Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Ben de tesettürlüyüm, size kötü bir haberim var. Manyak sapık örtülü müsün değil misine bakmıyor. Az pısık sinik biriyse kadın, omuzları düşmüş , korkmuş gibiyse, olduğu yeri bilmediğini belli ediyorsa falan bundan cesaret alıyor. Bakıyor bu beni şikayet eder mi, benle uğraşır mı diye ya da bununla baş edebilir miyim susturabilir miyim rahatlıkla diye.Direkt itirafları bunlar yani.
Aynen öyle hayatımda bir kere taciz edildim . Üniversite de otobüse bindim sonbahardi yani açık bişey de yok (şimdi adamı tahrik ettim sanan olur ) en az ellili yaşlarında bir adam yanima oturdu ve on dk bana baktı . Dip dibeyiz ve adam gözünü benden ayirmiyot . En sonunda bende gözlerinin içine bakmaya başladım .adam kafasını çevirdi rahatsız olmaya başladı ben on bs dk bakmışımdir . Sonra ayaklarıni ayrık oturiyordu iyice yayildim bacağına vurdum resmen kaçarak indi gitti .

Konu sahibi niye kaçtın ? Bak ben mini etek giymiyorum ama evlendigim kişi bana sevgiliyken mini etek giymene izin vermem veren erkek de g*vat derse o adamla evlenmezdim. Bir daha mini etek giyemeyecegim için değil bu adam benimle ilgili her istediğine karar verebileceğini sandığından . İp askılı giymeyince evet ölmezsin ama burda kalmayacak . Seninle ilgili istemediği her şeyden taviz vermeni isteyecek. Bu adam seni altı yıldır ne giydiğini biliyordu işin kötü tarafı evlenince seni "namusu " olarak görmeye başlıyor . Bir çeşit sahip zannediyor kendini . Yazık edersin kendine
Biz gitmeyince konu sahibi gitti kanımca.
Herşey bir yana, şaka bir yana da gerçekten nasıl bir düşünce aklım almıyor. Bu düşünceleri sevgi diye allayıp pulluyorlar onu hiç anlamıyorum. Gerçekten üzücü. Konu sahibi ile aramda kulak farkı var desen yalan olmaz. Ailemde, çevrende, eşinde, eşimin ailesinde asla böyle bişey görmedim. Çok üzücü böyle bir konuyu konuşuyor olmak.

Bazı kadınların ilişki yaşamak, evlenmek için adamın nefes alıyor olması dışında başka kriterleri de var. Sizin için inanmasının çok güç olduğunu biliyorum ama var işte böyle kadınlar.
Mutlu evlilikleri de o kadınlar yapıyor, "yeter ki hayatımda biri olsun, nefes alsın yeter, ben kapısına paspas olurum" diyenler değil.
Benim oyle oldugunu nereden biliyorsyn ki oyle olsa simdiye sevgilim olmaz miydi

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Şimdilik tamam dediğine bakmayın sonra kendini teşhir etmekten mi hoşlanıyosun, edepsiz, ahlaksız bir ton söz duyucaksınız.

Bir tanesini söylese bunun için evlilik biter mi o kadar emek verdik diyeceksiniz.Deli sorulara boğulup mutsuz olucaksınız.
Bu arada bu askılıyla kalmıcak poponu örte kadar gidicek.
Siz içinizden acaba kendi de etkileniyo o yüzden mi söylüyo gibi deli sorularla uğraşıcaksınız.Siz giyince tiksinerek bakıcak ama sala sola bakma ihtimali var.Bu bakma sizi rahatsız etmicek olsa bile bu baskıdan dolayı sorun çıkarmanız çok olası.
Sonra ay evliliğimi kıyafet yüzğnden mi bitiriyorum triplerinde olucaksınız bir süre ki konu o değil ama evlilik içinde manipüle edilmiş halinizle bunu düşünüceksiniz.Asıl sorun sizin beyniniz yokmuş gibi davranılması ve metalaştırması.
Hayatın bir ton güzelliği varken bu saçmalıklarla debelenmeye gerek var mı?
Uğraşmak değil resmen debelenmek.

Aynen öyle hayatımda bir kere taciz edildim . Üniversite de otobüse bindim sonbahardi yani açık bişey de yok (şimdi adamı tahrik ettim sanan olur ) en az ellili yaşlarında bir adam yanima oturdu ve on dk bana baktı . Dip dibeyiz ve adam gözünü benden ayirmiyot . En sonunda bende gözlerinin içine bakmaya başladım .adam kafasını çevirdi rahatsız olmaya başladı ben on bs dk bakmışımdir . Sonra ayaklarıni ayrık oturiyordu iyice yayildim bacağına vurdum resmen kaçarak indi gitti .
Ben de üniversitede iken kabanımın cebinde yorgan iğnesi vardı, ayakta idim, ben gidiyorum adam geliyor ben gidiyorum adam geliyor, iyice yaklaştı niyeti belli elleyecek, kabanın cebindeki yorgan iğnesini çıkarıp olabildiğince hızlı adamın bacağına sapladım. Adam zıpladı ama gık diyemedi 😂 bir kere de topuklu ayakkabının topunu ile birinin ayağını delmiştim 😂 gençlik çok güzelmiş. Şimdi beyim var evden çıkmıyorum 😂😂😂

