Evlenicez ama nasıl "ev"lenicez karar veremedik

VelvetTeddy

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
167
154
18
29
Herkese merhaba,
Bu sene 5 yıllık bir bölümün 4. senesindeyim okulun seneye bitiyor ve biz çok uzun zamandan beri birlikte olduğum erkek arkadaşımla evlilik düşünüyoruz ailelerimizin de bizim için istekleri bu yönde. Sorunum şu : erkek arkadaşımın ailesi inşaat işiyle uğraşıyor ve şuan oturduğumuz siteyi onlar yaptırmıştı kendileri de burada oturuyor bizde böyle tanıştık zaten evlerimiz bahçeli binada oturmuyoruz ve ben evlenince de kesinlikle binada oturmak istemiyorum şartlar müsait olduğu müddetçe. Şimdi onlar yeni bir site yaptırıyor ve bize de oraya oturun diyorlar site yine bizim evler gibi bahçeli çok da büyük değil tam benim istediğim gibi buraya kadar sorun yok. Benim çekincem erkek arkadaşımın bşr abisi var evli eşiyle aramızda 6 yaş var çok da iyi anlaşırız onlar da orayı düşünüyorlar ama ben aynı yerde oturmaya sıcak bakmazsam diye teklif etmeye çekiniyorlar ayrıca ileride kız kardeşi de oraya taşınabilir aramızda 3 yaştan az var ve kendisi öz kardeşim gibidir anlaşamam diye bir sorunum hiç yok olsa hiç düşünmem bile ama benim sorunum ya böyle bir ortama girdiğimizde aramız onlarla bozulursa. Burada o kadar çok şey okudum ki içimde çok büyük korku oluştu sizden şuan kendi ailemden farksız olduklarını düşünerek yorum yapmanızı rica ediyorum

Korkmalısın zaten.
Eş akrabaları ile ne kadar sık görüşülürse o kadar kötü.
Dengeyi kurabilen çok az aile var,yok denecek kadar az hatta.
Çok samimi olmazsan dengeyi kurarsın diyecem de ,kendi ailemden farksız,öyle seviyorum böyle anlaşıyorum dediğine göre çoktan samimiyeti ilerletmişsin.

Korkmalısın zaten.
Eş akrabaları ile ne kadar sık görüşülürse o kadar kötü.
Dengeyi kurabilen çok az aile var,yok denecek kadar az hatta.
Çok samimi olmazsan dengeyi kurarsın diyecem de ,kendi ailemden farksız,öyle seviyorum böyle anlaşıyorum dediğine göre çoktan samimiyeti ilerletmişsin.
Sanki kötü bir şey yapmışım gibi yazmışsınız. Yğz göz olmak ayrı içten sevmek ayrı. Sitedeki herkesle aile gibi olduk şartlardan dolayı böyle oldu birazda ve ben şikayetçi değilim tam tersi bir şey olur da bozulursa diye çekiniyorum

Mesafeyi korumak şart her gün her gün de birbirinizin evine gitmezseniz bi sorun olmaz

Sanki kötü bir şey yapmışım gibi yazmışsınız. Yğz göz olmak ayrı içten sevmek ayrı. Sitedeki herkesle aile gibi olduk şartlardan dolayı böyle oldu birazda ve ben şikayetçi değilim tam tersi bir şey olur da bozulursa diye çekiniyorum
Hayır kötü bir şey yapmışsınız demiyorum,ayrıca sizin hayatınız,herkesin iyisi kötüsü kendine.
O bir şey olur da bozulur dediğiniz olay zaten samimi olunca oluyor,onu demek istiyorum.

Çok ayrıntı ama meselenin özü kısacık.
Soruna gelince, kız kardeş kız kardeştir başkası onun yerine gecmez. Yani ne olursa olsun ne kadar anlaşırsanız anlasın mesafe iyidir.

Zaten hepimizin çalışma hayatı var haftada bir bile görüşemeyiz belki
O zaman bi problem olmaz ama hadi oldu diyelim halledersiniz konuşarak,insan kendi kardeşiyle bile zaman zaman kırgınlık yaşayabiliyor tartışabiliyor bence şimdiden bunları düşünmeyin

Çok ayrıntı ama meselenin özü kısacık.
Soruna gelince, kız kardeş kız kardeştir başkası onun yerine gecmez. Yani ne olursa olsun ne kadar anlaşırsanız anlasın mesafe iyidir.
Hangi şartlarda evlenebileeğimi ve hangi şartların dışına çıkamayacağımı belirmem için gerekiyordu diye düşünüyorum ama haklı da olabilirsiniz kısa konuşmayı beceremem zaten kusura bakmayın. Teşekkür ederim fikriniz için

Esimin kardeslerini cok severim, ama ayni sitede dusunemiyorum bile kabus gibi :olamaz: parkta, havuzda, tum ortak alanlarda her an karşılaşılması, bu ortamlarda karsilasinca mecburen birlikte vakit gecirilmesi falan cekilir gibi degil :KK51:

Herkes yerini haddini hududu nü bilirse neden kötü olunsun abimi çok severim ama ondan fazla yengemle konuşuruz hallesıriz 18 yıllık evliler sanki ben yengeylede beraber büyümüş gibi hissediyorum anlaşamadığımız yer mutlaka olmuştur ama hep anlaşacak noktayıda bulmusizdur önemli olan iyi niyet sağlıklı ilişkiler

Mesafenizi koruduktan sonra bit sorun olmaz.
Am siz şimdiden Büyük laflar etmeyin.kimsenin ailesine dahil olmadan bilinmez kimin ne oldugu

Benim anlayamadığım apartmanda oturmak istemiyorum müstakil istiyorum diye detay vermenizdeki amaç ? Benim kaçırdığım bir nokta mi var bağlantı kuramadım da ?

Bence ilişkinizin bir mesafesi olursa (habersiz gelip gitmeler olmazsa) çokta güzel olabilir. ben çok isterdim

Back
X