yakışılı olsun uzun boylu olsun evi arabası düzgün bir işi olsun romantik olsun ince ruhlu olsun çok iyi modern bir ailesi olsun ev işleinde yardımcı olsun iyi yemek yapan biri olsun ütü yapmaktan anlasın Ağır olsun ama esprilide olsun benimle tartışmasın söylediğim şeyleri eksiksiz yerine getiren biri olsun mümkünse gördüğünüz gibi hepsi bu çok şeymi istiyoruz ya! sizde benim kadar mütvazimisiniz kızlar:)
Güzelim diye kıskanıyosunuz beni:))))
biz değil ama bu kadar bi güzelliğin varsa eşin seni kıskanabilir :1shok: kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol:dikkat hayatı zindan etmesin sana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Güzelim diye kıskanıyosunuz beni:))))
biz değil ama bu kadar bi güzelliğin varsa eşin seni kıskanabilir :1shok: kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol::roflol:dikkat hayatı zindan etmesin sana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen şimdi şey de dersin;
lütfen peşimden koşmayın, sizinle arkidiş olamayız, ama lütfen olmaz diyorum olmaz anlayınnnnn, ben sizi takmıyorum bile,
bana ne kadar hayransınııızzzzzz, hadi takip edin beniiiiiii puahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim kuzenimim bir kocasi var masallah cok cok iyi
yemegi yapar,evi temizler,ütü yapar,perdeler yikanacaksa cikarir yikar ve der ki
neden ben esimin yapmasini bekleyim zaten o perde yikanacak ha ben cikarp yikamisim ha o ne farkeder der..ablam okul bitince tüp bebek filan calisamadi ama calismadigi halde kocasi cok yardim ediyor hani aman evdesin yap demiyor..
yakışılı olsun uzun boylu olsun evi arabası düzgün bir işi olsun romantik olsun ince ruhlu olsun çok iyi modern bir ailesi olsun ev işleinde yardımcı olsun iyi yemek yapan biri olsun ütü yapmaktan anlasın Ağır olsun ama esprilide olsun benimle tartışmasın söylediğim şeyleri eksiksiz yerine getiren biri olsun mümkünse gördüğünüz gibi hepsi bu çok şeymi istiyoruz ya! sizde benim kadar mütvazimisiniz kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?