Evlenileceği zaman aile neden ballı olur?

evli değilim ama iki tarafada uzak olmak en mantıklısı diye düşünüyorum.kaynanaya yakın olmanın en iyi tarafıda çocukları bırakmak diye düşünüyorum çok mu kötüyüm ne :)
ne kadar sıkı fıkı olursan o kadar çok sorun çıkıyor çevremden bunu gördüm ben.kaynana karşıtı değilim pek.severim erkek arkadaşımın annesini de çok gelip gidilmeyi seven biri değilim ben.annemde sevmez o yüzden anneme yakın otursam bile gelip gitceğini düşünmüyorum pek.ki erkek arkadaşım nasibim olursada oturcağımız ev ortada kalıyor.en güzeli en temizi.

Hadi sen de bize şunun cevabını ver neden kız evlendimi ille erkek ailesinin şehrine gider ya da onların oturduğu mekana göre yakın olunması istenir ? bu sorunun öznesi yine tabi YENGENİZ :) ah şu bitmek bilmeyen yenge çileniz..Birde ''kafasız'' ilan ettiğiniz o caaaaanım yengeniz :)

Ama bunu kız isterse ne düşünülür?

Bak konuya ilk başta "neden insanlar evlenince ailelerine yakın olmak ister, hem kız hem erkek için merak ediyorum." diye girmişsin, sonra mesele GELİNlere dönmüş. Gelin ailesine yakın oturup onlara bakmak, onlarla ilgilenmek isteyemez mi? Kız olması mı bu hakkı elinden alıyor? Sadece erkek ailelerine mi bakılır?

Hihoyyt, çok mütevazi ve objektif gördüm seni arkadaşım Demek ki sadece "beni anne olarak gör" demekle bitmiyormuş iş, senin annen hatanı görünce önce seni mi uyarır yoksa abinle babana mı şikayet eder hemen? Bunu bir düşün istersen...

Bu arada GELİNİN değil, YENGEN, hatta ablan, kısacası senin BÜYÜĞÜN

Son düzenleme:

lütfen yenge deme gelin onun adı gelin!!!

ne kadar bencilce düşünceler yaaa

sizin yorumlarınıza ben çok gülüyorum gerçekten hayırdır pek koularımın üzerine düşer gördüm sizi,neden rahatsız oldunuz bu kadarr,çok merak ediyorsuanız önceki sayfaya gidip yorumumu okursunuz..hemcinslere saygı diyorlar birde,yiuim ben siizn saygınızı.

şahsen kendi adıma saygısız birşey söylediğimi düşünmüyorum....ama sana hak verecek şeyler yazmadıgım için yazdıklarım işine gelmemiş olabilir ne dersin?

şahsen kendi adıma saygısız birşey söylediğimi düşünmüyorum....ama sana hak verecek şeyler yazmadıgım için yazdıklarım işine gelmemiş olabilir ne dersin?

hep diyordunuz ya hemcinslere saygı gösterilmiyor böyle düşünülüyor diye..siz gelin olduğunuz için kaynana ve görümceleri hiç sevmezsiniz zaten..görümce ve kaynanalar hep cadıdır..zaten ..yoo alakası yok..burda yani herkesin kendi düşüncesi kendisine yani,

Yengesinin fotoğraflarını deşifre etmesine cevap veremedi bugün küçük kayınvalidemiz,üstüne bayanlar çok yüklendiler.Çareyi konusunu kapattırmakta buldu.Şimdi bu topik üzerinden züğürt tesellisi yapıyor kendi kendine.Fazla üstüne gitmeyelim ablası,büyüyecek daha.

ayy yazık sana ya..görmedim ben o yorumun eminn ol..yoo hiçte tınlamadım valla.herkesin kendi görüşü kendine..inşallah sizede böyle bir gelin düşer görürsünüz o zaman böyle konuşmaları ki,allah sizin jkayınvalidelerinize sabır versin.kovalarınıza birde:))))yaşıma bakarak bunu söylüyorsan sana gülerim yani akıl yaşta değil baştadır emin ol..

ee bizde abla tavsiyesi veriyoruz hope ablası:) madem derdim var a konu acmıssa akıl istiyor demek ama verılen akıllarıda begenmıyor nedense

bizim gibi gelinler dostlar başına asıl görümcelerden korkmak lazım

Son düzenleme:

Evet şekerim sen ve senin gibilerin genel adı zikrettiğin sıfattır :) Hemcinslerine saygı diye söylenmek yerine önce kendine daha yakın olan hemcinsin YENGENE saygı göstermeyi öğren sonra biz de sana karşı öğreniriz..biz senin hiçbirşeyiniz tatlım bize göstermesende olur

Ya ikisine de yakın, ya da her ikisine' de uzak dermisim..

Soruna gelirsek; Ballı gelir cünkü annenin yanında daha rahat edersin, kaynana gibi insanı bunaltmaz, zırt pırt rahatsız etmez, kızımın evi deyipte herseye müdahale etmez, ama kaynana öyle mi? Önce kendi babaannem sonra' da yakın zaman' da evlenmis arkadasımın yasadıklarını biliyorum, hic özel hayatları yok her aksam kayınvalide onlarla birlikte yemek yiyor, arkadasımın bu durumdan hoslanmadıgını' da biliyor hemde..

İnsan kocasıyla bas basa yemek yiyemeyecek mi canım? Kocan tek yerken sen neden ısrarla oglun ve gelinle yeme pesindesin ki? Mesela böyle bir kayınvalide' ye iyi niyetli gözüyle bakamam ben, zırt pırt evine gircek, yatak odan' da kocana yazdıgın özel seyleri bulup okuyacak hos mu yani?

Herkes bir degildir ama, genel itibariyle aynı.

Kayınvalide malesef ki, oglumun evi düsüncesi, edasıyla cok rahat davranıyor, herseye karısma hakkı görüyor kendin' de hele de ogluna düskünse??
Gelinlerin es tarafına uzak olup kendi ailesine yakın olma istegi bu yüzden iste..

ben saygımı gösteririm karşı taraftan bana saygı göstermezse hiç kusura bakma ,göstermem ...

İnsanlar da konularına gülüyor canım, bir de inatla haklı olduğunu iddia etmene.

Madem çok istiyorsun, sen ye bizim saygımızı, afiyet olsun

adam gibi davranırlarsa adam gibi severım bende haaa gelın kaynana görümce muhabbetıne gırerlerse cıkarırım dişlerimi...bu kadar basit benim kaynanam görümcem ilerime gerime karısacak bende onlara canım cicim diyecem öyle mi bana göre değil kusura bakma sen yapabılrsın

........................................tekrar mesaj................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…