evlenilecek erkek profili

Maddi sıkıntılar içinde hayatımı zehir edemem şekerim yakın komşum var en basit elektrk faturası yüksek gelince 2 gün ağlıyo kızcaz ben bunu yaşamaak istemiyorum

Dedigim gibi herkes istedigi özelliklere en yakin kisiyi secerlerse evlilik iyi gider ve birde insani özelliklere sahip olmali.Birde esler arasinda kültürel denklik ve hayata benzer bakis acisi olmali.Kusura bakmayinda zengin diye evlendiniz diyelim ya isleri bozuldu ne olacak yada beklentilerinizdeki kisi degil?Birakacak misiniz?Ben böyle olupta arkasina bakmadan giden cok insan gördüm.Para hersey degildir,sadece aractir yasamak icin.Önce elimizdekilerin degerini bilmeliyiz herseyden önce.

İşler ters gitti maddi sıkıntı başladı kader der çekeriz fakat en başından maddi sıkıntıya göz yumarsak ne söyleyebilirzki ahhh kafam vah kafamm bile bile yakarmı insan kendini

cok dogru.. eger bir kadın maddi acıdan rahat olmak istiyorsa evlenince kendi parasını kendi kazanıcak herseyide erkekden beklemek olmaz zengin adamda belki zengin kadın isteyecek ona gorede karsıdaki kadının belki kazandıgı para onemli olacak.. adam olsun parayla işler yuruseydi butun zenginlerde mutlu olurdu onemli olan calısmaktan gocunmasın

İşler ters gitti maddi sıkıntı başladı kader der çekeriz fakat en başından maddi sıkıntıya göz yumarsak ne söyleyebilirzki ahhh kafam vah kafamm bile bile yakarmı insan kendini

Umarim böyle birsey yasamazsiniz,eger böyle birseylede karsilasirsanir sonunda böyle sükür icerisinde olursunuz.Unutmayalim ki; kader bizim secimimizle yön bulur.Düsüncelerinize saygiliyim ama bende kendi acimdan fikirlerimi söylüyorum.Size nacizane bir tavsiyem olacak; evliliginizdeki ilk kriter maddiyat olmamali.

ya evlendikten sonra her şeyini kaybederse o sipariş verdiğin kocasempatiksalakcinni

:lepi::lepi::lepi::lepi:

herşeyini kaybederse benide kaybeder canım:)
senin ne gibi bi özelliğe sahip olduğunu merak ettim
özellikleri olan insanlar böyle düşünmezlerbayanssulusmile
o 'sipariş usulü koca' o söylediğin aşamaya gelebilmek için 40 fırın ekmek yemiiştir
amacını anlayıp tüyecektir

şekerim çok fazla özelliğe gerek yok hani bir fıkra var
erkek 3 kıza 1000 er dolar verir
sonra parayı nerde kullandıklarını sorar
1. tamamını ihtiyaç sahiplerine dağıtır
2.kimsesiz
çocukları mutlu edecek hediyeler alır
3.tamamını güzellik salonuna brakır erkeğe daha güzel görünmek için
erkek evleneceği kızı seçer 3 kzın arasından
hangisini?
iri göğüslü olanı:)
canım çok güzelim en büyük özelliğim bu

ah iste keske o guzellik bir insanla bir omur yasamaya degecek birsey olsaydı..en buyuk ozelligin gusel olmansa kotu iştesempatiksalakcinni

bi konu vardı kardeşimçok güzel falanca ünv.yüksek,filanca mı diye
kardeşim ona göre evlensin yoksa o sen misindelikafadulden
eğitimcide değilsin
kocmn parasını yiyeyim gezeyim ohh
adam yüzünü,güzelliğini en fazla 6 ay görür
sonra?
senden daha güzelini görünce vınnn
ee karısının bi beynide olmalı ki oturup konuşsn di mi
yani özelliğim sadece güzellik diyosn
özelliğe bak.peh:1closedeyes: [/QUOTE]

emin ol erkekler senin gibi düşünmüyo şekerim....
erkeklerin mantığı şu Çekeceksem güzel kahrı çekyimm
herkes guseli yakısıklıyı sever boyle evlilikler 1-2 ay surer sonrasında o insanın ic guselligi yuzune vurmaya baslar eger icinde hicbir gusellik yoksa yuzunun guselligi kimseyi cezbetmeye yetmes..

canım özelliğim sadece güzellik demedim en büyük özelliğim dedim:) hayatım çulsuzun biriyle evleninde görün siz aşkıda sevgiyide anlaşabilmeyide gerçekci olun birazz bu ülkede insanlar süslü lafları etmeyi çok severler ama gerçek şu ki herşey maddiyat ve dış görünüş gerisi yalan dolan

e iyi sen bul,evlen,sürdürde
burası karma bi site değil:jeyyar:aklinialirimsmile
ben anlamadm şimdi amacını

emin ol erkekler senin gibi düşünmüyo şekerim....
erkeklerin mantığı şu Çekeceksem güzel kahrı çekyimm

hem böyle düşünüyo
hem kahırlı
oy sempatiksalakcinni çifte bela
bi evlen kahır çektirde
çekiyo mu
çakıyo mu
gel konuşalm sonra şakkıdı
sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…