• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Evlenince Anlarsın'

k[ı][sıze=2]esinlikle konuyu acan arkadasa katılıyorum. Bu forumda benim de dikkatimi ceken nokta bu ve özellikle rahatsız eden sey ise konuyu acıyor akıl verin ne yapayım tarzında istemedigi sekilde cevaplar gelince bir laflar kamyon dolusu :ssz::ssz::ssz::ssz: Saka gibi..

Evlenince mi fikir degisiyor sadece? Insanın hayatında gün icinde bile neler degisiyor. Bekarken de bazı fikirleri düsünceleri yaklasımları degisebiliyor insanın.:51: Tamam evli insanlar bazı olaylarda deneyimli tecrübeli olabilirler yada gün görmüş ama bu uslup degisikligine neden olmamalı..

Nedir bu evlilik kötü birsey mi ??? Ahhh keske yerinizde olsam bekar olsam diyenlere sözüm.sen severek isteyerek evlenmedin mi_?kim 4 dörtlük .evlilik fazlasıyla sorumluluk getiriyor evet ama bazı seyleri bilerek evleniliyor sonucta.. Neyse herkesin gönlüne göre versin allah. Sadece koca koca insanlarız ifadelere dikkat edinilmeli.:23:
[/sıze]
[/ı]

evlilik dogru ınsanı buldugunda hayırlı ınsan oldugunda ondan güzel şey yoktur. Allah herkesın gonlune gore versın dogru kişiyi versin inş(amin) ama evlenmek ıstemıyorum diyen insanlarada evlennınce anlarsın ne kadar güzel bırsey oldugunu deniyor fakat bu konulara takınılmıyorda diğer konulara neden takılınıyor onu anlamıs degılım

vallahi bu forumda evli olduğu halde(cinsel yaşantısı olduğunu düşündüğüm için 'halde' kelimesini kullandım) orgazm ne demek diye soranlar var.Ama bakire olup orgazmın ne olduğunu bilen insanlar vardır.

güzel bir nokta:34:

aşağıda arkadaşım biraz farklı algılamış ama burada bahsedilen kelime
anlamından çok hissedilen...yoksa adı orgamz,tatmin,doyum olmuş çok önemli değil..
elbet evli olan kadın bunlardan bir haberdardır yaşamasa bile..ama görüyoruz kii
pek çok sadece kocasının altında komutlara uyan robot misali ki buınları kendileri de
dile getiriyor..:26:

[sıze=3]cnm zaten bu tarz seyler değil bizim anlatmak istediğimiz :37:

[sıze=3]valla ne yalan söyleyım benım sevgılım de cok karısır bana, elbette karsılıklı hersey...
Senın durumun gayet normal, şuan erkek arkadasım bir yere giderken bıle benden izin alır; çünkü benden ondan izin alırım..bizimde böyle bir durumumuz var..
Ama biz şikayetçi değiliz..senın yaşadıkların çok normal yani

bizim lafımız, farklı sekılde konusanlara :34:
[/sıze]

namus bekçisi gibi davrananlara
[/sıze]

o namus bekcısı gıbı davranan kadınlar için söyluorum insan karsısındakını kendi gibi bılırmıs dıyorum o kadar bu cümle yeterli sanırım

aman kızlar taktığınız şeylere bakın yaaa :27::27:
bende bekarım, yorum yapınca belkı bana tek tük denilmiştir
evlenince
anlarsın dıye

anlamama gerek yok, yorumlarımdan anlayan oluyordur heralde :37::37:
evlenmeye gerek yok, etrafımda o kadar çeşit çeşit insanlar var ki ( akraba arkadaş vs ) onlar sayesınde evlenınce anlamaya gerek kalmıyor :51::51:

evlenmeden de bir kadını anlayabilirim, :27::27:
evlenince anlarsın derken, yaşa sonra konus anlamında söylerler..

ama şunu bilsinler ki, yaşamaya gerek yok
etrafımda milyonlarcası var( etrafımızda da olabilir )
onlardan görüyorum sağolsunlar..

