İşyerinden bir arkadaşla sohbet ediyorduk. 6-7 yıllık evli çocuğu var. Konu askerliğe geldi. İyiki dedi eşim nişanlıyken gitmiş askere, evliyken gitse dayanamazdım.
Tövbee buyur buradan yak.
Sen eşini evlenince daha mı çok sevdin yada 28 sene cinsellik yaşamamışsın, 3-5 ay yaşayınca alışkanlık mı yaptı eşini bu yüzden mi bırakamıyorsun ????
Yani bazen evliliğe öyle anlamlar yüklüyoruz ki ağzım açık kalıyor. Ya ben evli değilim kendimi evli sanıyorum, yada ben uzaydan geldim.
Aynı evde yaşamadan anlaşımazmış, aynı evde yaşamadan tek bilmediğin gözündeki çapaktir. yoksa kendini saklamıyorsa zevklerini de, hassasiyetlerini de, huysuzluklarını da biliyorsun.
Velhasıl kelam bir imzaya bu kadar anlam yüklemesi bekarken de, birlikte yaşarken de, evliyken de heppp çok saçma geldi. Ve fikirlerim, görüşlerim hiçbir şeyim bir imza ile değişmedi.
Benim eşim evliyken askere gitti
ve ben diyorum ki şimdi kızım evleneceği zaman damat askerliğini yapmadan evlenmesin
neden çünkü ben yaşadım ve biliyorum
evlilik sorumluluk demek bekarken de sorumlulukların var ama kıyaslanamaz
eşim askerdeyken oturmadığım kapısını açmadığım evin kirasını aidatını elektrik zart zurt ödedim
1hafta ablamda 1 hafta annemde 1 hafta eşimin ailesinde derken ordan oraya eşya taşıdım süründüm resmen
konu cinsellik değil
seviyosun bişeyler paylaşmanın aynı kanepede uyuyakalmanın aynı bardaktan su içmenin her an birlikte olmanın tadını biliyosun
ikinize ait bi alanınız var eviniz beraber yattığınız bi yatak odanız
insan kendini eksik hissediyo
zaten birbirini tamamlamak için evlenmiyormusun?
belki doğru ifade edemiyorum ama ben eşimi bi kaç günlük iş gezisine gittiğinde bile çok özlüyorum kaldı ki 5 ay askerlik
ewt nişanlıyken yada ortada yüzük yokken gitseydi de özlerdim
ama evlenmeden önceyle evlendikten sonra yaşadıkların aynı değil kurulan bağ aynı değil