HAYIR.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
A s l a.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
Yalanlara giden yollar iyi niyet taslariyla örülüdürMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
İddaadan evvel yalan var ortada. Kimbilir '' seni üzmemek '' adına ne yalanlar söyledi. Bilemezsin.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
Nasıl deneyebilirim dürüstlüğün nasıl anlayabilirim kiYalanlara giden yollar iyi niyet taslariyla örülüdür
Bence sorun iddia oynamasindan ziyade yalan konusabilmesi ve bunu bir kulpa uydurabilmesi... İlerleyen zamanlarda da siz uzulmeyin diye birkac masum yalan daha soyler mi diye insan dusunmeden edemez haliylebence bu konuda deneyin onu durustlugunu anlamaya calisin bakin sizden sakliyor mu yalan soyluyor mu. Emin olmadan evlilik yoluna girmeyin cnku bu minik parca evlendikce daha da buyuyor
Burda o kadar çok bu iddaa konusunu gördüm ki boşanma aşamasına gelen ve çevremde boşanan. Malesef değişmiyorlar. Fazla oynamıyorum dediyse muhakkak borcuda vardır..Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
Koşarak kaç!Bunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunBen eşimde beni üzmemek için tonlarca yalan söyledi bunun üzerine milyarca borç oldu ve sonuç boşanıyoruz hemde duygular bitmemisken çünkü oda biliyor bunun sonu yok
Allah yardımcınız olsun.. en başında yola yalanla çıkanlar maalesef ki gerisini getirmeyi kendilerine görev biliyorlar sanki evlilik aşamasına geldiyseniz seviyorsunuzdur kolay kolay unutamazsınız ama inanın yol yakınken dönmek daha doğru olur sizin için Allah Size doğru yolu göstersin İnşAllahBunun için ufak bi miktar da kredi çekmiş kendim için oynamıyorum haram yemem diyo arkadaşımın borcu için bu işe girdim tuvası yıkılacaktı ben yardım etmesem diyor yeminler ediyor bir daha yapmayacağına dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?