- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Almasın demedim kiCanım bişey dicem biraz açık olcak ama kusura bakma olurmu :)
Karanlıkta yapmayı önermişsin de sevişirken adam gögsünü es geçmeyecek hoş, illa gögüse bir muamele olucak o esnada adam anlamayacak mı?? Daha kötü bence kandırması.
Açıklaması daha mantıklı geliyo bana.
Almasın demedim ki
Alsın tabiki.. Ama lazer lekelerini falan sorun ediyor ya ondan loş ışık kurtarıcı oluyor demek istedim hem tüyler hafif çıkmaya başladığında da anlaşılmaz
Valla canım ben 2 senelik evliyim. Daha önceden yoktu göğüsümde bi iki kalın tüğ çıkmış koyu renkli. Eşim zaten kıldan saçtan tüğden hiç hoşlanmaz, görünce iyiki fazla değil yoksa ben iğrenirdim dedi.. Hala duruyolar bendekiler koparırsam daha çok çıkar diye ellemiyorum yapacak bişi yok. Ama her erkek aynı değildir bence,belki sennki sorun etmez. Benimki braz mıymıy :)
Üç beş tüydür deşmez bence..Tüy diye bahsettiğimiz aslında siyah sert kıl o sekilde yorumluyor konu sahibi demekki baya saç gibi yani yeni bile çıkıyor olsa kendini hissettirir.
Nişanlısına açık açık anlatması daha mantıklı gibi sanki.
Yok kuzucum ellemiyorum hiç zaten.Sakın kopartma öyle bir hata yapma gögüsteki kılı koparınca daha da coşuyor 2 alırsın 5 çıkar 5 alırsın 10 çıkar baş edemezsin bu sefer.
Yok kuzucum ellemiyorum hiç zaten.
Seninkiyle benmki benziyor galiba
Bizde genetik olarak yüzümzee tüylenme var, ergenlikten sonra çenemdekiler siyahlaşmaya başladı. Nişanlıyken çok sinir ediyodu beni top sakal mı bıraktın diye. Dalga geçiyodu resmen. Bende açıcıyla açıyorum artık hep :)
Bide bıyıkların çıkmış olayı vardı. Bi kere bir tersledim nişanlıyken, evlendik bazen takılıyorum bak bıyıklarım çkmş hiç söylemiyosun diye, aman aman bi.kere ağzım yandı bidaha aynı hatayı yapar mıyım hiç.diyor :))
Cımbızla alman en güzeli cımbız tam kökten aldığı için uzun süre çıkmaz ,bkz;ablam koltuk altını cımbızla alırdı bir süre sonra çıkmamaya başladı onun dışında iğrenme gibi bir olay olamaz senin elinde değil bu.
Vallahi dayananı varDayanılır mı ona ya
Hormon tahlillerini yaotirdinmi canim.tsh,testesteron felan.sorun varsa ilaçla dökülürmrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Şunu çok merak ediyorum -evli misiniz bilmiyorum ama- ağdaya gelecek uzunluğa ortalama bi ayda ulaşıyor ya bu tüyler, bi ay dolana kadarki süreçte ne oluyo? Fellik fellik kaçılıyo mu kocadan?Tüysüz insan mı var ya . .
Her ay düzenli ağda yap yada yaptır . .
Dert etme . .
Niye iğrensin öyle şey mi olur. Bence anlayışla karşılar. Bende de yasım genc olmasına ragmen sacımda beyaz coktu kafaya takmıştım boşunaymış eşim kendisi diyo bosver boyama diye. Sen simdi evleneceğin icin her ayrıntıyı dusunuyorsun. Emin ol evlendikten sonra bazı seylerin önemi kalmıyor.mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?