- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Sana gelince konu sahibi; bekarlık evlilik giyimi azcık farkediyor genelde burda. Yaş da ilerleyince kendin değişiyorsun. Ama bu dediğim uç şeylerde geçerli ben braletleri büstiyerleri azaltmıştım misal. Ama askılı insanın ellisinde de giyeceği şey. Ayrılırım evlenmemi blöf. Böyle biriyle evlenilir mi onu düşün sen. Nişan yok bi şey yok. Sonra askılı meselesi devede kulak kalmasın.4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Olsun siz yine de çıkmayın dışarı çok mu önemli yani sokağa çıkmak herkes otursun evindeBacım şimdi olay o zaten.
Muhabbet çuval değil,onu anlatamıyoruz millete.
Bunun ölçütü şehvetle bakıştır.
kapansan yahut acilsan ; karşıdaki kişi şehvetle baktığı vakit fark eden bir şey olmuyor.
siyah peçeli de olsan aynı mini etekli de olsan aynı.
Zihniyet meselesi
Yani şehvetle baktıktan sonra damacanada aynı düz duvarda aynı..
Zaten dışarı çıkınca masraf da olur, para harcanırOlsun siz yine de çıkmayın dışarı çok mu önemli yani sokağa çıkmak herkes otursun evinde
Hahahahahaha sen çok yaşa e miDışarda çok dolaşman guzum. Bayan dediğin evinde oturur erkeğin eve nasibini getirmesini bekler . Çıkman şartsa da çuval giy
Nikah yokken serbest ama lütfen.
Olayın özeti tam anlamıyla bu,kızımız çok seviyor ama bu işin sonunun nereye gideceğini anlamak istemiyor.Böyle giyinirken beğeniyorlar, hayatınıza alınca da önce kılık kıyafete karışıyorlar. Önce kılık kıyafetle başlıyor sonra bakmışsınız ki kendi başınıza karar veremez olmuşsunuz.
Çok kıskanıyorum çünkü bu aralar çıkamıyorum kasıklarım ağrıyor gezince çıkmayın lütfen hikaye falan atmasın kimsenin benden mutlu olmaya hakkı yokZaten dışarı çıkınca masraf da olur, para harcanır
Bence,adam 6 yıl boyunca "ben bu kızı birakirim zaten" diyerek ucun ucun devam etti.pff hastayım zaten ikiyüzlü erkeklere..
askılı giymiş yıllarca uymuyorsa ayrılsaymış
Anlamiyorsunuz işte, bugün birisi askılı giyme der, yarın başkası kot giyme der, sonra başkası kısa kollu giyme der, kadınlar dışarıya cikmasin derler... Mesele kumaş değil, mesele kadınlara sürekli dayatma yapılması.
Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
Belki kendini zorlayıp bunca yıllık sevgilini çok seviyosan giymemeye çalışabilirsin madem öyle sende şunu yapmayacaksın diye onda istemediği bişeyi yasakla bakalım napacak karşılıklı fedakarlık yapmış olursunuz4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Kutsal pipiSen kadın halinle kutsal erkek neslinden saygı mı bekliyorsun
Yapma bak banlanırsın. He he haklısın de, böyle daha zevkli
G.v.tception olur.Straplez peki?
Sağol da , hiç belli olmadığından haberim yoktuAaaaKatibin Ruhu ben şok. Tesettüre aala yorumum yok ama bilmiyordum. Seni kafamda aşırı açık canlandırmıştım. Her yorumunu arıyorum konularda. Kendime gelmemde emeğin çok, keşke arkadaş olsaydık. Alakasızca teşekkür etmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?