok sacma geldi. Gogus ucumda kil var diye evlenmeyen adan diktirsin gitsin.

Tüysüz insan mı var ya . .
Her ay düzenli ağda yap yada yaptır . .
Dert etme . .
Şunu çok merak ediyorum -evli misiniz bilmiyorum ama- ağdaya gelecek uzunluğa ortalama bi ayda ulaşıyor ya bu tüyler, bi ay dolana kadarki süreçte ne oluyo? Fellik fellik kaçılıyo mu kocadan?

Niye iğrensin öyle şey mi olur. Bence anlayışla karşılar. Bende de yasım genc olmasına ragmen sacımda beyaz coktu kafaya takmıştım boşunaymış eşim kendisi diyo bosver boyama diye. Sen simdi evleneceğin icin her ayrıntıyı dusunuyorsun. Emin ol evlendikten sonra bazı seylerin önemi kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…