- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.429
- 798
- Konu Sahibi Berceste23
-
Alin bunu burdan hhddhhd allan hipisi hxbwv e baska sehire en az 10 kere gelinlik provasına gittim ben be, lady Diana dan uzun kuyrugum vardi.jfjdhd Luks muks satafat benim işim, evden tv yi gonderirmis, kendimi keserim ülen evde oturup dev ekranda sinema keyfi yapmazsam.Evlilik çok 'big deal' bir şey değil ki benim için. Böyle davullarla zurnalarla kutlanacak, iki asgari ücret ederinde kocaman gelinlik giyip 'prenses' olacak, tonla alışveriş yapıp sıfırdan hayata başlayacak , hayatında 'ama artık evli bir kadinim' diye büyük değişiklikler yapacak bir şey değil yani. Evlenmek= hayatı birleştirmek.
Oldu bitti. Çok tantanaya gerek yokvallahi koca adayımin bekar evi varsa gayet oraya geçerim, hiç sorun etmem. Bir duvarı falan minte boyariz, evden tvyi göndeririz, belki birkaç eşya değişikliği...neden yaşanmasın ki? Zamanla hayatımız oturup çoluk çocuğa karışip genisledikce zaten çıkılır daha büyük eve
Burcum evcimen yengeç bu aradaay burcum yay,ondan belki
Ayy en güzeli ne kadar uzak o kadar iyi sizde inşallah tam iyileşirsnzTeşekkür ederim.. bize gelmemek için teklif etti ama ben kabul etmedim akıl sağlığımı korumam gerekiyordusizin ki sizin eve hayran kalmış
İnşallahAyy en güzeli ne kadar uzak o kadar iyi sizde inşallah tam iyileşirsnzevet malesf öyle bizde öyle alıştık birbirimize ne yapalım
Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Çalışmasına karşı çıkıyorlar ve arkadaşınız eşya ile ev konusuna mı takılıyor?Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Evet 55 metre kare civarı
Daire kanalının izliyor musun? En büyük hobilerimdendir bu her köşesine özenilen , içinde yaşanmislik olan, sahibini yansıtan evleri izlemekYengenc gerçekten bana da hippimsi geliyor. Çoğu özelliğine hayranım. Tam bir free spirit. Benim de burcum boğa, ay burcum aslan. Benim için ev çok mühim bir konu, bu konular kişiseldir gerçi;ama ben evime para harcarım. Konforlu, minimalist, ferah, hatta lüks severim.
Evet ama istemiyorlar evlenince çalışmasını
Aferm kiz, gözüme girdin bfbxhxhDaire kanalının izliyor musun? En büyük hobilerimdendir bu her köşesine özenilen , içinde yaşanmislik olan, sahibini yansıtan evleri izlemekBöyle güzel, nakış nakış her detayı dusunulen, Pinterestten çıkmış gibi bir evde yaşamak tabii ki çok güzeldir.
Ama gözün de gördüğü bir şey var :) 'ille de kendi esyam' diye gereksiz masrafa giren çoğu kişinin evi birbirinin aynısı oluyor. Hem ülke şartları, hem evlerin artik küçük olması, hem insanımızın dekorasyondan - yaratıcı fikirlerden uzak yasayip gidip çeyiz paketi ile tüm eşyalarını aynı mobilya mağazasından almasi, hem de dekorasyonun bir görgü bilgi getiren bir iş olması gibi sebeplerle.
Ben 32 olacağım, neredeyse tüm arkadaşlarım evli. Hepsinin evi bu saydığım gibi , aslında özel olmayan, hatta oldukça sıradan evler.
Yani zaten herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha kendim masraf yapıp almışım ha eşyalı kiralık dairede oturmusumbenim için bir fark yok .
Ama özene bözene, güzel bir ev dizecek maddi imkanım ve görgüm, zevkim olsa tabii ki özene bezene dizilmiş evi tercih ederdim, gerekirse başka şeylerden kısıp. Ama sıradan bir evse zaten oturacağım, hiç önemi yok:)
Arkadaşınız en az asgari ücretle çalışıyor diye varsayalım. Müstakbel eşi, kendisine her ay 8506 tl maaş verip; sigortasını da yatıracak mıymış ?
Tabii suyundan da koyucakmisArkadaşınız en az asgari ücretle çalışıyor diye varsayalım. Müstakbel eşi, kendisine her ay 8506 tl maaş verip; sigortasını da yatıracak mıymış ?
Şöyle Bi ev olursa ben de otururum eşimin bekar evinde ama bekar evleri genelde amele evi gibi olduğu için tercih etmezdim.Daire kanalının izliyor musun? En büyük hobilerimdendir bu her köşesine özenilen , içinde yaşanmislik olan, sahibini yansıtan evleri izlemekBöyle güzel, nakış nakış her detayı dusunulen, Pinterestten çıkmış gibi bir evde yaşamak tabii ki çok güzeldir.
Ama gözün de gördüğü bir şey var :) 'ille de kendi esyam' diye gereksiz masrafa giren çoğu kişinin evi birbirinin aynısı oluyor. Hem ülke şartları, hem evlerin artik küçük olması, hem insanımızın dekorasyondan - yaratıcı fikirlerden uzak yasayip gidip çeyiz paketi ile tüm eşyalarını aynı mobilya mağazasından almasi, hem de dekorasyonun bir görgü bilgi getiren bir iş olması gibi sebeplerle.
Ben 32 olacağım, neredeyse tüm arkadaşlarım evli. Hepsinin evi bu saydığım gibi , aslında özel olmayan, hatta oldukça sıradan evler.
Yani zaten herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha kendim masraf yapıp almışım ha eşyalı kiralık dairede oturmusumbenim için bir fark yok .
Ama özene bözene, güzel bir ev dizecek maddi imkanım ve görgüm, zevkim olsa tabii ki özene bezene dizilmiş evi tercih ederdim, gerekirse başka şeylerden kısıp. Ama sıradan bir evse zaten oturacağım, hiç önemi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?