- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Öyle mi diyorsun?Ben de sana kısa yazayım evlenince olan birşey degil,sana verilen değerle ilgili birşey bu malesef.Kısasa kısas yap yeter.:)
Bunu desinler diyorum ben de“Bir dahakine Daha münasip bir zamanda ara hayatım seninki kadar rahat değil sorumluluklarım arttı”
Demenin nazik yolu:)
Normal bi zaman dilimi içindeyse de arkadaşlar haklı, güzel bi bahane
En güzelini yaparsın bence de.Onların sana ihtiyacı yoksa senin de olmasın birşey kaybetmezsin :)Öyle mi diyorsun?
Öyle olsun. Evlenip koca ağzına bakanları eledim.
Aaa ne diyorsunYanlız dikkat et konu bekarlarla evliler görüşmesine gider söylimbir çok kadin öyle düsünuyor kocalarını yirsin yir
Vardır tabiBunların bir de aaa sen evlendin artık bizim gibi degilsin diye söyleyip evli arkadaşlarını dışlayan versiyonlarıda var
Benim çocukluk bekar arkadaşım geliyor senede 1 kalmaya nerdeyseAaa ne diyorsun
Avcıyım ya ben.
Valla online bile saklayın kocaları.
Bizim bir grup var üfff hiç susmaz. Bende sessize aldım. Çünkü eşim isyanlarda, kocamı çalacaklarından değil :)Bunu desinler diyorum ben de
Ama hayır
Tüm kız grupları sessizde, tel sessizde, o kız kocamın aklına girmesin.
Hiç sevmem öyle gruplarıBizim bir grup var üfff hiç susmaz. Bende sessize aldım. Çünkü eşim isyanlarda, kocamı çalacaklarından değil :)
Birde, İlgi sevgi aşk bekleyen bir erkek varken kız pek cazip gelmiyordur belki de
Hayır oturmalı kalkmalı değilValla beni de bekar arkadaşlarım bıraktı gitti.. ben de onları anlamıyorum hiç mi merak etmiyorlar beni diyorum oturmaya gelmez mi insan arkadaşının evine hadi gelemedin çarşıda bir kahve içelim demez mi demiyorlar..
Arada sizin gibi merak eden bekar arkadaşlarım olsaydı keşke..
Diyeceğim o dur ki ; arkadaşınızla aranıza demekki daha da çok mesafe koymanız gerekecek evli arkadaşlarımla bizde akşamları birbirimizi aramayız çok önemli olmadığı sürece ama bekar bir arkadaşım nadir de olsa arasa açarım zaten ben “kocam yanmdaydı açamadım “ nedir Allah aşkına eşin bu tabi ki her zaman yanında olacak zaten bir bahane değildir bence
İşte senin onlara harcadığın her saniye onlara saat gibi gelir emin ol. Yani diyorsun ya 40 yılda bir arıyorum ama işte demek ki onu da yapmaman lazım. Keşke benim de senin gibi arayan arkadaşlarım olsaydı nankör bunlar belli tavırlarından hepsinin.Vardır tabi
Ne yapayım yani
Evlenmedim, doğurmadım
Potansiyel koca avcısıyım.
Alt tarafı bir mesaj, yahu. Sonra konuşalım.
Ortalığa bak.Benim çocukluk bekar arkadaşım geliyor senede 1 kalmaya nerdeysesex yapıyorlar mı acaba
Hayır oturmalı kalkmalı değil
Benim istediğim şuydu
Zor anımdı, destek için aradım gündüz
Vakit azaldı akşam mesaj arttım
Benim iş benden geçti, yolda karşılaştık
Ya görmedim kocamlaydım dedi
Bak kedi anasıBunun bekar olmanla alakalı kısmı nedir?
Evli arkadası ararsa acıyormus da sen bekarsın diye mi acmıyormus?
Belki evli arkadaslarının aramasını da acmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?