- 10 Haziran 2020
- 5
- 0
- 1
bence birakması icin yollar arayın beraber cünki bu bir uyuşturucu gibi birşey...hala birakmiyorsa cikarsın hayatındanMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
Şuanda 6 aydır oynamıyorum diyo yani bağımlı değilim dediği içim yollar arayamıyoruzbence birakması icin yollar arayın beraber cünki bu bir uyuşturucu gibi birşey...hala birakmiyorsa cikarsın hayatından
Bu söylediğinin doğru olduğundan emin misiniz peki ? Arkadaşım eşine "son fırsat" verdi ve tedavi olmasını şart koştu.Adam hesapta hem terapi hem ilaç tedavisine başladı. psikiyatrist görüşmesinden çıkıp gene oynamış en sonunda da kız gırtlağa kadar borçla (bekarken borç senin borcun diyebilirsin ama evliyken veya bosanirken borç senin borcun olmuyor !)kızcağız boşanıp kendi yolunu çizdiŞuanda 6 aydır oynamıyorum diyo yani bağımlı değilim dediği içim yollar arayamıyoruz
En iyisini yaptınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ayrıldımhepinize yorumlarınız için teşekkür ederim
Ben bu kumara alışıp düzelen görmedim inşallah doğru kararı verirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
geçmişe bakıp geleceği öyle kurgulama Allah şahidim olsun hiç bir kötü şeyi yapmıyorum yapamayacam da sende gördün hayatımda ki çoğu kişiyle mesafe koydum artkk yemin olsun hiç birgün kötü bişey yapmam şerefsiz değilim bir dönsen bunu dediğini bile unuturum bir sebepten dolayı herşeyi silip atma yanımda olmanı istiyorum eskisi gibi değil hiç birşey vallahi değil olmayacak da beni dinle lütfen aklım hep sende böyle bitmesin herşeyi silip bırakıp gitme ne olur planlarımız var yapacak çok şeyimiz var kaldır engelleri dön lütfen...
sorunuzun cevabı sorduğunuz sorunun içindeMerhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bi kaç ay önce iddaa oynadığını öğrendim ve kendisi bana yalan söyledi geçen yıl oynadım bi iki kez dedi. Ama öğrendim ki daha fazla oynamış ve bana söylediği tarihte değil çok daha yakın tarihlerde. Nasıl yalan söylersin bana diye sorduğumda seni üzmemek için sakladım diyor yaşlarımız 27 böyle birine güvenilir evlenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?