• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenilecek kadın nasıl olmalı?

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.

28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Akışına bırakmalı kısmet denilen bir gerçek var sonuçta ..

Evlenilecek kadın kişiden kişiye göre değişir. Ortada bir model yok yani canım. Bu işler kısmet... Olmadıysa kısmet diyeceksin.. Kader ne getirir bilinmez. :)

Cnm .,"dolmalik biber" der gibi " evlenilecek kadin "diye bisey yok :rolleyes:normal insan ol yeter :KK71:ama su var ki evlenmis kadin ozellikleri diye bise var mecburen .yani evlendikten sonra senden beklenecek seylerden haberin olsun :KK73:

Evlenilecek kadın değil de evlenilecek insan diye bir şey vardır.
İki kişi yaşayabilecek kapasitede, gerektiğinde fedakarlık yapabilecek, gerektiğinde elini taşın altına koyabilecek, zorluklar karşısında yıkılmayacak, çalışkan, sorumluluk sahibi insanlardır.

Evlenilecek kadın ifadesini kullandığınız için yanlış anlaşılmışsınız.

Bu sevimsiz tabiri ilişkilerini evliliğe vardırabilen kadınları ifade etmek için kullanmışsınız.

O noktaya nasıl geldiklerini merak etmişsiniz.

Yani amacınızın kategorize etmek olmadığı belli, o nedenle sorunuzu cevaplıyorum.

İlişkiyi başlatan kadın, evliliğe götüren erkektir.

Yani evliliğe hazır olmayan ya da evlenmek istemeyen bir adamı hiçbir kadın nikah masasına oturtamaz.

Oturtursa da hayatı cehenneme döner ya da boşanır zaten...

Bununla ilgili taktikler veren ya da hikayeler anlatan kadınlar -reddetse dahi- evlilik niyeti olan erkeklere denk gelmişlerdir.

İşin doğrusu evlilik tercih edilen, üstün kadın sıfatına ulaşmak değildir.

Erkekler kirli çamaşırlarını yıkayacak, yemeğini hazırlayacak ve kendisini her manada doyuracak bir kadın aradıkları için evlenirler.

İdeal evlilik adamın bunları yapacak kadına aşık olacak kadar şanslı olmasıyla gerçekleşendir... :KK14:

Evlenirlerse kadın diye bi Sınıflandırma yapamam ama yaklaşık altı yıllık evliliğimde eşime yaklaşımımdan bahsedim. En baştada şunu söylim evlenmeden önce kesinlikle evlenelim diye baskı yapmadım hatta evlilik lafını ağzıma almadım hep o ısrarcı oldu, evlenelim diyen kadın erkeklere itici geliyor. Evlendikten sonrada hep hayat kısa kimse bu hayata mutsuz olmaya gelmiyordan yola çıktım ve eşimi hiç kısıtlamadım hep rahat ve huzurlu olması için çabaladım. Naçizane:)

Dolgun kalçalar büyük göğüsler güzel gözler dolgun dudaklar bla bla bla

Yahu bunun ayırımı mı var seven insan seni sen olduğun için sever uyum görürse hayatına ortak eder bu kadar basit indekslemeyin boşuna

Nasip belki de Allah seni birilerinden korudu şimdiye kadar ? Pozitif ol kendin ol gidene üzülme yoluna bak canım

Yanlış tabir olabilir kızlar.kusura bakmayın.evet kısmet nasip biliyorum ama acaba sorun bende mi diye düşünüyor bazen insan.sonu hep olumsuzluk olunca.

Bunların hepsınden once Allah'ın sızı yazması lazım bırbırınıze.gerısı ayrıntı..

Yanlış tabir olabilir kızlar.kusura bakmayın.evet kısmet nasip biliyorum ama acaba sorun bende mi diye düşünüyor bazen insan.sonu hep olumsuzluk olunca.
E hepsi olumlu olamaz neticede değil mi? Biri olumlu olacak ki onunla da evleneceksiniz işte :KK66: Herkesin eşinden ve evlilikten beklentisi farklıdır. Şimdiye kadar hayatınıza giren kişilerin beklentilerine uymamış olabilirsiniz veya bir şeyler ters gitmiş olabilir. Siz hepsiyle evlenmek istediniz mi peki?

Kader kısmet...
Bir kalıp yokki ayrıca hiç hoş bi tabir değil evlenilecek kadın... her kadın kendine uygun biriyle evlenir. Erkeği elde tutmak için bence özel bir çaba gerekmez. Doğal halinle seviyorsa zaten yanında olur.
Doğru kişiyi bulduğunuz zaman oyunlara girismeyin. Doğal olun. Yapmacık tavırlar ilişkiyi bi yere kadar götürür ötesi gelmez.
3 aylık evliyim eşimle ilk tanistigimizda çok doğal davrandim bana yaklassin diye kiskandirma girişiminde bulunmadım ( çevremdeki herkesin taktiği budur ama sacma). Yeri geldi kızdım bağırdım. Yeri geldi sevgiye boğdum içimden nasıl geliyorsa öyle davrandim. Beni tanıdıkça doğal olduğumu anladı. Iliskimiz başladıktan 3 ay sonra evlenme teklifi etti. Ki ben hayatta evlenmem diyen biriydim. Yani işin özü kısmet. Doğru kişi sizi bulur merak etmeyin

Evlenilecek insan erkekten erkege kadindan kadina gore degisir.. Kimi guzel olsun ister kimi nesrli kimi agirbasli vs.. Herseyden once karsilikli gercek sevgi saygi varsa kafa yapilari uyusuyorsa o birliktelik evlilige gidebilir diye dusunuyorum.. Yani evlenilecrk kadin eglenilecek kadin tabiri artik coookkkk degisti kimi eglrndigi kadinla evlenmek istiyor kimi sakin sessiz bi kadinla.. Bilmem anlatabildim mi kafamdan gecenleri yaziya guzel dokemedim yorgunum azicik o yuzden kusura bakma.. :)

Elde tutmaya çalışmamak olagan gidişata bırakmak lazım.Evlenilecek kadın hepimiz gibi olur.Kadın olması yeterli :)
Şu çamaşır bulasık için diyenlerede kızıyorum.Evlilik çamaşırdanmı ibaret erkekler annelerinede yıkatıyor bunu ne alaka o yuzden evlensinler :D

Back
X