evlenilecek kişi önceden hissedilir mi sizce?

çoğu evli kişiden duyduğum kadarıyla evleneceğiniz kişiyle karşılaştığınızda bu kişi kaderimde var diye hissediyomuşsunuz. siz ne düşünüyorsunuz? içimde böyle bi his var amaa hadi bakalım allah büyük. ilk defa böyle bişi başıma geldi
Benim oldu. Eşimle ilk buluşmamızın ikinci saatinde biz evleniriz dedim. İlginç bir his cidden ama bu hissin geldiği anı hala net hatırlıyorum

He buarada eşimle ilk görüştüğümde de evleneceğim kişi bu dedim hissettim. Hissim doğru çıktı ama şuan keske doğru çıkmasaydı diyorum (malum dün yaşadığım canta olayından 😀)
Maslalah bende ikisinede evlencek adam gözüyle bakmışım şimdi farkettim😀

Valla öyle cok enteresan di mi:)) olabiliyo bence böyle seyler
Terazide, eşim yengeç burcu ama 7.evimde yengeç var🤩
juno kaçıncı evde? 12. evde bunu verebiliyo benim de 12. evde ondan sordum aslında hahaha. çünkü eski sevgilimi de tanımadan etmeden rüyamda bütün detaylarıyla görmüştüm varlığından haberim yoktu. evlilik hissi falan gelmemişti ama karmik bişey olacağı belliymis sadece

acaba mantığımızla mı okeyliyoruz kafamızda
Ben mantığım okey olunca buluştum zaten. Bulusmadaki amacım birşey hissedip hissetmeyeceğimdi. Ve ikinci saatte dediğim gibi o his geldi aşık oldum . Enteresan bir durum cidden ben de kendime şaşırıyorum hala. Eşime ilk karşılaşmamızda o his gelmiş. Yirmili yaslardaydık. Yani çok da mantıksal bir yaş aralığında değildik diyeyim. İlk buluşmada evlilik konusmadık zaten mantıksal bir konuşma geçmedi. Biz evlendikten sonra tesadüfen eşimin maaşını öğrendim hatta aklıma gelip sormadım bile öyle söyleyeyim. Mantık uydu dediğim hayata bakış açısı vs benim için olumluydu .

Bende hissetmiştim ilk buluşmada hemde sonra sınava hazırlandığım için ayrıldım 2 ay sonra kendisi tekrar iletişime geçti ve evlendik :)

Ben mantığım okey olunca buluştum zaten. Bulusmadaki amacım birşey hissedip hissetmeyeceğimdi. Ve ikinci saatte dediğim gibi o his geldi aşık oldum . Enteresan bir durum cidden ben de kendime şaşırıyorum hala. Eşime ilk karşılaşmamızda o his gelmiş. Yirmili yaslardaydık. Yani çok da mantıksal bir yaş aralığında değildik diyeyim. İlk buluşmada evlilik konusmadık zaten mantıksal bir konuşma geçmedi. Biz evlendikten sonra tesadüfen eşimin maaşını öğrendim hatta aklıma gelip sormadım bile öyle söyleyeyim. Mantık uydu dediğim hayata bakış açısı vs benim için olumluydu .
ay evet benim de şuan sanki aynı dili konuşuyoruz gibi geliyo tuhaf bi his

juno kaçıncı evde? 12. evde bunu verebiliyo benim de 12. evde ondan sordum aslında hahaha. çünkü eski sevgilimi de tanımadan etmeden rüyamda bütün detaylarıyla görmüştüm varlığından haberim yoktu. evlilik hissi falan gelmemişti ama karmik bişey olacağı belliymis sadece
9.evdeymiş
Dediğin gibi aynen senin eşnle kadersel ya da karmik bi bağın olabilir
Benim de aşırı sezgiselliğim 8. Ev vurgusundan ve 12.evimde neptün ve uranüs var yükselenle kavuşuyo
Bizim konuyu astrolojiye getirişimiz peki😅

Aynı şekilde eşimde bana böyle söylemişti ben de tam tersi hiç istememiştim evlenmek ne alaka falan dedim hep 😂 sonra evlendik 2 sene oldu ama hala nasıl evlendim bilmiyorum hahahah kandırdı beni 😂😂😂😂🩷
ahhahaha

9.evdeymiş
Dediğin gibi aynen senin eşnle kadersel ya da karmik bi bağın olabilir
Benim de aşırı sezgiselliğim 8. Ev vurgusundan ve 12.evimde neptün ve uranüs var yükselenle kavuşuyo
Bizim konuyu astrolojiye getirişimiz peki😅
ahsdcsjkdh aynen bu arada 9. ev de inançlar zaten ay çok heyecanlandım güzel karmadır inş :KK50:

çoğu evli kişiden duyduğum kadarıyla evleneceğiniz kişiyle karşılaştığınızda bu kişi kaderimde var diye hissediyomuşsunuz. siz ne düşünüyorsunuz? içimde böyle bi his var amaa hadi bakalım allah büyük. ilk defa böyle bişi başıma geldi
Valla bence olmuyodur her kafa uyanla evlilik hayali kuruluyor eğer gerçekleşirse de ben demiştim hissetmiştim oluyor. Ki kim bilir kaç kişiye daha böyle hissetmişlerdir

tamamen Disney ve Hollywood romantizminden ibaret bu fikirler. Evlenirken sadece hislere güvenilmese iyi olur bence, filmlerdeki gibi değil hayat.

Ben hatırlamıyorum ama kardeşimin ve arkadaşlarının iddiasına göre daha ilk hoşlanmaya başladığım sıralarda ben bununla evlenirim demişim. Evlendik.

Back
X