evlenilecek erkek profili

Ancak bir amele (beden işçisi) birlikte olacağı adamda zenginlik özelliği ararsa, o da ömrünün geri kalan kısmında poposu yer görsün diye, onu anlayışla karşılayabilirim. İnsan istediği şeylere kolayca sahip olduğunda herşey bi manasızlaşıyor alışveriş bile tat vermiyor bir süre sonra. Ayrıca neden yakışıklı olsun diye diretiliyor anlam veremiyorum, sevgilim başkalarının dikkatini çekicek kadar yakışıklı olmasaydı ona bu kadar çok eziyet etmezdim. Benim gözüme güzel gelmesi yeterli.

döşü de kıllı olsun mu bilmiyorumkismile

Benim nişanlımın kısa tarifi bu...hihoyyyt :asigim:

Ek maddeleri de ben yazayım: sempatiksalakcinni

Temiz, tertipli, güven verici, bilgin, kültürlü, eğitimli, eğlenceli, kibar, koruyucu, biraz kıskanç, çok güzel konuşan, samimi, veee elbette sadık biri.
:lepi: :asigim:

Puahahhaha ara sayfaları yeni okudum da, :roflol:

Süper muhabbet dönmüş kaçırmışım. :mymeka:

Böyle bir erkek yok değil var elbet ama :asigim:

Konu sahibine katlanabilir mi bu özelliklere sahip erkek, onu bilemem.

'Herşeyini kaybeden beni de kaybeder' demiş te, benneyaptımki

Bu yazdığın profile uygun birinin hiç sanmıyorum böyle bilinçte biriyle ömür geçireceğini ben...

Yazık valla. Bir de beni kıskanıyorsunuz demiş ya öldüm gülmekten
:roflol: :roflol: :roflol:

çok esmer olmasın, çokta beyaz olmasın çikolata tenli olsun, kaşlı gözlü döşü kıllı delikafadulden sırnaşık şey

Gözlerine baktıpımda sevildiğimi bileyim, onun gözünde en mükemmel kız olduğumu hissedebileyim, gülüşüme eşlik etsin gülmesi beni güldürsün opuyorumnanaktan
Zaten seviyorsam illaki gözüme cok yakısıklı geliyordur boshayallersmile
Bizi geçindirecek biraz birikim yapabileceğimiz parası işi olsun büyüklere saygılı küçüklere sevgili olsunopuyorumnanaktan
Evi arabayı ikimiz el ele verip çalışarakta yaparız kaydirigubbakcemile5
Temiz olsun güzel giyinsin zemuszemus
Çok birşey istemiyorum yahu en önemlisi mutlu olayım onunla yeter yahu opuyorumnanaktan

Konuyu açan arkadaş güzelliğini sermaye mi yapıyorsun ? İşsiz olmamalı desen anlarım ama zengin birini istemekle kendini satmak arasındaki farkı ben anlamış değilim.Erkekler güzel kız , kızlar zengin erkek ister diyelim olsun bitsin o zaman.

Fulya espirin çok terbiyesiz.

Adam gibi adam olsun.. karakterli olsun.. çok yakışıklı olmasına gerek yok sadece yakışıklı olsun.. Bence bu fazlasıyla yeter.. Böyle bir adam seni her türlü kendine aşık eder zaten

peki bunları isteyenler karşılığında adama ne sunucak sizde bunun gibi özellikler varmı çok merak ettim

Son düzenleme:
allah korkusu olsun
dırdırımı çekebilcek kapasitede olsun
bakımlı olsun
bulaşık yıkasın
yeter!

En başta ALLAH İNANCI

ilk buna bakarım...

sonra

temizlikk...

karnımızı doyuracakkk şükredebileceğimiz yolumuzdann saptırmayack kadar da para

guzel bakan guzel dokunan guzel gozlu guzel elli guzel kokulu :) saglam karakterli. Zeki. Olgun. oyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…