- 17 Ağustos 2011
- 25.648
- 163.337
- 798
- Konu Sahibi Berceste23
-
Kesinlikle katılıyorum. İki gönül bir olsun, ev halledilir. Ama adam isteklerine saygı duymuyor, görüşlerini - mutluluğunu önemsemiyor, daha şimdiden ekonomik özgürlüğünü kısıtlama yoluna gitmiş ve üstelik ihtiyaçlarını karşılamayacağının göstermis hal ve hareketleriyle .calişma olayindan çok ev mesele oluyor.Ev bir şekilde halledilir eksikler tamamlanir, ilerde degisir vs mobilyalar bizimle yaşayacak degil ama obur konu sıkıntı.
Kiraya verdiğimiz 1+1 eşyalı evimiz var. Öyle pis kullanıyorlar ki,o şekilde de bırakıp gidiyorlar. Ne kadar temizletsek de o hallerini gördüğüm için evlerin halıya basarken bile huylaniyorum öyle diyim. Bu evi kiraya verdigimizden beri otellerde bile kalmak istemiyorumBen oturmam yivrim, çünkü evim benim en cok vakit gecirdigim, dinlendigim, keyif aldigim yer, bana hitap etmeli, beni yansitmali. Is nedeniyle yurt disinda çok ülke degistirdik. Cok yasadim baskalarinin esyali evlerinde, valla oturduğum koltukta bile su an benim kafami koydugum yerde baskasi ayagini kasiyodu belki diye dusunmekten sinir geldigi zamanlar oldu. Yeni evlilik, yeni hayat kurmak, yeni bir sayfa acmak demek. O sayfayi kendince, kendi zevkine göre doldurmak istiyo belki. Niye baskasinin sectigi, belki asiri zevksiz döşediği belki hor kullandigi bi eve gelin gitmek istesin?
O kadar haklısınız ki, evlenmeden önce çalışıyordum. Yaşadığımız şehirde iş bulamadım. Eşim ne harcadın falan diye asla sormaz , maaş kartının yedeği bendedir. Ama kendi çalışıp harcadigin para gibi olmuyor. Hep bir dikkat etmeliyim modu oluyor. İster istemez özgür olamıyorum harcama yaparkenFimlerdeki masallara inanmasın arkadaşınız.
Öyle kimse kimseyi evde bedava oturtmaz.
Şuan bana deseler ki isini bırak evde otur asla kabul etmem.
Evde oturan çalışmayan çoğu kadın bir kaç istisnayi geçerek söylüyorum ciddi manada canları çıkıyor.
Ekonomik özgürlük yok istediği hayatı size dikte edecek.
Ki anlayışlı bir koca olmayacağıni baştan belirtmiş.
Foto cekip aticam pembe banyo lifine dizdigim fincanlarimla vxvxbxb
vallahi bende öyle eşim zerre karışmaz bütün idare bende ama iki kişi çalısırken cok daha iki tarafta rahat oluyor.Tabak takımı beğendim neyse diyorum şimdi zamanı değil öyle beğenmişim ki buraya kadar dedimO kadar haklısınız ki, evlenmeden önce çalışıyordum. Yaşadığımız şehirde iş bulamadım. Eşim ne harcadın falan diye asla sormaz , maaş kartının yedeği bendedir. Ama kendi çalışıp harcadigin para gibi olmuyor. Hep bir dikkat etmeliyim modu oluyor. İster istemez özgür olamıyorum harcama yaparken
Vermeyin tabağa çanağa para ya.. gidin kıyafet alın kremler alın kendinize harcayın o paralarııııvallahi bende öyle eşim zerre karışmaz bütün idare bende ama iki kişi çalısırken cok daha iki tarafta rahat oluyor.Tabak takımı beğendim neyse diyorum şimdi zamanı değil öyle beğenmişim ki buraya kadar dedim
Valla ben her girdigim evi koltugundan halisina kadar yikatip girdim, gene de carsaf marsaf sermeden oturamiyodum, yatamiyodum koltuklara. Ne gerek var yeni evli kiza insan özenir ya biraz.Kiraya verdiğimiz 1+1 eşyalı evimiz var. Öyle pis kullanıyorlar ki,o şekilde de bırakıp gidiyorlar. Ne kadar temizletsek de o hallerini gördüğüm için evlerin halıya basarken bile huylaniyorum öyle diyim. Bu evi kiraya verdigimizden beri otellerde bile kalmak istemiyorum
Atarim üzülürsünüz kiskancliktan pembislerime bxbxbxbxbHasret ve merakla bekliyciiiz
karşı tarafın ailesinden bu şekilde bir maddi beklenti de olmak yanlış. En aşağı 80k tutar ev düzmek. Bu en minimumu bu arada. Ben onun yerinde olsam çalışmama izin vermeyen adamla evlenmem.Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
onları da istiyorumVermeyin tabağa çanağa para ya.. gidin kıyafet alın kremler alın kendinize harcayın o paralarıııı
Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Maddi gücü en basitinden ev duzmeye yetmeyen cift 2 güne bebegi olsa nasil bakacak? Zaten kimseden bisey beklemeden kendi baslarina calisarak yapmalari normal olanı. Ama çalışmasina da izin yok. Bu durumda damat hem ayrani yok icmeye hem tahtirevana binmis gidiyor içmeye oluyo. O adam evlenilecek adam degil, keriz ariyo kendinekarşı tarafın ailesinden bu şekilde bir maddi beklenti de olmak yanlış. En aşağı 80k tutar ev düzmek. Bu en minimumu bu arada. Ben onun yerinde olsam çalışmama izin vermeyen adamla evlenmem.
Almak istediğin tabağa canağa sürekli bak evdeymiş gbi hayal et almıs kadar olursunonları da istiyorumama malesef devir ayağını yorgana göre uzatma devri o yüzden bakıyorum ve geçiyorum yoksa alır herkes ama nedense beğeniyorum kıyamıyorum almaya da bu hayat beni pinti yapmaya başladı
Niye kıyafete taktin ki sen annem bxbdhxhAlmak istediğin tabağa canağa sürekli bak evdeymiş gbi hayal et almıs kadar olursunböylece kıyafete bütçe ayırmış olursun
canım valla insanın fıtratında var kıyafette de evde de insan değişiklik yapıyor ve sonucunda mutlu oluyor bana acil para perileri gelmeli :)Almak istediğin tabağa canağa sürekli bak evdeymiş gbi hayal et almıs kadar olursunböylece kıyafete bütçe ayırmış olursun
Yav bi arkadasım var cok veriyo tabağa fincana para sunum perisiNiye kıyafete taktin ki sen annem bxbdhxh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?