- Konu Sahibi december90
-
Ama bunu kız isterse ne düşünülür?
Evet bekarım ,ben kendi kafamda düşünüyorum ama her iki tarafada yakın olmak ,orta bir yerde olmak isterim,sonuçta laf ediliyor yani..kayınvalide anne gibi olmaz ama kayınvalidede anne gibi olan var benim annem mesela ,geline benim kayınvalide olarak deil anne olarak gör diyor.ama bizim gelinimiz hiçbir şeyi beğenmiyor ,birşeyde söylemiyor..
Hadi sen de bize şunun cevabını ver neden kız evlendimi ille erkek ailesinin şehrine gider ya da onların oturduğu mekana göre yakın olunması istenir ? bu sorunun öznesi yine tabi YENGENİZ :) ah şu bitmek bilmeyen yenge çileniz..Birde ''kafasız'' ilan ettiğiniz o caaaaanım yengeniz :)
sizin yorumlarınıza ben çok gülüyorum gerçekten hayırdır pek koularımın üzerine düşer gördüm sizi,neden rahatsız oldunuz bu kadarr,çok merak ediyorsuanız önceki sayfaya gidip yorumumu okursunuz..hemcinslere saygı diyorlar birde,yiuim ben siizn saygınızı.
şahsen kendi adıma saygısız birşey söylediğimi düşünmüyorum....ama sana hak verecek şeyler yazmadıgım için yazdıklarım işine gelmemiş olabilir ne dersin?
aman üzmeyin küçük kaynanayı konuyu kapattırır sonra
şahsen kendi adıma saygısız birşey söylediğimi düşünmüyorum....ama sana hak verecek şeyler yazmadıgım için yazdıklarım işine gelmemiş olabilir ne dersin?
Yengesinin fotoğraflarını deşifre etmesine cevap veremedi bugün küçük kayınvalidemiz,üstüne bayanlar çok yüklendiler.Çareyi konusunu kapattırmakta buldu.Şimdi bu topik üzerinden züğürt tesellisi yapıyor kendi kendine.Fazla üstüne gitmeyelim ablası,büyüyecek daha.
Yengesinin fotoğraflarını deşifre etmesine cevap veremedi bugün küçük kayınvalidemiz,üstüne bayanlar çok yüklendiler.Çareyi konusunu kapattırmakta buldu.Şimdi bu topik üzerinden züğürt tesellisi yapıyor kendi kendine.Fazla üstüne gitmeyelim ablası,büyüyecek daha.
ayy yazık sana ya..görmedim ben o yorumun eminn ol..yoo hiçte tınlamadım valla.herkesin kendi görüşü kendine..inşallah sizede böyle bir gelin düşer görürsünüz o zaman böyle konuşmaları ki,allah sizin jkayınvalidelerinize sabır versin.kovalarınıza birde:))))yaşıma bakarak bunu söylüyorsan sana gülerim yani akıl yaşta değil baştadır emin ol..
hep diyordunuz ya hemcinslere saygı gösterilmiyor böyle düşünülüyor diye..siz gelin olduğunuz için kaynana ve görümceleri hiç sevmezsiniz zaten..görümce ve kaynanalar hep cadıdır..zaten ..yoo alakası yok..burda yani herkesin kendi düşüncesi kendisine yani,
Evet şekerim sen ve senin gibilerin genel adı zikrettiğin sıfattır :) Hemcinslerine saygı diye söylenmek yerine önce kendine daha yakın olan hemcinsin YENGENE saygı göstermeyi öğren sonra biz de sana karşı öğreniriz..biz senin hiçbirşeyiniz tatlım bize göstermesende olur
sizin yorumlarınıza ben çok gülüyorum gerçekten hayırdır pek koularımın üzerine düşer gördüm sizi,neden rahatsız oldunuz bu kadarr,çok merak ediyorsuanız önceki sayfaya gidip yorumumu okursunuz..hemcinslere saygı diyorlar birde,yiuim ben siizn saygınızı.
hep diyordunuz ya hemcinslere saygı gösterilmiyor böyle düşünülüyor diye..siz gelin olduğunuz için kaynana ve görümceleri hiç sevmezsiniz zaten..görümce ve kaynanalar hep cadıdır..zaten ..yoo alakası yok..burda yani herkesin kendi düşüncesi kendisine yani,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?