en dibimdeler

Birebir anlayacağımı düşünmüyorum ama yorum yapma hakkına sahibim diye düşünüyorum :26:
Yanlış saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir dimi... :51:

evet benimde başıma geldi böyle şeyler özellikle cinsellikle ilgili bi sıkıntısı olsa bir bayanın ve ben yorum yapsam kendi fikrimde hemen oo sen nerden bilirsin ben bekarken hiç böyle şeyleri bilmezdim evlenince öğrendim falan valla ben çok cahilmişim şimdiki bekarlar evlilerden çok bilgili vs.
sinir oluyorum ya bilemez miyiz siz cahilseniz biz napalım yani ayrıca evli olmasamda bilebilirim bazı şeyleri orası seni ilgilendirmez arkadaşım:19:
bi de şeye sinir oluyorum hanım konu açıyor ufak bir eleştirmede hemen beddua ya sen kimsin o zaman yazma
hele bi tanesi bya ciddi ciddi yarım sayfa beddua yazdı bir defa beddua etmek boş yere çok günah kişinin kendisine döner , hem küçümsedik mi ya da lanet mi okuduk ya da canını mı yaktık bayan da gelip beddua ediyorsun ayıp gerçekten yaa:19:

Evet bir de o sorun var.
Bekar kız cinsellik ne bilir :37:
Cinsellik dediğin kocadan öğrenilir.
Adam, koca değil erkek değil, öğretmen mübarek. :27:

evlenince anlarsın lafı karşındaki insanı küçük düşürmek için söylenen bir laf değil aslında
bi nevi mutsuzum acı çekiyorum tarzı bi laf
fedakarlık yapıyosun
kendinden ödün veriyorsun
herşey çok güzel olsun istiyorsun
hayaller kuruyorsun
eşini gözünde çok büyütüyorsun
mantığınla değil kalbinle hareket ediyorsun
sonra yavaş yavaş gözündeki perde kalkıyor
ve gerçekleri görüyorsun
eşin ne kadar iyi bi insan olursa olsun
en basiti
ona yemek hazırlaman lazım kahvaltı hazırlaman lazım
çamaşırlarını yıkaman lazım
evi toplaman lazım
aklına gelebilecek herşey senin görevin
kocanın seni çok sevmesi ya da çok iyi biri olması tüm bunları yapmayacaksın anlamına gelmiyor
erkekler konuşmayı sevmiyorlar bizler gibi ince düşünemiyorlar
ailelerin bireyleride bizler gibi düşünmüyor
karı koca anlaşmaya çalışırken ailelerde anlaşmaya çalışıyorlar
ve galiba biz kocalarımızı dünyamızın merkezine koyuyoruz ama onlar bizi koymuyorlar
sonuç olarak zor
inşallah herşey herkes için güzel olur

Teşekkürler gerçekten güzel bir özetti. :1:

Şartlar,zaman ,imkanlar insanların düşüncelerini bir an da değiştiriyor.Ben hamileyken hamileliği araştırıyordum hep ne safmışım alsana çocuk büyütmek için yardımcı kitapları,biz sadece için de bulunduğumuz duruma göre yorumluyoruz olayları öyle değil işte.
Hamileyken nazlanılmayı bekliyordum , burda bir hanım bizde hamile olduk zamanın da dedi,orda aldım dersimi şimdi çok nazlanan hamile bir kadın gördüğüm de inan aynısını düşünüyorum .
Ayrıca kardeşim burda sert yorumlar yapıldığı için kızıyorlar bazen. Burda pohpohlanmayı beklerse konu sahibi çok bekler ,çoğu zaman gerçekler söylenir ,ne kadar sanal da olsa.Ayrıca bekar bir bayanın cinselliği bilmesi artık çok normal .
Dün ablamla ne konuşuyorduk.

-abla eskiden bu kadar bakımlı insan yoktu sanki şimdi gördüğüm bütün bayanlar güzel neredeyse.
-ablam şimdi herşeye ulaşmak daha kolay bilgiye ulaşmakta eskisi gibi değil.İnsanlar merak ettiklerini rahatça öğrenebiliyor.Kozmetikde böyle.
Burda bir çok tecrübeden faydalanabilrsiniz keşke bende bekarken beni uyarabilecek bu şekilde bir ortamım olabilseydi kk kadınları cidden çok akıllılar ,bir çok şeyi öğrenmeye devam ediyorum.İkinci sınıf muamelesi gibi bir düşünceniz asla olmasın.Burda yapılan yorumların hepsi farklı bir pencere,bir konuma yüzlerce pencereden bakabilme fırsatı büyük bir lüks .

