Evlenince 1+1 eşyalı eve oturur musunuz?

Alin bunu burdan hhddhhd allan hipisi hxbwv e baska sehire en az 10 kere gelinlik provasına gittim ben be, lady Diana dan uzun kuyrugum vardi.jfjdhd Luks muks satafat benim işim, evden tv yi gonderirmis, kendimi keserim ülen evde oturup dev ekranda sinema keyfi yapmazsam. Mint yesili dedi bana

Teşekkür ederim.. bize gelmemek için teklif etti ama ben kabul etmedim akıl sağlığımı korumam gerekiyordu sizin ki sizin eve hayran kalmış
Ayy en güzeli ne kadar uzak o kadar iyi sizde inşallah tam iyileşirsnz evet malesf öyle bizde öyle alıştık birbirimize ne yapalım

Aslani baskin olanlar benim gibi oluyo bence pembe tepsiyle kocisim yazili fincanda kahve servisi falan yapiyorum sanicak simdihdhdhdh yok öyle bisey

Ayy en güzeli ne kadar uzak o kadar iyi sizde inşallah tam iyileşirsnz evet malesf öyle bizde öyle alıştık birbirimize ne yapalım
İnşallah öyle maalesef tamamen Bağlar kopmayacağı için orta yolu bulmak gerekiyor

sanki arkadaşınızın problemi eşyadan daha büyük. niye sülalecek kızın çalışıp çalışmamasına karar veriyor bu aile?

Çalışmasına karşı çıkıyorlar ve arkadaşınız eşya ile ev konusuna mı takılıyor?

Evin küçük olması sorun degil bence, eşyalarda zamanla degiştirilebilir.
Ama çalısmasına izin vermemek kabul edilemez.

Evet 55 metre kare civarı

55m2 bile degildir emin ol. Evlenirken krediyle aldigimiz ev 70mt2 falandi(ya da o civara yakin).
Banka geldi: duvarları, kolonlari hesaptan cikardi. Yasanilabilir alani 40m2 olarak belirledi.

Evin küçüklüğü büyüklüğüne bisey diyemem. Ben kendim begendim, seçtim. Ancak burada bir dayatma var. Kizin fikrinin onemi yok. Ne acı

Daire kanalının izliyor musun? En büyük hobilerimdendir bu her köşesine özenilen , içinde yaşanmislik olan, sahibini yansıtan evleri izlemek Böyle güzel, nakış nakış her detayı dusunulen, Pinterestten çıkmış gibi bir evde yaşamak tabii ki çok güzeldir.
Ama gözün de gördüğü bir şey var :) 'ille de kendi esyam' diye gereksiz masrafa giren çoğu kişinin evi birbirinin aynısı oluyor. Hem ülke şartları, hem evlerin artik küçük olması, hem insanımızın dekorasyondan - yaratıcı fikirlerden uzak yasayip gidip çeyiz paketi ile tüm eşyalarını aynı mobilya mağazasından almasi, hem de dekorasyonun bir görgü bilgi getiren bir iş olması gibi sebeplerle.
Ben 32 olacağım, neredeyse tüm arkadaşlarım evli. Hepsinin evi bu saydığım gibi , aslında özel olmayan, hatta oldukça sıradan evler.
Yani zaten herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha kendim masraf yapıp almışım ha eşyalı kiralık dairede oturmusum benim için bir fark yok .
Ama özene bözene, güzel bir ev dizecek maddi imkanım ve görgüm, zevkim olsa tabii ki özene bezene dizilmiş evi tercih ederdim, gerekirse başka şeylerden kısıp. Ama sıradan bir evse zaten oturacağım, hiç önemi yok:)

Eşyalar eski ve kotu gorunmuyorsa kabul ederdim ben ama yatagi degistirirdim mesela ve iyi bir temizlemeci cagirirdim koltuklari vs derinleemsine temizletirdim.

Ama sorun ev ve esyadan buyuk sanki calismasini engelleyen biriyle birlikte olmasa keşke. Bu kendi karari olmali

Aferm kiz, gözüme girdin bfbxhxh

Şöyle Bi ev olursa ben de otururum eşimin bekar evinde ama bekar evleri genelde amele evi gibi olduğu için tercih etmezdim.

neden evleniyor bu adamla
kendince evde mi kaldı
kendince çok mu çirkin
bu kaçarsa kimseyi bulamam diye mi korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…