• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Evlenince Anlarsın'

evlenince level atlanıyor evet dogru bır cumle kullanmıssın ama o bayanın attıgı msjda sacma olmuş . hayat basamak basamaktır dogarsn büyürsün okula gıdersın ılkokul bıter lise lise biter üni. bütün bunlar nasıl level se tecrube edınılıyorsa evlilik de leveldir. o gün geldiğinde o heycanları yaşadıgınızda sizde bunu anlayacaksınız. cinsellik yorumuna gelince bekar birisi değilde bakire diyelim acık acık cinselliği metin dışında nerede bilebilir uygulama var mıdır ki her şeyini bilsin yorum yapabilsin. tabiki kk da baska konularda yazılıyor ama bekar birininde ilk geceden korkuyorum konusu dısında bir şeye yorum yapması tabiki saçma bilmediği konuda yorum yapmasının sacma oldugu gibi.

niye özelden bunu yazma gereği duymuş :27::27::27::27: tartışmışmıydınız :37::37::37:
kocası aldatmıştı, kayganasıyla oturuyordu. boşan dedik. konu içinde boşan diyenlere saldırıp, kocişni savundu

özelden bu sevgi dolu msjı yolladı. bana çok güzel sıfatlar yükleyerek:39:
yaa zaten çoğumuz bizi üzen durumlar yaşıyoruz...bir
de bu şekilde dile getirilince....bak yine yarama bastın zeboş..:14:

bu dünya hiç adil değil :25:

sana ve tüm bekarlara Göksel*den yalnız kuş şarkısını armağan ediyorum:24:

msjıın tamamını şimdi gördüm. yok valla ben bi şey anlatmadım... bu kez masumdum:2:

Son düzenleme:
ben evlenmeden önce elını bıle tutmadım, yok öpmedim, yok bişiler yapmadım vs vs :zaten bu lafı söyleyen insanın kapasitesi bellidir

heralde hayatında yaptığı tek meziyet olarak gördüğü bu olsa gerek..

yaa arkadaşlar , o tarz konusan evlı bayanların zaten bellidir, hayat felsefeleri..

yapamamıssalar sırf ımkan olmadığı içindir :27::27::27:

yoksa herkes gezip tozmak ister, kimse hikayeden konusmasın bana

ayrıca hangi devirde yaşıyoruz yaa

ben evlenmeden önce elını bıle tutmadım, yok öpmedim, yok bişiler yapmadım vs vs :zaten bu lafı söyleyen insanın kapasitesi bellidir

yaa arkadaşlar , o tarz konusan evlı bayanların zaten bellidir, hayat felsefeleri..

evet dogru soyluyorsun elini bile tutmadım diyen emin ol her haltı yapmıstır :1:

bütün gün bile beraber geçirmiş olsan gece
AYRI evlere gidiyorsunuz
AYRI yataklarda yatıyorsunuz
AYRI televizyonu seyrediyorsunuz
AYRI mutfaklarda yemek yiyorsunuz
AYRI tuvaleti kullanıyorsunuz
havlunuz, kanepeniz, kaşığınız, kapılarınız, ev terlikleriniz, musluklarınız, anne babalarınız, sülaleniz, düğünleriniz, cenazeleriniz
herşeyiniz ayrı
evliyle bekar aynı değil olamaz
bekar bi insan evli bi insanın psikolojisini bilemez
o kadar kolay dönüp arkasına gidemez
düşünmeden hareket edemez
evet evlenince anlarsın başka bi laf yok anlatabilecek

hem el tutulsa ne olur...tutulmasa ne olur... çokta tın yani :55:

Gerçekten böyle yaşayan kadınlarda var ama dediğiniz gibi fırsat olacak bak neler yapıyorlar. Bana kızan arkadaşım beniö için bekaret önemli değil ama aile var yapmam kesinlikle vs.dedi ne oldu ünv. çoştu aileden uzaklaştı ya içinde varsa insanın yapar yapmadım diyen ki bu devirde yalan söylüyordur.

bütün gün bile beraber geçirmiş olsan gece
AYRI evlere gidiyorsunuz
AYRI yataklarda yatıyorsunuz
AYRI televizyonu seyrediyorsunuz
AYRI mutfaklarda yemek yiyorsunuz
AYRI tuvaleti kullanıyorsunuz
havlunuz, kanepeniz, kaşığınız, kapılarınız, ev terlikleriniz, musluklarınız, anne babalarınız, sülaleniz, düğünleriniz, cenazeleriniz
herşeyiniz ayrı
evliyle bekar aynı değil olamaz
bekar bi insan evli bi insanın psikolojisini bilemez
o kadar kolay dönüp arkasına gidemez
düşünmeden hareket edemez
evet evlenince anlarsın başka bi laf yok anlatabilecek
tam destek verıyorum msjına benımde anlatmak ıstedıgım buydu okuduysan

