evlenilecek kişi önceden hissedilir mi sizce?

chillkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
55
4
3
24
çoğu evli kişiden duyduğum kadarıyla evleneceğiniz kişiyle karşılaştığınızda bu kişi kaderimde var diye hissediyomuşsunuz. siz ne düşünüyorsunuz? içimde böyle bi his var amaa hadi bakalım allah büyük. ilk defa böyle bişi başıma geldi

Evet evet oldu çok emindim çevremdeki herkese bununla evlenicem dedim sonuç nişanlandim ve nişanı attım .Hissedememisim yani

Ben öyle şeylere inanmam. Bazı kadınlar olay daha romantik ya da çekici olsun dşye güzelleme yapıyorlar.
Öyle bir his olsaydı sitede kimse "evlenecektik ama beni yarı yolda bıraktı" diye konu açmazdı. Biriyle tanışınca kalbimizi yoklardık, ı ıh o his yok bende der zaman kaybetmezdik.
Velhasılı kelam mantığınızın sesini dinleyin.

His gerçek olabilir ama net bir açıklaması olamaz. Romantizm düşündüğümüz için öyle hissediyoruz bence ya 3 senelik ilişkim vardı ilk görüştüğümüz zaman hareketlerini, davranışlarını ve konuşma uslubunu gördüğümde ''biz birbirimiz için yaratılmışız'' dedim bu düşüncem senelerce devam etti ama yol sonu ayrılık oldu. Ama başka bir evrende neden olmasınnn?

Bende zamanla tanıyıp, karakterinden emin olduktan sonra (ki bu devirde çokkkk zor) o düşünce oluşur. Öyle evleneceğimizi hissettim şeklinde bir yaklaşım benim yapıma göre değil çünkü bu devirde ince eleyip sık dokumak gerektiği için düşünce yapım bile öyle düşünmeme engel olur, ne oluyor daha tam olarak tanıdın mı da böyle düşüncelere kapıldın der

benim 10 yıllık ilişkim bitti telefonunda bişiler yakaladığım için, onda böyle hissetmemiştim

galiba mantıksal olarak böyle düşünüyorum histen ziyade şuan fark ettim

Ben bekarken gördüğüm yakışıklı erkeklerin hemen hepsi için ay bir de evlenirmisin bunla diyordum eşimde de ilk gördüğümde ay bir de bunla evleniyormusum dedim o günden sonraki 25. Gününde resmi nikahımiz vardı evet esim yakisikli o zaman yaş 23du. Şimdi 35. Çok şükür 12 yilimiza da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…