Evlenince 1+1 eşyalı eve oturur musunuz?

Hayır mutluluğu eşyada vs aramıyor zaten sadece dediğiniz gibi kendi eşyalarımız olsun diyo en azından

Bu arkadaş sizseniz; kendinizi ateşe atmayın. Gerçekten arkadaşınızın sorunuysa; o da kendini ateşe atmasın.

2.el eşya ile de oturulur ancak buna insan kendisi karar verirse oturur.Başkası onun adına karar vermez.

Arkadaşınız bu insanla evliliğe mi zorlanıyor, tehdit mi ediliyor ; ailesiyle sorunları var, ailesi evden mi atıyor ? Bu adamla evlenmek isteme nedeni nedir ?

Evet ama istemiyorlar evlenince çalışmasını
Senin arkadaşinda postasini koysun ama madem istemiyorlar calişmasini o zaman kizin dedikkelerini yapicaklar yada kiz calişacak kendi istediklerini yapcak bana böyle birsey gelse şartimi koyarim ya izin verirsin calişmama vermedinmi o zaman 2×1 ev yeni eşya alirsin .ne güzel dünya ya ezdirmesin kendisini lütfen yazik olur hic biri olmuyorsa evlenmesin hayatini zehir etmesin

Çünkü belami arıyorumdur bxbxbxb
ya çok saçma değil mi
hani pembiş gelinler var kocişleri altın varaklı pahalı eşyalı evler falan diziyor onlar da gelin evine falan katılıyorlar. mutlular yani.
sonuçta herkes kariyer vs yapacak değil
kimisinin hayatı kültürü bu yadırgamıyorum.
ama bu konu sahibinin arkadaşının motivasyonunu cidden anlamadım

Şöyle Bi ev olursa ben de otururum eşimin bekar evinde ama bekar evleri genelde amele evi gibi olduğu için tercih etmezdim.
Yok yok, yani kuracağım ev böyle ozenilmis bir şey olacaksa. Bunu karşılayacak bütçem,bilgi birikimim,zevkim varsa kendi evim. Ama herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha benim para verip aldığım, ha ev sahibinin alıp kiraya verdigi,ha eşin bekar evi :)hepsi ayni

Bence 1+1 oturulur ancak ben eski eşyayla oturmazdım. Ben de yeni evlendim o yüzden empati yapabiliyorum şuan. Çalıştırmamasına gelecek olursak tekrar düşünsün arkadaşın çalıştırmayan erkekler beni ürkütüyor.

Çalışmasına izin vermeyen insanlar karşısında eve mi takıldı arkadaşınız, pes ...

Aslani baskin olanlar benim gibi oluyo bence pembe tepsiyle kocisim yazili fincanda kahve servisi falan yapiyorum sanicak simdihdhdhdh yok öyle bisey

O aslanın baskınlığından değildir tamamen; maddi imkanlarında azıcık katkısı vardır.

Kıt kanaat geçiniyorsan; cep delik, cepken delikse aslan olsan kaç yazar.

Aslani baskin olanlar benim gibi oluyo bence pembe tepsiyle kocisim yazili fincanda kahve servisi falan yapiyorum sanicak simdihdhdhdh yok öyle bisey

Haritamda bir tane aslan var o da cok yararli bir konumda degil.
Evdeki eşyalarin hepsini ben kendi zevkime göre sectim ama her şey oldukça düz desensiz, sade ve az renk ve az eşya.

Tüm yorumları okumadim neler yazılmış bilmiyorum ama kendimden örnek vereyim.
Biz evlendikten 3 sene sonra eşyalı 2+1 eve taşındık.
Evet zordu temizliğini yaptım yaklaşık 3-4 yıl o eşyalarla yaşadım.
Sırayla eşyaları yeniledim yine eksiklerim var evin eksiği bitmiyor ama yavaş yavas eşya aldım.
1+1 bence küçük zor sığarlar eve.

Ortada tayin gibi bir durum yokken, eşyalı ev tutmak; ekonomik açıdan çok mantıklı değil. Eşyalı evin depozitosu da, kirası da daha yüksek oluyor. Emanet eşya olduğu için, gereksiz bir stres yaratıyor. Eşyalardan biri arızalansa, mal sahibiyle ciddi sorunlar yaşanabiliyor. Eşyalı evlerde, uzun yıllar oturma imkanı da olmuyor.

Az ve öz eşya ile kendi düzenini kurmak; bu açıdan daha mantıklı.

Haritamda bir tane aslan var o da cok yararli bir konumda degil.
Evdeki eşyalarin hepsini ben kendi zevkime göre sectim ama her şey oldukça düz desensiz, sade ve az renk ve az eşya.
Ben de sade severim, agir kasvetli mobilya sevmiyorum , biraz Tayland, Hindistan karisik benim ev. Hersey illa pahali olmak zorunda degil ayrica, 2 tane bisey alirsin sade, zevkine göre. Herkesin herseyi 4 4 luk olmak zorunda değil ama insana hi bi konuda söz hakki taninmaz mi ya, esyali küçük evde otur, evde otur calisma. Bu ne be.

Benim ki iskandinav tarzi.
Evet ama konu sahibinin arkadaşi da garip yani, calişma olayindan çok ev mesele oluyor. Ev bir şekilde halledilir eksikler tamamlanir, ilerde degisir vs mobilyalar bizimle yaşayacak degil ama obur konu sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…