evlenince level atlanıyor evet dogru bır cumle kullanmıssın ama o bayanın attıgı msjda sacma olmuş . hayat basamak basamaktır dogarsn büyürsün okula gıdersın ılkokul bıter lise lise biter üni. bütün bunlar nasıl level se tecrube edınılıyorsa evlilik de leveldir. o gün geldiğinde o heycanları yaşadıgınızda sizde bunu anlayacaksınız. cinsellik yorumuna gelince bekar birisi değilde bakire diyelim acık acık cinselliği metin dışında nerede bilebilir uygulama var mıdır ki her şeyini bilsin yorum yapabilsin. tabiki kk da baska konularda yazılıyor ama bekar birininde ilk geceden korkuyorum konusu dısında bir şeye yorum yapması tabiki saçma bilmediği konuda yorum yapmasının sacma oldugu gibi.

vallahi bu forumda evli olduğu halde(cinsel yaşantısı olduğunu düşündüğüm için 'halde' kelimesini kullandım) orgazm ne demek diye soranlar var.Ama bakire olup orgazmın ne olduğunu bilen insanlar vardır.

Gerçekten böyle yaşayan kadınlarda var ama dediğiniz gibi fırsat olacak bak neler yapıyorlar. Bana kızan arkadaşım beniö için bekaret önemli değil ama aile var yapmam kesinlikle vs.dedi ne oldu ünv. çoştu aileden uzaklaştı ya içinde varsa insanın yapar yapmadım diyen ki bu devirde yalan söylüyordur.

bende tanıyorum böylelerını cnm

Bekarlar için sinir bozucu bir söz...Bana da söylenirdi,hiç hoşuma gitmezdi.

Burada böyle birşey yazmadım ama düşündüğüm olmuştur.
Bazen yorum yazanın söylediklerinden,bekar olduğunu anlayabiliyorum.Profiline bakıyorum,bekar...
Cevap yazacakken vazgeçiyorum.Şimdi öyle düşünüyor,ileride farklı düşünecek diyorum içimden.

Bir iki örnek vereyim.Ben arkadaşlarımdan erken evlendim.
Herkesin mezun olup daha özgür yaşamaya başladığı zamandı.Gece toplanmaya başladılar.
Ben gelemem deyince üzerime gelirlerdi.Neden gelemiyorsun,eşin mi bırakmıyor,esir misin vs...
Sonra hepsi birer birer evlendikçe,gece toplantıları kesildi,gündüze döndü :)

Yeni anne olduğum zamanlarda da bir arkadaşım,eşimle gece çıkmamamıza takmıştı.
Aaa gece çıkmıyor musunuz ? Hiç eğlenmeye gitmiyor musunuz ? Biz şuraya gittik buraya gittik,çok güzeldi.
O zamanlar evli değildi,eşiyle flört ediyordu.Şimdi o da eşiyle gece çıkmıyor mesela...

vallahi bu forumda evli olduğu halde(cinsel yaşantısı olduğunu düşündüğüm için 'halde' kelimesini kullandım) orgazm ne demek diye soranlar var.ama bakire olup orgazmın ne olduğunu bilen insanlar vardır.

orgazmı bilmenin evli olup olmamakla alakası yoktur . Herkes tıptakı adını bilmek zorunda değil çünkü ne yaşadığını bilir. Evliyim sat 'ın ve bat'ın bebek düşüncesine girmeden ne oldugunu bilmiyordum burda ögrendim bunu bılmek zorunda değil insanlar. Kelime anlamlarını bilmekle cinselliği karıstırmayın lütfen yaşanılığda yorum yapılması gereken bir şey hakkında sadece kelime anlamlarını bilmek yetmiyor arkadaşlar. Ovulasyon : Yumurtlama dönemi annelerinizden kaçı ovulasyonun ne oldugunu bılıyordur merak edıyorum dogrusu şimdi sizin bilginizle annenizin cinsellik bşlgisi birmidir ikinizin sorumlulugu birmidir. Evli biriyle kendınızı aynı kefeye koymuyorsanız karsılastırma yapıyorsanız o zaman annenizle kendınızı karsılastırın evli biri olarak . O zaman anlarsınız herhalde. Ne olduğunu.

bekarlar için sinir bozucu bir söz...bana da söylenirdi,hiç hoşuma gitmezdi.

Bazen yorum yazanın söylediklerinden,bekar olduğunu anlayabiliyorum.profiline bakıyorum,bekar...
Cevap yazacakken vazgeçiyorum.şimdi öyle düşünüyor,ileride farklı düşünecek diyorum içimden.

