evli misinizHiç böyle hissim olmadı kimseye karşı, olsa da güvenmezdim kendi hissime )
Evetevli misiniz
plasebo mu gerçek mi acabadiyen diyor ya dayımın oğlu askere gitti bu benım evlenecegım kadın die orda çarşıda birini görmüş peşine düşmüş şimdi 3 çocukları var
Evet evet oldu çok emindim çevremdeki herkese bununla evlenicem dedim sonuç nişanlandim ve nişanı attım .Hissedememisim yaniçoğu evli kişiden duyduğum kadarıyla evleneceğiniz kişiyle karşılaştığınızda bu kişi kaderimde var diye hissediyomuşsunuz. siz ne düşünüyorsunuz? içimde böyle bi his var amaa hadi bakalım allah büyük. ilk defa böyle bişi başıma geldi
Ben öyle şeylere inanmam. Bazı kadınlar olay daha romantik ya da çekici olsun dşye güzelleme yapıyorlar.çoğu evli kişiden duyduğum kadarıyla evleneceğiniz kişiyle karşılaştığınızda bu kişi kaderimde var diye hissediyomuşsunuz. siz ne düşünüyorsunuz? içimde böyle bi his var amaa hadi bakalım allah büyük. ilk defa böyle bişi başıma geldi
Plasebo nedir konu sahibi?plasebo mu gerçek mi acaba
korktum şuanEvet evet oldu çok emindim çevremdeki herkese bununla evlenicem dedim sonuç nişanlandim ve nişanı attım .Hissedememisim yani
benim 10 yıllık ilişkim bitti telefonunda bişiler yakaladığım için, onda böyle hissetmemiştimHis gerçek olabilir ama net bir açıklaması olamaz. Romantizm düşündüğümüz için öyle hissediyoruz bence ya3 senelik ilişkim vardı ilk görüştüğümüz zaman hareketlerini, davranışlarını ve konuşma uslubunu gördüğümde ''biz birbirimiz için yaratılmışız'' dedim bu düşüncem senelerce devam etti ama yol sonu ayrılık oldu. Ama başka bir evrende neden olmasınnn?
galiba mantıksal olarak böyle düşünüyorum histen ziyade şuan fark ettimBende zamanla tanıyıp, karakterinden emin olduktan sonra (ki bu devirde çokkkk zor) o düşünce oluşur. Öyle evleneceğimizi hissettim şeklinde bir yaklaşım benim yapıma göre değil çünkü bu devirde ince eleyip sık dokumak gerektiği için düşünce yapım bile öyle düşünmeme engel olur, ne oluyor daha tam olarak tanıdın mı da böyle düşüncelere kapıldın der
psikolojik olarak buna inandığımız için işe yaramasıPlasebo nedir konu sahibi?
maşallahhEşimle tanıştığımız ilk gün bana benimle evleneceğini söylemişti. Evlendik
10 yıllık ilişki mibenim 10 yıllık ilişkim bitti telefonunda bişiler yakaladığım için, onda böyle hissetmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?