Biz gitmeyince konu sahibi gitti kanımca.
Herşey bir yana, şaka bir yana da gerçekten nasıl bir düşünce aklım almıyor. Bu düşünceleri sevgi diye allayıp pulluyorlar onu hiç anlamıyorum. Gerçekten üzücü. Konu sahibi ile aramda kulak farkı var desen yalan olmaz. Ailemde, çevrende, eşinde, eşimin ailesinde asla böyle bişey görmedim. Çok üzücü böyle bir konuyu konuşuyor olmak.
Ben karşılaştım çevremde eşimin ailesi aşırı muhafazakar ama hiçbir suretle karisamadilar . Çünkü ben karışma durumu olursa o ilişkiyi bitirirdim . Biz kadınların aklı yok mu ya erkekler giydigimize karışacak tahammül edemiyorum

Ben de üniversitede iken kabanımın cebinde yorgan iğnesi vardı, ayakta idim, ben gidiyorum adam geliyor ben gidiyorum adam geliyor, iyice yaklaştı niyeti belli elleyecek, kabanın cebindeki yorgan iğnesini çıkarıp olabildiğince hızlı adamın bacağına sapladım. Adam zıpladı ama gık diyemedi 😂 bir kere de topuklu ayakkabının topunu ile birinin ayağını delmiştim 😂 gençlik çok güzelmiş. Şimdi beyim var evden çıkmıyorum 😂😂😂
Tabi biz artık evlendik elegimizi astik. Koca da bulduğumuzu göre evde oturmak şart . Şimdi olsa sanırım o kadar sakin tepki vermem . Artık daha tahammülsuz ve sinirliyim . Meydan dayağı atmak lazım

6 yıldır ne varmış da müsaade etmiş o kafadaki adam?
Gözü mü körmüş?
Sizi görmüş beğenmiş bunca yıl ilişkiyi devam ettirmiş.
Zaman içinde herkes değişiyor dönüşüyor kıyafetlerimiz ancak bu tamamen içsel dönüşümümüzle ilgili bir durum.
Kafası başka çalışıyor.

Benim oyle oldugunu nereden biliyorsyn ki oyle olsa simdiye sevgilim olmaz miydi

Tabii çok saygın kriterlerin olduğu için sevgilin yok, pardon benim hatam shjkl
2467565 tane aranıp aranıp bulunamayan sevgili konusunu da kuzenin açtı zaten.

Son düzenleme:
ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi
Meali: ben böyle giyinenlere öküz gibi bakıyorum, başkaları da sana baksın istemiyorum.

Tecrübeyle sabittir, böyle şeyler üzerinden “kıskançlık” yapan erkekler her zaman kendileri bakanlardır. Kişi kendinden bilir işi hesabı.

6 yıldır aklı neredeymiş evlenince ne değişiyor Tey allahım ya

Meali: ben böyle giyinenlere öküz gibi bakıyorum, başkaları da sana baksın istemiyorum.

Tecrübeyle sabittir, böyle şeyler üzerinden “kıskançlık” yapan erkekler her zaman kendileri bakanlardır. Kişi kendinden bilir işi hesabı.
Çünkü artık evlendik, namusunsun 😂

Ben karşılaştım çevremde eşimin ailesi aşırı muhafazakar ama hiçbir suretle karisamadilar . Çünkü ben karışma durumu olursa o ilişkiyi bitirirdim . Biz kadınların aklı yok mu ya erkekler giydigimize karışacak tahammül edemiyorum
Kayınvaldem beş vakit namazında ve ona göre giyinirdi. Hiç bir zaman ne görümceme ne bana bir söz etmemiş ve ettirmemiştir. Yeni evliyken biri kayınvaldeme gelinin açık giyiniyor demiş, kayınvaldem de oğlum öyle sevdi, aldı, sana ne demiş.

Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
Bu fikri savunmaya devam ederseniz, gün gelir sizi taciz edenin; "Elleri görünüyordu, ondan tahrik oldum" savunmasını haklı bulurlar. Tacizin kıyafetle alakalı olmadığını öğrenin artık.

Eklentiler

• kadin-cirilciplak-bile-olsa-tecavuzu-hak-etmez_956023.webp
    kadin-cirilciplak-bile-olsa-tecavuzu-hak-etmez_956023.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 50
Kayınvaldem beş vakit namazında ve ona göre giyinirdi. Hiç bir zaman ne görümceme ne bana bir söz etmemiş ve ettirmemiştir. Yeni evliyken biri kayınvaldeme gelinin açık giyiniyor demiş, kayınvaldem de oğlum öyle sevdi, aldı, sana ne demiş.
En sevdiğim insan tipi bı salsinlar ya kadınları hic erkeklere böyle şeyler yapan yok

Back
X