Evlenince bekarları öldü sanan tip

Ay vallahi her gün arayan değilim
Evlendi saygım var.

3 4 defa anca aradım. Evlilik sonrası.

Ondan önce uzun uzun konuşuyorduk

Bazen olmuyor ama gercekten. Esin evdeyken uzun uzun saatlerce telefonda konusmak istemiyorsun. Ama ben bunun evlilikle alakali oldugunu düşünmüyorum. Ben eskiden beri oyleyim. Biri yanimdayken telefonla konusmak istememem. Cok acil ise msj atsin. Konusmamiz lazim diye. O zaman acarim. Onun disinda ben de acmam.

Beni de bu şekilde yargılayan bir arkadaşım vardı.Özellikle akşam arar saatlerce konuşur ben de derdini dinler yorum yapardım.

Eşim de Deniz'ci oldugu için sayılı günler evde oluyor ve arkadaşım bunu bilip önemsemiyordu.Ama ben eşimle tartışma pahasına dert dinleyip yol gösterirdim.

Bazen de ben arardım 1 hafta sonra dönerdi bana veya 2 hafta...Sonra bende ona aynısını yaptım,darıldı...Evlenince böyle mi oluyor Dedi.

Şimdi kendisi nişanlandı ve nişanlısıyla derdi olmadıkça kesinlikle aramıyor hala daha aramalarımın 1 hafta sonrasında dönüyor.Bu ne evli ne de bekarlara has bir durum.Bu kişilikle alakalı,karşıdakinin sana verdiği değerle alakalı yalnızca...

Hayır yanlış anlaşılmasın.

Başıma x derdi geldi desem açmıyor
Sonra dönmüyor

Yüzümüze gelince kocam vardı
Vs vs

Bebeğim, ben sık aramıyorum

Anlamıyorsun.

Kocası var diye gelin evinde konuşmuyor

Anladın mı

O
Ay vallahi her gün arayan değilim
Evlendi saygım var.

3 4 defa anca aradım. Evlilik sonrası.

Ondan önce uzun uzun konuşuyorduk
Zaman lafım size değil. Benim arkadaşım hergün aradı bugün ne pişirdin diyordu söylüyordum.-amaann onu şöyle pisirceksin böyle pişireceksin.ıvir zivir farklı şehirlerde yaşıyorduk dikkat çeksin diye mi bilmiyorum, hergün bir macera anlatmak için beni arıyordu .hergün bir insan arka sokaklar dizi seti gibi gezmez ki.neyse diyeceğim o ki Boşver in çok buldumcuk birisi ise bir süre aramayın belki görüşmek istemiyodur artik

Evliyim bekar arkadaşlarımlada gayet görüşüyorum.Sizin arkadaşlar buldumcuk oldular galiba.

Kocam yanımda açamadım mı ben evlenmeden öncede pek giden gelen bir tip değildim ama isteyen istedigi kadan bana gelebilir
Ama telefonlada konuşmayı hiç sevmem yazışın benle yazışın

Bebeğim

Çok üstüme geldiniz

Toplu yazıyorum

Ölen sevdiklerime yemin ederim her gün aramıyorum
40 yılın başı ihtiyaç olur aranır.

Birini temmzda aramışım son defa
Diğerini eylülde

Ben genelde açarım ama gündemde eşimden gizli saklı bişey varsa açmam arkadaşlarımda anlar hemen yanımda eşim olduğunu. Gizli saklı dediğimde arkadaşımın özeli olan bir konudur.

Bir keresinde acemilik işte arkadaş aradı eşimin yanında hatta bi iş yapıyorduk o an yanyanaydık açtım teli. Evliydi Allah affetsin başka biriyle görüşüyordu yakalanmış eşine ağlaya ağlaya noldu diyesi kalmadı anlattı herşeyi eşimde duydu. Neyse konuştuk artık hatta eşimde tavsiyede bulundu arkadaşıma kapattık teli.
Eşim Dedi ki turşucuk senin nasıl arkadaşların var böyle doğru mu bu yaptığı felan diye baya söylenmişti.
Doğal olarakta ona karşı tepkili oldu.

Valla canım gerçek hayatta kk da olduğun gibiysen aramalarına geri dönmeleri bile arkadaşlarının iyi niyetli olduğunu gösteriyor.

Bebeğim

Çok üstüme geldiniz

Toplu yazıyorum

Ölen sevdiklerime yemin ederim her gün aramıyorum
40 yılın başı ihtiyaç olur aranır.

Birini temmzda aramışım son defa
Diğerini eylülde
Ben de sana kısa yazayım evlenince olan birşey degil,sana verilen değerle ilgili birşey bu malesef.Kısasa kısas yap yeter.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…