- 19 Ekim 2022
- 2.081
- 5.640
- 88
- 29
- Konu Sahibi mujerelegante
-
Aile apartmanında oturmanın iki sonucu olabilir:Merhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
not: ikimiz de çalışıyoruz ben şu an kiradayım tek yaşıyorum
Ben 5 senedir kayınvalidemle altüst oturuyorum, eşim tek çocuk kocasıda vefat etmiş.Tamam elti kv zor ama bizim apartmanda bir aile var mesela sürekli kavga dövüş. Bana uzak dairedeler çapraz ve üst katın da üstünde geçen sabah kahvaya uyandım ve ben duymam kolaylıkla. Baba çocukları dövüyo. Çocuklar birbiriyle kavga ediyo ve en küçük çocuk 20li yaşlarda yani. Polis geliyo şikayetçi değiliz diyolar dönüyo mecbur. Böyle komşular da denk gelebilir üstünüze halı kilim silkeleyen de gelebilir. Tamam aile apartmanı korkunç ama aileyle sınır çizilebilir ya. Aile apartmanında oturan herkes mi kavga dövüşte?
oturacagınız evi kiraya verin başka yere çıkınMerhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
"Bedava peynir fare kapanında olur " sözü geldi aklımaHiçbir şey bedava değildir. Kira ödemez de aile apartmanında oturursanız gizli bedeller ödersiniz. Karar verin kira ödemek mi gizli bedeller ödemek mi? Hiçbir şey bedava değildir mutlaka bir bedeli vardır.
Bir ürüne para ödemiyorsanız ürün sizsiniz diye bir şey de var."Bedava peynir fare kapanında olur " sözü geldi aklıma
Şuan kiraya, ayrı eve çıkamayan nişanlınız, 1, 2 seneye borç da ödeyerek ev alıp çıkacakmış, öyle mi? Hım... Rüyamda görsem hayra yormam, o derece saçmalık. Sakın kanıp da aile apartmanına girmeyin, oraya giriş var, çıkış yok diyorlarortalama bi gelirimiz var aslında. nişanlım da 1-2 sene borçlarımızı ödeyelim kendimizi toparlayalım ondan sonra ev alır çıkarız dedi ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim
Bi de tatile gidecekler.Şuan kiraya, ayrı eve çıkamayan nişanlınız, 1, 2 seneye borç da ödeyerek ev alıp çıkacakmış, öyle mi? Hım... Rüyamda görsem hayra yormam, o derece saçmalık. Sakın kanıp da aile apartmanına girmeyin, oraya giriş var, çıkış yok diyorlar
Sadece kayinvalide olsa belki dusunulebilir de kendi adima elti görümce maaile ic ice ilişkiler beni korkutuyorBen 5 senedir kayınvalidemle altüst oturuyorum, eşim tek çocuk kocasıda vefat etmiş.
Eşime cok bağli olmasına ragmen hicte sorun yasamadım.
Tam tersi çok yardimi dokundu dogum zamanlarimda temizlik , yemek, bebek bakimi konularinda.
Bazı konularda buradaki insanlarn önyargılı oldugunu dusunuyorum
Guzellikle biraz zor yani illa ki alinan gucenem trip.atanlar olacaktır bunları goze alın nisanlinizla.konusunherkese teşekkür ederim, ben zaten oturmamakta kararlıyım başıma neler gelebileceğini az çok tahmin ediyorum. bu süreci de güzellikle atlatmaya çalışacağım
Bence net olun güzelce anlaticam diye eğilip bugrulmeyin. Fazla kibarlasmayin. Sizi ikna edemeyeceğini anlasın açık kapı birakircasina yumuşak bir tondan girerseniz başınızın etini yiyebilirherkese teşekkür ederim, ben zaten oturmamakta kararlıyım başıma neler gelebileceğini az çok tahmin ediyorum. bu süreci de güzellikle atlatmaya çalışacağım
Sakın ha sakın asla oturmayın çekmeyen anlamazMerhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
Nişanlınızın bu dediğine kargalar bile güler palavraortalama bi gelirimiz var aslında. nişanlım da 1-2 sene borçlarımızı ödeyelim kendimizi toparlayalım ondan sonra ev alır çıkarız dedi ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim
Bizimki daha fena aynı şehirde yaşıyan kaynimda kaliyorlar .Ay bu benİstanbul'dayız. Ailesinin şehrinde iş olanaklari daha fazlaydı maaşının iki katını teklif edenler oldu. Yok dedim valla aile bağları sıkı olduğunu bildiğim için hiç istemedim gitmedim de. Yarısı kadar yeriz önemli değil dedim şimdi kaynım evlendi aynı sehirdeler. Yakın oturmamalarina ve arabaları olmamalarina rağmen her hafta sonu ordalar. Ay hiç pişman olmadım kararimdan
Siz şuan kirada tek yaşayabiliyor siniz evlenince de kirada yaşayabilirsiniz o zaman. Atın nisanı ısrar ederse. SacmalamasınMerhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
bende eltimler ve kk oturuyordum.kk yaşlıydı cok sorun yaşamadık şu an rahmetli oldu. eltimlerle başta sorun yaşamadık ama şu an biriyle konusmuyorum ve yediğimiz içtigimiz ayrı olmazdı. şu an o binadan çıkmak için herşeyi yaparım. ama kp var ve hasta bırakamıyoruz.ilerde mutlaka sorun çıkıyor.Merhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
Basligi okudum cevapliyorum, hayiiiir oturulmaz.Merhabalar... ben 3 aydır nişanlıyım seneye haziranda evlenmeyi planlıyoruz. istanbulda kiralar ve ev fiyatları çok yüksek o yüzden nişanlım aile apartmanında kira vermeden oturalım diyor. ben kesinlikle karşı çıkıyorum çünkü alt katta kayınvalidemler ve üst katta da eltimler oturuyor. burada yazılan yorumları az çok okudum biliyorum. nişanlımı uzakta yaşamaya nasıl ikna edeceğim akıl verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?