Gerçekten büyük bir lüks ama ısrarla aynı pencereden bakmakta diretiyoruz.
Öyle değişik bakış açıları var ki oysa... :6:

sana katılıyorm Hayalcim:16:

evlenince level atlıyorlar hayatta. çünkü onların artık bir kocişleri var, bizim neyimiz var?

bak sana bir şey söyleyeyim. kkda bazen sevgi dolu :37:msjlar alıyorum. bi kadın bana özelden ne yzdı biliyor musun?

bn evliyim, benim bir kocam var. en azından senin gibi her gece yatağa yalnız girmiyorum. buyur burdan yak:ssz: evliliğe yüklediği

anlama bak....

neyse bekarların yaptığı yorumlar dikkate alınmıyor. dün turkmengelini evlilerden alıntı yapmış beni es geçmiş. çünkü bekarım

sevgili kk hanımları;

biz bekarlar kavanozda yetişmiyoruz. aşk acısı, aile sorunları v.s... bizim hyatımızda da var. evlenmiyorsak sebeplerimiz var

bizi dışlamayın, bizde insanız:1:

Konunun olması gereken müdavimlerinden biri Zeboşşş :3:
Geldin kız sonunda. :42:
O kadını salla bacım, kadının evlilikten kastı, kendini geliştirmekten kastı herüfün koynuna girmek. :27:
Bunla bitse iyiydi, yarın koşuyorum nikah dairesine... :24:
Bakış açımı geliştireceğim çekilin ayol. :23:

Herkesin fikirleri, bakış açısı, hayatta tecrübe ettiği konular farklıdır ve medeni durumu ne olursa olsun değişik düşünceler bize burda ışık tutar. Evlilik de bir yaşanmışlıkdır ve evli kişilerin de bu yönde düşünceleri, tecrübeleri yadsınamaz. Hatta sadece evli-bekar olmakla bile sınırlandıramayız. Burada çok konu açılıyor aldatmaya veya şiddete ilişkin ve çoğu kişi de aldatmada veya şiddette eşime anında biter diyordum ama affettim diyebiliyor. Belki bu da bize yaşamadığımız için anlaşılmaz geliyor ben olsam ayrılırdım deniyor ama yaşayan kişinin o anki hissiyatını durumunu bilemiyoruz Allah da kimseye bilmeyi nasip etmesin tabi kimseyi bunlarla sınamasın .Bazı şeyler var ki olayın içine girince olaya bakışını da değiştirebiliyor.

Olay zaten hassasiyetten çok, onu anlayan kadınlara da bekar olsun evli olsun, ayrım yapıp farklı cevap vermek...
Hatta çoğu zaman umursamamak...
Nerede kaldı saygı anlayış?

olur muu akidecimmm...bekar bir bayann asllaaa ve kattiiii cinsellik bilemezzz:18:
heleki bilmeyip bir de evli arkadaşlarımıza yorum yapıyoruz...:19:

bala gibi bilinir efenimm..sadece düşüncelerimiz gereği kimse ile paylaşmıyoruz..:31:
yoksa çok matah bir şey değil..şu da bir gerçek burada konu açabilmek gerçekten
cesaret istiyor...aynı şeyi sabah bizzat konu sahibine dedim; hayyalcim, ben de aynı
konuyu dile getirmek istiyordum ama cesaret edemedim diye..:27:

Ben açarım ikimizin yerine :37:
Senin konu benim konu. :42:

güzel bir nokta:34:

Aşağıda arkadaşım biraz farklı algılamış ama burada bahsedilen kelime
anlamından çok hissedilen...yoksa adı orgamz,tatmin,doyum olmuş çok önemli değil..
Elbet evli olan kadın bunlardan bir haberdardır yaşamasa bile..ama görüyoruz kii
pek çok sadece kocasının altında komutlara uyan robot misali ki buınları kendileri de
dile getiriyor..:26:

orada anlatılmak istenilen dediğin değil ,kadın yaşadıgı halde ismini bilmiyıor fakat bekar biri yaşamadıgı halde biliyor diyor ki yaşamadıgı halde ismini bilip bilmemesi de önemli değil. Tecrübe katmıyor bir yaşanmışlık ve bu konuda yorum yapsa bile hangi tecrübeyle yorum yapabılır o mantık dışı. Bekar birisi yaşamıssa biliyorsa ona birsey dıyemem insanlar kendilerini geliştirir terim konularında :34:

[sıze=3]kısa ve öz
ne kadar iyi tanımladın tatlım yaa :27::27:
[/sıze]

valla öyle ben yaşamıssam yaşamısımdır kımseyı ılgılendırmez. Içi fesat olan insanların yaptıgı seyler bunlar kı arkadasa msj atmıs benım kocam yanımda dıye senın kocan yanındaysa yanında ama psikolojın ne kadar yerinde orası tartısılır :1: Namus beyindedir orada değil savunucusuyum. Tabiki bu değildirki herkesle birsey yasasın kimin eli kimin cebinde olsun degıl ama kişi kendinden sorumludur.

hayyalcım cok guzel bır konuya degınmıssın ama ,bunu kendıne dert etmek yerıne sen de onlar gıbı tiye almayı dene :)

evet ilk baslar da yapılan yorumlar verılen dalga gecer gıbı cevaplar ınsanın canını sıkmıyor degıl ama ,sonra

kk'da her turlu kadının oldugunu dusununce de gulup gecıyorsun sadece :1:

herkesle aynı fıkrı savunuyor olamayız elbette,her turden farklı kulturlerden kadınların olusturdugu bı platform burası .

dıkkatını cekerım kadınların olusturdugu bı platform:9: kadınların oldugu yer de hersey olabılır :)

o yuzden cok fazla can sıkmaya gerek yok dıye dusunuyorum .

özellıkle dıkkat ettım evlı olanlar cınsellıkle ılgılı bır konu actı ıse ve sen bekar olarak o konuya yorum yaptıysan aldıgımız cevaplar bellıdır ;

"sen evlı degılsın nereden bılırsın benım sorunumu ,bılmedıgın seyler hakkın da fazla konusma "tarzın da komık komık cevaplardır :)

cınsellıgı bılmek ıcın ılla evlı olmak gerekıyor(muş) gıbı bır durum olusuyor :1:

elımızın altın da artık ınternet gıbı bılgı alacagımız bı teknolojı varken ,okullar da bıle artık neredeyse cınsellıgın egıtımı ustu kapalı da olsa

verılırken ,bu komık yorumları yapanların nerede yasadıgını merak etmemek olanaksız oluyor tabı :)

Seninle yaşıtız ve bende bekarım.

Ben "evlenince anlarsın"repliğini "beddua"olarak nitelendirdiklerini düşünümüyorum.

Bu annelerimizin bize "anne olunca anlarsın" demesi gibi birşey bana göre..

valla evli bekar farketmemeli insanda mantık olmalı
zebos un yazdıgı mesajın sokundayım hala kadının bırı ben yataga kocamla gırıyorum en azından felan yazmıs yaa zeboş a ,şokkk yanı şaka gıbı bu kadar düşüklük olamaz yanı tek amacı o herhalde hayatında

orada anlatılmak istenilen dediğin değil ,kadın yaşadıgı halde ismini bilmiyıor fakat bekar biri yaşamadıgı halde biliyor diyor ki yaşamadıgı halde ismini bilip bilmemesi de önemli değil. Tecrübe katmıyor bir yaşanmışlık ve bu konuda yorum yapsa bile hangi tecrübeyle yorum yapabılır o mantık dışı. Bekar birisi yaşamıssa biliyorsa ona birsey dıyemem insanlar kendilerini geliştirir terim konularında :34:

tamam o zaman arkadaşım zavallı evde kalmış kız kuruları olarak bir daha yorum yapmayalım cinsellik konularına.Biz kimiz canım nerden bileceğiz.evlilerin hepsi sex profesörü.

seninle yaşıtız ve bende bekarım.

Ben "evlenince anlarsın"repliğini "beddua"olarak nitelendirdiklerini düşünümüyorum.