Bir iki örnek vereyim.ben arkadaşlarımdan erken evlendim.
Herkesin mezun olup daha özgür yaşamaya başladığı zamandı.gece toplanmaya başladılar.
Ben gelemem deyince üzerime gelirlerdi.neden gelemiyorsun,eşin mi bırakmıyor,esir misin vs...

yeni anne olduğum zamanlarda da bir arkadaşım,eşimle gece çıkmamamıza takmıştı.
Aaa gece çıkmıyor musunuz ? Hiç eğlenmeye gitmiyor musunuz ? Biz şuraya gittik buraya gittik,çok güzeldi.
O zamanlar evli değildi,eşiyle flört ediyordu.şimdi o da eşiyle gece çıkmıyor mesela...

aynen benim en yakınım kuzenim ilk evlendıgım ayda bekar kendisi abisine devamlı gidiyorduk kuzenınmın eşi tanıdık aynı yas aralaıgındayız eşimde kuzenımle aynı yaşta cok ıyı anlasıyorlar bana kaldırıp kendı abısıne gıttıgım halde artık evlılerlemı takılıyorsunuz dedi ve ben şok bekar kafası işte ne yani bekar arkadaslarımın sevgılılerıyle vakıt gecırecek değilim . Böyleleri oldugu için evlenınce anlarsınız deniyor işte

kesinlikle konuyu acan arkadasa katılıyorum. bu forumda benim de dikkatimi ceken nokta bu ve özellikle rahatsız eden sey ise konuyu acıyor akıl verin ne yapayım tarzında istemedigi sekilde cevaplar gelince bir laflar kamyon dolusu :ssz::ssz::ssz::ssz: saka gibi..

evlenince mi fikir degisiyor sadece? insanın hayatında gün icinde bile neler degisiyor. bekarken de bazı fikirleri düsünceleri yaklasımları degisebiliyor insanın.:51: tamam evli insanlar bazı olaylarda deneyimli tecrübeli olabilirler yada gün görmüş ama bu uslup degisikligine neden olmamalı..

nedir bu evlilik kötü birsey mi ??? ahhh keske yerinizde olsam bekar olsam diyenlere sözüm.sen severek isteyerek evlenmedin mi_?kim 4 dörtlük .evlilik fazlasıyla sorumluluk getiriyor evet ama bazı seyleri bilerek evleniliyor sonucta.. neyse herkesin gönlüne göre versin Allah. sadece koca koca insanlarız ifadelere dikkat edinilmeli.:23:

ah ah bu anlayacağımız şeyler ölene kadar hiç bitmeyecek sanırım:1:

-büyüyünce anlarsın

-hele bi ünv.teye git anlarsın

-evlenince anlarsın

-bi çocuğun olsun o zaman anlarsın

-kızın/oğlun olsun o zaman anlarsın

-hele bi yaşlan anlarsın

-................................ bu bitmez,böyle gider..bazı şeyleri anlamak için o şeyi yaşamaya gerek yoktur ama ne derler yaşamayan da bilemezmiş böyle karışık birşey işte bu:52:

Son düzenleme:
Bekarlar için sinir bozucu bir söz...Bana da söylenirdi,hiç hoşuma gitmezdi.

Bazen yorum yazanın söylediklerinden,bekar olduğunu anlayabiliyorum.Profiline bakıyorum,bekar...
Cevap yazacakken vazgeçiyorum.Şimdi öyle düşünüyor,ileride farklı düşünecek diyorum içimden.

Bir iki örnek vereyim.Ben arkadaşlarımdan erken evlendim.
Herkesin mezun olup daha özgür yaşamaya başladığı zamandı.Gece toplanmaya başladılar.
Ben gelemem deyince üzerime gelirlerdi.Neden gelemiyorsun,eşin mi bırakmıyor,esir misin vs...

Yeni anne olduğum zamanlarda da bir arkadaşım,eşimle gece çıkmamamıza takmıştı.
O zamanlar evli değildi,eşiyle flört ediyordu.Şimdi o da eşiyle gece çıkmıyor mesela...

cnm zaten bu tarz seyler değil bizim anlatmak istediğimiz :37:

valla ne yalan söyleyım benım sevgılım de cok karısır bana, elbette karsılıklı hersey...
senın durumun gayet normal, şuan erkek arkadasım bir yere giderken bıle benden izin alır; çünkü benden ondan izin alırım..bizimde böyle bir durumumuz var..
ama biz şikayetçi değiliz..senın yaşadıkların çok normal yani

bizim lafımız, farklı sekılde konusanlara :34:

namus bekçisi gibi davrananlara

Son düzenleme:
gun geliyor evlilerde bekarları anlamıyor burda bence onemli olan evli veya bekar olmak degil yasadıgın tecrubelere gore yorum yapmak onemli bazen bekarlar evlilerden daha tecrubeli olabiliyor hayat ve ilişkiler bakımından..

Son düzenleme:
Back
X