Evlenince bekarları öldü sanan tip

“Bir dahakine Daha münasip bir zamanda ara hayatım seninki kadar rahat değil sorumluluklarım arttı”
Demenin nazik yolu:)

Normal bi zaman dilimi içindeyse de arkadaşlar haklı, güzel bi bahane

Bunların bir de aaa sen evlendin artık bizim gibi degilsin diye söyleyip evli arkadaşlarını dışlayan versiyonlarıda var

Vallahi bı akşam canlı müziğe gideyim bir kadeh içip rahatlayayim diyorum gidecek arkadaş yok, 4 senedir bir fiil ev,arada iş.

“Bir dahakine Daha münasip bir zamanda ara hayatım seninki kadar rahat değil sorumluluklarım arttı”
Demenin nazik yolu:)

Normal bi zaman dilimi içindeyse de arkadaşlar haklı, güzel bi bahane
Bunu desinler diyorum ben de

Ama hayır

Tüm kız grupları sessizde, tel sessizde, o kız kocamın aklına girmesin.

Iliskiniz sizin sandiginiz gibi degilmis ve evlendikten sonra da bagi koparmak istemis bence. Illa herkese acik acik ` seninle gorusmek istemiyorum.` mu demek lazim? Yani birisi siz aramadan aramiyorsa, aramalariniza da cevap vermiyorsa gorusmek istemiyordur, eskisi gibi hissetmiyordur. Bunu anlamak icin einstein olmaya gerek yok ve bu durumun evlilikle de alakasi yok.

Valla beni de bekar arkadaşlarım bıraktı gitti.. ben de onları anlamıyorum hiç mi merak etmiyorlar beni diyorum oturmaya gelmez mi insan arkadaşının evine hadi gelemedin çarşıda bir kahve içelim demez mi demiyorlar..
Arada sizin gibi merak eden bekar arkadaşlarım olsaydı keşke..

Diyeceğim o dur ki ; arkadaşınızla aranıza demekki daha da çok mesafe koymanız gerekecek evli arkadaşlarımla bizde akşamları birbirimizi aramayız çok önemli olmadığı sürece ama bekar bir arkadaşım nadir de olsa arasa açarım zaten ben “kocam yanmdaydı açamadım “ nedir Allah aşkına eşin bu tabi ki her zaman yanında olacak zaten bir bahane değildir bence

Bunların bir de aaa sen evlendin artık bizim gibi degilsin diye söyleyip evli arkadaşlarını dışlayan versiyonlarıda var
Vardır tabi

Ne yapayım yani

Evlenmedim, doğurmadım

Potansiyel koca avcısıyım.

Alt tarafı bir mesaj, yahu. Sonra konuşalım.

Bunu desinler diyorum ben de

Ama hayır

Tüm kız grupları sessizde, tel sessizde, o kız kocamın aklına girmesin.
Bizim bir grup var üfff hiç susmaz. Bende sessize aldım. Çünkü eşim isyanlarda, kocamı çalacaklarından değil :)

Birde, İlgi sevgi aşk bekleyen bir erkek varken kız pek cazip gelmiyordur belki de

Hayır oturmalı kalkmalı değil

Benim istediğim şuydu

Zor anımdı, destek için aradım gündüz

Vakit azaldı akşam mesaj arttım

Benim iş benden geçti, yolda karşılaştık
Ya görmedim kocamlaydım dedi

Vardır tabi

Ne yapayım yani

Evlenmedim, doğurmadım

Potansiyel koca avcısıyım.

Alt tarafı bir mesaj, yahu. Sonra konuşalım.
İşte senin onlara harcadığın her saniye onlara saat gibi gelir emin ol. Yani diyorsun ya 40 yılda bir arıyorum ama işte demek ki onu da yapmaman lazım. Keşke benim de senin gibi arayan arkadaşlarım olsaydı nankör bunlar belli tavırlarından hepsinin.

Bir de yüz yüze bakınca can ciğer gibi davranıyorlar dimi riyakar insanlar.

Bunun bekar olmanla alakalı kısmı nedir?
Evli arkadası ararsa acıyormus da sen bekarsın diye mi acmıyormus?
Belki evli arkadaslarının aramasını da acmıyordur.

Arkadaşınızın size karşı kullandığı bir bahane gibi geldi bana , gündüz vakti arayan arkadaşımı neden açmayayım eşim yanımda da olsa arkadaşım nadir arayan biriyse zaten açarım , merak ederim başına birşey mi geldi diye bence mesafenizi koruyun arkadaşlarınızı dikkatli seçin derim naçizane tavsiyem

Ben tam aksine bekar arkadaslarim sizin dusuncenize kapilmasin diye daha bir özen gosterdim hep. Hepside söyler sen bizi hic ihmal etmedin diye . O insanin karakterine bagli.

Bunun bekar olmanla alakalı kısmı nedir?
Evli arkadası ararsa acıyormus da sen bekarsın diye mi acmıyormus?
Belki evli arkadaslarının aramasını da acmıyordur.
Bak kedi anası
Benim medeni durumum bekar

Bahsi geçen arkadaşlar evli

3gen, içinde tek bekar benim ya

Hani

Konu sahibi?

Anlayabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…