Bu annelerimizin bize "anne olunca anlarsın" demesi gibi birşey bana göre..

sorumlulugu anlatma repliği sadece çok mantıklı düşünmüşsün

[COL

Konunun olması gereken müdavimlerinden biri Zeboşşş :3:
Geldin kız sonunda. :42:
O kadını salla bacım, kadının evlilikten kastı, kendini geliştirmekten kastı herüfün koynuna girmek. :27:
Bunla bitse iyiydi, yarın koşuyorum nikah dairesine... :24:
Bakış açımı geliştireceğim çekilin ayol. :23:

:[/COLOR]

şekerim sen açarsıda gelmez miyim :54: kknın kadrolu bekarlarındanım bende:ssz:

tabi ki takmadım ama bize artık hayatı başaramamış, hiçbir şey eldee edememiş gözüyle bakmasınlar... bu sadece kkda değil her yerde böyle

ben zaten nikahtan gitcem. ne nişan ne de düğün.bu yaştan sonra ergen kız kaprisi yapmam herüfüme:8:

Son düzenleme:
tamam o zaman arkadaşım zavallı evde kalmış kız kuruları olarak bir daha yorum yapmayalım cinsellik konularına.biz kimiz canım nerden bileceğiz.evlilerin hepsi sex profesörü.

abarttın yorumu arkadaşım.cinsellikse konu yasamamısssan bır yere kadar yorum yapabılırsın demek ıstedım . buyuk harfle yanlıslıkla yazdım sımdı duzelttım evlı olanlara gelınce sadece evlı olanlar degıl YAŞAYANLAR dıyorum ustune basa basa bekar olupda yasamıs olabılır onu demek ıstedım

Son düzenleme:
Merhaba herkese...
25 yaşında bir bekar olarak sitede olsun gerçek yaşamda olsun pek çok konuda empati yapmaya çalışarak, kimi zaman konu sahibine kızarak(daha baskın davranmadığı için) kimi zaman onun için üzülerek pek çok yorum yaptım...
Yaklaşık 3 senedir bu forumdayım...
Hem gerçek hayatta hem de forumda gördüğüm ve rahatsız olduğum birkaç konu var:
1.si yorum yapan biz bekarlara hemen hemen çoğu zaman 2. sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor. Söylediklerimiz ya çoğu evli arkadaşlar tarafından tiye alınıyor ya da küçümseniyor.
2.si bekarlar olarak sorunlarımızı paylaştığımızda, 'Ooo evlenmeden ne bunlar şunlar' ya da 'Ooo evlenirsin olur eder geçer gider bak evlen noluyor' diye aşağılayıcı ve karşıdakini incitici yorumlar yazılıyor ve söyleniyor.
3.sü evli insanlarla alakalı yorum yaptığımızda şu klasik replikle karşı karşı karşıya kalıyoruz 'EVLENİNCE ANLARSIN!'

Her şey bir tarafa, 'EVLENİNCE ANLARSIN!' lafı bir beddua değil de nedir?
Onların yaşadıklarını ya da benzerlerini yaşamamızdan mutlu mu olacaklar?
Tüm bekar ve evli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Haksızsam düzeltin lütfen.
Ben bu konuda gerçekten dertliyim... :19:

Sevgili Hayyal,

sana ve sen gibi düşünen arkadaşlara burdan nacizane fikirlerimi iletmek istedim.

evli biri olarak; bekarken evlenince anlarsın lafını hiç bir zaman beddua olarak algılamadım. hayatta insanın başına gelmediğinde karşısındaki insanı tam olarak anlayabildiğini düşünmüyorum. Bana göre yaşamayan çok iyi bilemez. sadece seni anlamaya çalışır. kimisi az anlar, kimisi çok anlar, kimisi hiç anlamaz.

evliliğin çevremdeki evli insanlardan çok farklı birşey olduğunu, yaşanmadan bilinemeyeceğini duymuştum. evlendiğimde de bunu kendi içimde tescillemiş oldum.hayal ettiğin gibi, planladığın gibi olmuyor çoğu zaman.
evlilik malesef bekarlık gibi olmuyor. ben bekarken bile üzerimde ev geçindirmek, evine karşı diğer bekar insalara göre sorumluluğu daha fazla olan bir insan olarak, evlendiğimde almış olduğum sorumluluğun çok çok daha fazla olduğunu gördüm.dolayısıyla alınan sorumluluk arttıkça insanın yaşam tarzı da değişiyor.

