valla merak ettim bu özellikte es isteyen bayan acaba kendisi hangi özelliklere sahip???????Bence hicbirsey dört dörtlük degildir; en azindan istedigimiz özelliklere en yakin olan bir es secimi yapmaliyiz yoksaaaaa o eksik bu eksik diye hem adama hemde kendimize hayati zehir ederiz.Bence Insani özelliklere sahip biri olsunda varsin zengin olmasin.
İşler ters gitti maddi sıkıntı başladı kader der çekeriz fakat en başından maddi sıkıntıya göz yumarsak ne söyleyebilirzki ahhh kafam vah kafamm bile bile yakarmı insan kendini
ya evlendikten sonra her şeyini kaybederse o sipariş verdiğin kocasempatiksalakcinniİşler ters gitti maddi sıkıntı başladı kader der çekeriz fakat en başından maddi sıkıntıya göz yumarsak ne söyleyebilirzki ahhh kafam vah kafamm bile bile yakarmı insan kendini
cok dogru.. eger bir kadın maddi acıdan rahat olmak istiyorsa evlenince kendi parasını kendi kazanıcak herseyide erkekden beklemek olmaz zengin adamda belki zengin kadın isteyecek ona gorede karsıdaki kadının belki kazandıgı para onemli olacak.. adam olsun parayla işler yuruseydi butun zenginlerde mutlu olurdu onemli olan calısmaktan gocunmasın
herşeyini kaybederse benide kaybeder canım:)
senin ne gibi bi özelliğe sahip olduğunu merak ettimherşeyini kaybederse benide kaybeder canım:)
herşeyini kaybederse benide kaybeder canım:)
şekerim çok fazla özelliğe gerek yok hani bir fıkra var
erkek 3 kıza 1000 er dolar verir
sonra parayı nerde kullandıklarını sorar
1. tamamını ihtiyaç sahiplerine dağıtır
2.kimsesiz
çocukları mutlu edecek hediyeler alır
3.tamamını güzellik salonuna brakır erkeğe daha güzel görünmek için
erkek evleneceği kızı seçer 3 kzın arasından
hangisini?
iri göğüslü olanı:)
canım çok güzelim en büyük özelliğim bu
şekerim çok fazla özelliğe gerek yok hani bir fıkra var
erkek 3 kıza 1000 er dolar verir
sonra parayı nerde kullandıklarını sorar
1. tamamını ihtiyaç sahiplerine dağıtır
2.kimsesiz
çocukları mutlu edecek hediyeler alır
3.tamamını güzellik salonuna brakır erkeğe daha güzel görünmek için
erkek evleneceği kızı seçer 3 kzın arasından
hangisini?
iri göğüslü olanı:)
canım çok güzelim en büyük özelliğim bu
herkes guseli yakısıklıyı sever boyle evlilikler 1-2 ay surer sonrasında o insanın ic guselligi yuzune vurmaya baslar eger icinde hicbir gusellik yoksa yuzunun guselligi kimseyi cezbetmeye yetmes..emin ol erkekler senin gibi düşünmüyo şekerim....
erkeklerin mantığı şu Çekeceksem güzel kahrı çekyimm
canım özelliğim sadece güzellik demedim en büyük özelliğim dedim:) hayatım çulsuzun biriyle evleninde görün siz aşkıda sevgiyide anlaşabilmeyide gerçekci olun birazz bu ülkede insanlar süslü lafları etmeyi çok severler ama gerçek şu ki herşey maddiyat ve dış görünüş gerisi yalan dolan
emin ol erkekler senin gibi düşünmüyo şekerim....
erkeklerin mantığı şu Çekeceksem güzel kahrı çekyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?