- 16 Haziran 2011
- 16.539
- 73.264
- 798
- Konu Sahibi Berceste23
-
Hayır mutluluğu eşyada vs aramıyor zaten sadece dediğiniz gibi kendi eşyalarımız olsun diyo en azından
Çünkü belami arıyorumdur bxbxbxbneden evleniyor bu adamla
kendince evde mi kaldı
kendince çok mu çirkin
bu kaçarsa kimseyi bulamam diye mi korkuyor
Senin arkadaşinda postasini koysun ama madem istemiyorlar calişmasini o zaman kizin dedikkelerini yapicaklar yada kiz calişacak kendi istediklerini yapcak bana böyle birsey gelse şartimi koyarim ya izin verirsin calişmama vermedinmi o zaman 2×1 ev yeni eşya alirsin .ne güzel dünya ya ezdirmesin kendisini lütfen yazik olur hic biri olmuyorsa evlenmesin hayatini zehir etmesinEvet ama istemiyorlar evlenince çalışmasını
ya çok saçma değil miÇünkü belami arıyorumdur bxbxbxb
Yok yok, yani kuracağım ev böyle ozenilmis bir şey olacaksa. Bunu karşılayacak bütçem,bilgi birikimim,zevkim varsa kendi evim. Ama herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha benim para verip aldığım, ha ev sahibinin alıp kiraya verdigi,ha eşin bekar evi :)hepsi ayniŞöyle Bi ev olursa ben de otururum eşimin bekar evinde ama bekar evleri genelde amele evi gibi olduğu için tercih etmezdim.
müteasip mi takılıyorlar?
O neydi gı
Çalışmasına izin vermeyen insanlar karşısında eve mi takıldı arkadaşınız, pes ...Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Aslani baskin olanlar benim gibi oluyo bencepembe tepsiyle kocisim yazili fincanda kahve servisi falan yapiyorum sanicak simdihdhdhdh yok öyle bisey
Aslani baskin olanlar benim gibi oluyo bencepembe tepsiyle kocisim yazili fincanda kahve servisi falan yapiyorum sanicak simdihdhdhdh yok öyle bisey
Daire kanalının izliyor musun? En büyük hobilerimdendir bu her köşesine özenilen , içinde yaşanmislik olan, sahibini yansıtan evleri izlemekBöyle güzel, nakış nakış her detayı dusunulen, Pinterestten çıkmış gibi bir evde yaşamak tabii ki çok güzeldir.
Ama gözün de gördüğü bir şey var :) 'ille de kendi esyam' diye gereksiz masrafa giren çoğu kişinin evi birbirinin aynısı oluyor. Hem ülke şartları, hem evlerin artik küçük olması, hem insanımızın dekorasyondan - yaratıcı fikirlerden uzak yasayip gidip çeyiz paketi ile tüm eşyalarını aynı mobilya mağazasından almasi, hem de dekorasyonun bir görgü bilgi getiren bir iş olması gibi sebeplerle.
Ben 32 olacağım, neredeyse tüm arkadaşlarım evli. Hepsinin evi bu saydığım gibi , aslında özel olmayan, hatta oldukça sıradan evler.
Yani zaten herkesinkiyle birornek evde oturacaksam ha kendim masraf yapıp almışım ha eşyalı kiralık dairede oturmusumbenim için bir fark yok .
Ama özene bözene, güzel bir ev dizecek maddi imkanım ve görgüm, zevkim olsa tabii ki özene bezene dizilmiş evi tercih ederdim, gerekirse başka şeylerden kısıp. Ama sıradan bir evse zaten oturacağım, hiç önemi yok:)
Yok be hic sevmem varak marak, varakli hikayeme denk gelmisindir belki. BxbwbwbwAltın kaplama fincan ve kristal kadeh ?
Çünkü belami arıyorumdur bxbxbxb
Ben de sade severim, agir kasvetli mobilya sevmiyorum , biraz Tayland, Hindistan karisik benim ev. Hersey illa pahali olmak zorunda degil ayrica, 2 tane bisey alirsin sade, zevkine göre. Herkesin herseyi 4 4 luk olmak zorunda değil ama insana hi bi konuda söz hakki taninmaz mi ya, esyali küçük evde otur, evde otur calisma. Bu ne be.Haritamda bir tane aslan var o da cok yararli bir konumda degil.
Evdeki eşyalarin hepsini ben kendi zevkime göre sectim ama her şey oldukça düz desensiz, sade ve az renk ve az eşya.
Foto cekip aticam pembe banyo lifine dizdigim fincanlarimla vxvxbxb
Ben de sade severim, agir kasvetli mobilya sevmiyorum , biraz Tayland, Hindistan karisik benim ev. Hersey illa pahali olmak zorunda degil ayrica, 2 tane bisey alirsin sade, zevkine göre. Herkesin herseyi 4 4 luk olmak zorunda değil ama insana hi bi konuda söz hakki taninmaz mi ya, esyali küçük evde otur, evde otur calisma. Bu ne be.
Bu arkadaş sizseniz; kendinizi ateşe atmayın. Gerçekten arkadaşınızın sorunuysa; o da kendini ateşe atmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?