bekarken aklına eser çıkar gidersin, canın sıkılır kalkıp birşey yapmazsın, çok moralin bozulur gider iki insanla sohbet edersin. imkanların daha fazla ve rahattır.çünkü özünde teksindir.

ama evlenince yaptığın veya yapacaklarında zararı veya karı sadece sen görmediğin için daha farklı düşünüyorsun.
çünkü sorumluluğun önce ve sadece kendine olmuyor. Eşin ve evin senden daha önce geliyor.insan bekarken şöyle yaparım böyle yaparım diye konuştuğu konuya, evlendiğinde o konuyu yaşarsa çok daha farklı bakıyor, bakmak zorunda oluyor.
bekarken aslında sadece sana ait bir hayatı yaşıyorsun, ama evlendiğinde ortak bir hayatı iki kişi paylaşıyor.işte asıl farklılık burda olduğu içinde bence "evlenince anlarsın" cümlesinin özüde burdan geliyor.

Ortak derdin varsa biri ile o insan sana daha yakın gelir.bekarsan da evliysen de bu kural değişmez.
Sen evliysen ve evlilik ile ilgili sıkıntıların varsa, bunu evli olup senle aynı sıkıntıyı yaşayan biri emin ol ki seni daha iyi anlar.
sevgiler

valla evli bekar farketmemeli insanda mantık olmalı
zebos un yazdıgı mesajın sokundayım hala kadının bırı ben yataga kocamla gırıyorum en azından felan yazmıs yaa zeboş a ,şokkk yanı şaka gıbı bu kadar düşüklük olamaz yanı tek amacı o herhalde hayatında

inanmıyor musun kız hürroş. Kazen abiye ilettim msjı banlandı küfürden. o msjı yazan kişiyi eski kkcılar bilir:6:

evlenince level atlanıyor evet dogru bır cumle kullanmıssın ama o bayanın attıgı msjda sacma olmuş . hayat basamak basamaktır dogarsn büyürsün okula gıdersın ılkokul bıter lise lise biter üni. bütün bunlar nasıl level se tecrube edınılıyorsa evlilik de leveldir. o gün geldiğinde o heycanları yaşadıgınızda sizde bunu anlayacaksınız. cinsellik yorumuna gelince bekar birisi değilde bakire diyelim acık acık cinselliği metin dışında nerede bilebilir uygulama var mıdır ki her şeyini bilsin yorum yapabilsin. tabiki kk da baska konularda yazılıyor ama bekar birininde ilk geceden korkuyorum konusu dısında bir şeye yorum yapması tabiki saçma bilmediği konuda yorum yapmasının sacma oldugu gibi.

Cinselliği bir erkek bakir olduğu halde bilebilirken bakire bir kız neden bilmesin?
Teorikten çok bizim duygularımız yok mu?
Bunda bile açık açık ayrım yapılıyor...
Biz bireyiz...
Evli olsak da bekar olsak da medeni durumla level atlamıyoruz.
Düşünceler değişir şekillenir ama bir nesne elmayken armut olmaz.
Bu durumda o zaman sizin bizim bekarlığımızla alakalı yorum yapmanız da saçma olmaz mı?
Siz ne anlarsınız gibilerinden?

bütün gün bile beraber geçirmiş olsan gece
AYRI evlere gidiyorsunuz
AYRI yataklarda yatıyorsunuz
AYRI televizyonu seyrediyorsunuz
AYRI mutfaklarda yemek yiyorsunuz
AYRI tuvaleti kullanıyorsunuz
havlunuz, kanepeniz, kaşığınız, kapılarınız, ev terlikleriniz, musluklarınız, anne babalarınız, sülaleniz, düğünleriniz, cenazeleriniz
herşeyiniz ayrı
evliyle bekar aynı değil olamaz
bekar bi insan evli bi insanın psikolojisini bilemez
o kadar kolay dönüp arkasına gidemez
düşünmeden hareket edemez
evet evlenince anlarsın başka bi laf yok anlatabilecek

