- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ay vallahi her gün arayan değilimOlabilir kocasıyla insan özel şeyler paylasiyor x arkadaşım kusmesin ona vakit ayirayim diyemeyebilir. Bir arkadaşım vardı zirt pirt arıyordu artik konusmuyoruz alındığını anlayınca kestim sohbeti. Evlilik gerçekten hergün başka bir aktivite, etkinlik, keşif, yeni insanlar hayatına giriyor hicbirsey eskisi gibi kalmıyor normal böyle eskisi gibi sık gorusememeniz.
Yani.Evet bencede ayip. Nezaket, empati vb.. insan iliskilerinde kullanilmasi gereken olgular. Kullanalim
Hayır yanlış anlaşılmasın.Bazen olmuyor ama gercekten. Esin evdeyken uzun uzun saatlerce telefonda konusmak istemiyorsun. Ama ben bunun evlilikle alakali oldugunu düşünmüyorum. Ben eskiden beri oyleyim. Biri yanimdayken telefonla konusmak istememem. Cok acil ise msj atsin. Konusmamiz lazim diye. O zaman acarim. Onun disinda ben de acmam.
Bebeğim, ben sık aramıyorumOlabilir kocasıyla insan özel şeyler paylasiyor x arkadaşım kusmesin ona vakit ayirayim diyemeyebilir. Bir arkadaşım vardı zirt pirt arıyordu artik konusmuyoruz alındığını anlayınca kestim sohbeti. Evlilik gerçekten hergün başka bir aktivite, etkinlik, keşif, yeni insanlar hayatına giriyor hicbirsey eskisi gibi kalmıyor normal böyle eskisi gibi sık gorusememeniz.
Zaman lafım size değil. Benim arkadaşım hergün aradı bugün ne pişirdin diyordu söylüyordum.-amaann onu şöyle pisirceksin böyle pişireceksin.ıvir zivir farklı şehirlerde yaşıyorduk dikkat çeksin diye mi bilmiyorum, hergün bir macera anlatmak için beni arıyordu .hergün bir insan arka sokaklar dizi seti gibi gezmez ki.neyse diyeceğim o ki Boşver in çok buldumcuk birisi ise bir süre aramayın belki görüşmek istemiyodur artikAy vallahi her gün arayan değilim
Evlendi saygım var.
3 4 defa anca aradım. Evlilik sonrası.
Ondan önce uzun uzun konuşuyorduk
Evliyim bekar arkadaşlarımlada gayet görüşüyorum.Sizin arkadaşlar buldumcuk oldular galiba.Merhaba
Benim çok tatlı, uzun soluklu, tadına doyulmaz ardaşlarım vardı.
Gayet de seviyeli, günlük sohbetler yapardık.
Arada kötü bir süreç geçirdim, sıyrılıyorum, arınıyorum, iyileşiyorum.
Yapayalnız kaldım sanki.
Evlenince telefonlar bekar arkadaşlara kapalı mı oluyor?
Kimse yorgun değil, hasta değil
Ertesi gün eşim yanındaydı açamadım diye geri dönülüyor.
Eşine telefondan mikrop mu bulaşıyor?
Hala hayattayım, aynı yerdeyim
Sıcağı sıcağına açtım konuyu
Yok mu yani evlenince kendini aşırı soyutlayan kimse
Yani her seferinde de onu bahane etmesi hos degil tabiki.Hayır yanlış anlaşılmasın.
Başıma x derdi geldi desem açmıyor
Sonra dönmüyor
Yüzümüze gelince kocam vardı
Vs vs
BebeğimBeni de bu şekilde yargılayan bir arkadaşım vardı.Özellikle akşam arar saatlerce konuşur ben de derdini dinler yorum yapardım.
Eşim de Deniz'ci oldugu için sayılı günler evde oluyor ve arkadaşım bunu bilip önemsemiyordu.Ama ben eşimle tartışma pahasına dert dinleyip yol gösterirdim.
Bazen de ben arardım 1 hafta sonra dönerdi bana veya 2 hafta...Sonra bende ona aynısını yaptım,darıldı...Evlenince böyle mi oluyor Dedi.
Şimdi kendisi nişanlandı ve nişanlısıyla derdi olmadıkça kesinlikle aramıyor hala daha aramalarımın 1 hafta sonrasında dönüyor.Bu ne evli ne de bekarlara has bir durum.Bu kişilikle alakalı,karşıdakinin sana verdiği değerle alakalı yalnızca...
Ohh ya şükür.Bende evlenince bekar arkadaşlarım beni terkettitamam eskisi gibi görüsulmüyor, dışarıda alemlere akilmiuor ama kesmek de üzücü.
Ben de sana kısa yazayım evlenince olan birşey degil,sana verilen değerle ilgili birşey bu malesef.Kısasa kısas yap yeter.:)Bebeğim
Çok üstüme geldiniz
Toplu yazıyorum
Ölen sevdiklerime yemin ederim her gün aramıyorum
40 yılın başı ihtiyaç olur aranır.
Birini temmzda aramışım son defa
Diğerini eylülde
Fazlası varValla canım gerçek hayatta kk da olduğun gibiysen aramalarına geri dönmeleri bile arkadaşlarının iyi niyetli olduğunu gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?