- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Ben yasadim ayni seyleri duzelmiyor sindiremiyorlar. Kiyafetle basliyor dayakla bitiyor. Boyle insanlari hayatinizin yanindan bile gecirmeyin.Yok aramızda bunların hiçbir problemi olmuyor aramızda ki tek problem kıyafet konusu bunu yıllardır bi aşamadık
Bu mesajı kaçırmışım, adamın insan evladı olduğunu düşünerek yapmıştım ilk yorumumu, geri alıyorum o yüzden. Beyni bozuk bu adamın, olmaz bundan, evlenmeyin sakınEşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Bu işler bir bez parçası ile başlar diyorum ve gidiyorum. Taviz tavizi doğurur.4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Benim anlamadigim taraf seni boyle tanımış sevmiş. Ve şuan öyle giyiniyorsun. Evlenince ne değişiyor yani4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Evlenince ne demek biri bana bunu aciklayabilir mi?? Seven bir erkek o zaman sevgilisini kiskanmiyor mu sadece evlenince mi kiskaniyormus? Level mi atlamis oluyorsun onun boklu soyadini alinca? Allahin hanzosu sen evlenme ya. Ay sinirlerim zipladi.
Düzgün giy karışmayım o zaman diyor hayır yani ben elbise etek giyecem demiyorum ki askılının neyi kötü olabilir
Erkek arkadaşınızın zihniyeti çok kötü, bundan sonra askılı giymenizi kabul etse dahi, ki kabullenmiş gibi görünmeyi en fazla nikaha kadar sürdürür, nikahtan sonra onun istediği gibi giyinmezseniz canınıza okuyacaktır, eşinin giyimine karışmayan adamlara söylediği sözün ne manaya geldiğini, askılı, mini, şort vs giyen kadınları ne yerine koyduğunu anlayabiliyor musunuz?Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Neden giyinmemesi daha doğru, beni aydınlatır mısınız ?Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
Çünkü erkek bulmak zor biliyon mu , hele evlenecek erkek aslanın ağzında ahahahshshsNeden giyinmemesi daha doğru, beni aydınlatır mısınız ?
Benim kocam manyak demek kiSeni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?