Sanırım bizim de evli bireylerin çocukları olduğumuzu unutuyorsunuz...
Aslında her birimiz ana babalarımızın modelleriyiz...
Babam genelde böyle der bizim için:
Farklı mı olacak sanıyorsun, sen de kardeşin de annenin okumuşu olacaksınız...
Yani, bir çocuk ailede ne görmüşse onu evliliğinde de bekarlığında da fikirlerinde de az ama çok uygular... :32:
Anlayamaz diyemezsiniz...
Biz fanusta yaşamıyoruz.
Hayatın tam da ortasındayız tıpkı siz gibi...

evet cinsel sorunları vardı. açıkça anlatmıştı tüm özel hayatını:31:

'Yatmasak da kalkmasak da o kociş benim kocişimdir :27:' Zeboş :49:

vallahi bu forumda evli olduğu halde(cinsel yaşantısı olduğunu düşündüğüm için 'halde' kelimesini kullandım) orgazm ne demek diye soranlar var.Ama bakire olup orgazmın ne olduğunu bilen insanlar vardır.

Hem de baya baya fazla.
Onu da geçtim, sevişmeyi bile noktalayarak yazan, bunla bir şey anlatırken ay utandım diyen evli kadınlarımız var...
Bu ayıp değil hayatın bir parçası.
Cinselliği erkeklere has gören bir toplumun kadınlarıyız.
Yoksa şansımızı zorlamamalı mıyız? :26:

Bekarlar için sinir bozucu bir söz...Bana da söylenirdi,hiç hoşuma gitmezdi.

Burada böyle birşey yazmadım ama düşündüğüm olmuştur.
Bazen yorum yazanın söylediklerinden,bekar olduğunu anlayabiliyorum.Profiline bakıyorum,bekar...
Cevap yazacakken vazgeçiyorum.Şimdi öyle düşünüyor,ileride farklı düşünecek diyorum içimden.

Bir iki örnek vereyim.Ben arkadaşlarımdan erken evlendim.
Herkesin mezun olup daha özgür yaşamaya başladığı zamandı.Gece toplanmaya başladılar.
Ben gelemem deyince üzerime gelirlerdi.Neden gelemiyorsun,eşin mi bırakmıyor,esir misin vs...
Sonra hepsi birer birer evlendikçe,gece toplantıları kesildi,gündüze döndü :)

Yeni anne olduğum zamanlarda da bir arkadaşım,eşimle gece çıkmamamıza takmıştı.
Aaa gece çıkmıyor musunuz ? Hiç eğlenmeye gitmiyor musunuz ? Biz şuraya gittik buraya gittik,çok güzeldi.
O zamanlar evli değildi,eşiyle flört ediyordu.Şimdi o da eşiyle gece çıkmıyor mesela...

Her şey flört zamanı gibi zaten olamaz...
Tıpkı evliliğin de çocuk doğurmaktan ev temizlemekten yemek yapmaktan ibaret sanan kadınlarımız gibi, evliliği aşk yuvasından ibaret sayan kızlarımız da haksız. :55:

orgazmı bilmenin evli olup olmamakla alakası yoktur . Herkes tıptakı adını bilmek zorunda değil çünkü ne yaşadığını bilir. Evliyim sat 'ın ve bat'ın bebek düşüncesine girmeden ne oldugunu bilmiyordum burda ögrendim bunu bılmek zorunda değil insanlar. Kelime anlamlarını bilmekle cinselliği karıstırmayın lütfen yaşanılığda yorum yapılması gereken bir şey hakkında sadece kelime anlamlarını bilmek yetmiyor arkadaşlar. Ovulasyon : Yumurtlama dönemi annelerinizden kaçı ovulasyonun ne oldugunu bılıyordur merak edıyorum dogrusu şimdi sizin bilginizle annenizin cinsellik bşlgisi birmidir ikinizin sorumlulugu birmidir. Evli biriyle kendınızı aynı kefeye koymuyorsanız karsılastırma yapıyorsanız o zaman annenizle kendınızı karsılastırın evli biri olarak . O zaman anlarsınız herhalde. Ne olduğunu.

Ben annemle kendimi birebir kıyaslıyorum...
Evlenince model olarak da anneme benzeyeceğimi düşünüyorum.
Beni annem ve babam yetiştirdi.
Tabii örnek model onlar olacak bana...
Keşke onlar kadar iyi bir evliliğim olabilse...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X