- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Tamamen ailenin beklentisinden kaynaklanıyor, yaşlanınca bize kim bakacak hesabı, yakınlarında otursun istiyorlar.
sen sımdılık bekarsın ve gelınle ılgılı bır sorun bu sanırım.anne her zaman degerlıdır.uzaklasacagın zaman bunu daha ıyı anlarsın.evlenırken emın ol sende annene yakın olmayı ısteyeceksın.bır kayınvalıde asla kendı annen gıbı olamaz.
Evet bekarım ,ben kendi kafamda düşünüyorum ama her iki tarafada yakın olmak ,orta bir yerde olmak isterim,sonuçta laf ediliyor yani..kayınvalide anne gibi olmaz ama kayınvalidede anne gibi olan var benim annem mesela ,geline benim kayınvalide olarak deil anne olarak gör diyor.ama bizim gelinimiz hiçbir şeyi beğenmiyor ,birşeyde söylemiyor..
zaten gelin iyiyse kayınvalide kötü oluyo hep yada tam tersi. ben ortada oturmak isterim kendi ailemede eşimin ailesinide aynı uzaklıkta olmak en mantıklısı bence. ama bazı erkekler özellikle annelerinden ayrılmak istemiyo beraber oturmak isteyenlerde var uyuz oluyorummm
Merhaba arkadaşlar,
Dert değil,sadece merak ediyorum..İnsanlar evlenecekleri zaman neden annesinin yanında oturmak isterler?kız içinde,erkek içinde merak etmişimdir hep.
Ailesi ile pek anlaşamayıp evlenceği zaman ailesinin yakınlarından ev tutmak neyin nesidir?
Neden uzakta değil de yakında olsun istenilir?
Merhaba arkadaşlar,
Dert değil,sadece merak ediyorum..İnsanlar evlenecekleri zaman neden annesinin yanında oturmak isterler?kız içinde,erkek içinde merak etmişimdir hep.
Ailesi ile pek anlaşamayıp evlenceği zaman ailesinin yakınlarından ev tutmak neyin nesidir?
Merhaba arkadaşlar,
en iyisi hic birine yakin olmayacaksin... Genellikle aileler isdedigi icin oyle oluyor diye tahmin ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?