- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Bende sevmezdim delilerin arasına düşene kadarHiç sevmem öyle grupları
Belki cinsel bir yakınlaşma anında, belki tam birbirleriyle ilgileniyorlarken aramışsınızdır, belki kavga etmişlerdir, belki yorgundur iş güç koşturmaca, vs vs. Yani size özel olduğunu düşünmeden önce böyle ihtimalleri de düşünün. Ben de evliyim ve evli bekar fark etmez arkadaşlarımla telefonda ya da dışarda görüşürüm sık sık ama bazen böyle durumlara denk gelince açmadığım da oluyor. Ya da birisi açmayınca müsait değil herhalde diyorum. Başka zaman görüşüyoruz.Merhaba
Benim çok tatlı, uzun soluklu, tadına doyulmaz ardaşlarım vardı.
Gayet de seviyeli, günlük sohbetler yapardık.
Arada kötü bir süreç geçirdim, sıyrılıyorum, arınıyorum, iyileşiyorum.
Yapayalnız kaldım sanki.
Evlenince telefonlar bekar arkadaşlara kapalı mı oluyor?
Kimse yorgun değil, hasta değil
Ertesi gün eşim yanındaydı açamadım diye geri dönülüyor.
Eşine telefondan mikrop mu bulaşıyor?
Hala hayattayım, aynı yerdeyim
Sıcağı sıcağına açtım konuyu
Yok mu yani evlenince kendini aşırı soyutlayan kimse
Ay yanlış mı?Ben genelde açarım ama gündemde eşimden gizli saklı bişey varsa açmam arkadaşlarımda anlar hemen yanımda eşim olduğunu. Gizli saklı dediğimde arkadaşımın özeli olan bir konudur.
Bir keresinde acemilik işte arkadaş aradı eşimin yanında hatta bi iş yapıyorduk o an yanyanaydık açtım teli. Evliydi Allah affetsin başka biriyle görüşüyordu yakalanmış eşine ağlaya ağlaya noldu diyesi kalmadı anlattı herşeyi eşimde duydu. Neyse konuştuk artık hatta eşimde tavsiyede bulundu arkadaşıma kapattık teli.
Eşim Dedi ki turşucuk senin nasıl arkadaşların var böyle doğru mu bu yaptığı felan diye baya söylenmişti.
Doğal olarakta ona karşı tepkili oldu.
Ne mutlu sana o zamanBende sevmezdim delilerin arasına düşene kadar
O zaman suçu evliliğe bağlaman yanlış, arkadaşlarının seni dışlamasından açmalıydın konuyu.Bak kedi anası
Benim medeni durumum bekar
Bahsi geçen arkadaşlar evli
3gen, içinde tek bekar benim ya
Hani
Konu sahibi?
Anlayabildin mi?
Bak kedi anası
Benim medeni durumum bekar
Bahsi geçen arkadaşlar evli
3gen, içinde tek bekar benim ya
Hani
Konu sahibi?
Anlayabildin mi?
Ben konuyu eksik yazdım galibaB
Belki cinsel bir yakınlaşma anında, belki tam birbirleriyle ilgileniyorlarken aramışsınızdır, belki kavga etmişlerdir, belki yorgundur iş güç koşturmaca, vs vs. Yani size özel olduğunu düşünmeden önce böyle ihtimalleri de düşünün. Ben de evliyim ve evli bekar fark etmez arkadaşlarımla telefonda ya da dışarda görüşürüm sık sık ama bazen böyle durumlara denk gelince açmadığım da oluyor. Ya da birisi açmayınca müsait değil herhalde diyorum. Başka zaman görüşüyoruz.
Sevgili kedi annesiBak guneykarimkure, konun yeterince acık değil.
Yani;
Medeni hali evli olan arkadasın bir baska medeni hali evli olan arkadasının telefonuna cevap verip, sırf sen bekarsın diye sana cevap vermiyorsa tamam.
Ama konunda bunu net belirtmemişsin.
Bu halde sadece evlendiği için buldumcuk tavırlarına bürünüp arkadaslarını (evli-bekar farketmeksizin) sallamayan biri var gibi gorundu bana.
Bekar oldugun icin yapıldıgını dusunmen senin hüsnükuruntun sanki.
Ne oldu burda?Ne mutlu sana o zaman
YaniArkadaşın hareketi çok saçma geldi. 15 yıl evlilikte hiç öyle davranmadım. Neysen oyum. Belki de o yüzden boşanmışımdır. Ama iyisi eğilip bükülmedim.
Sana hiç yakıştıramadım.Ben konuyu eksik yazdım galiba
Bana geri dönüşü kötü
Yüzüme baka baka kocamaydım
Yemin ederim aklıma sevişme gelmedi
En fazla kokulu ayaklarını uzatmış osuruyolardur
+1Sen çok negatif bi insansın daima olumsuzsun(yorumlarından açıkça belli olduğu üzere) o yüzden senle görüşmek istemiyor olabilirler
Ablacım bana yazılanları okudun mu?Sana hiç yakıştıramadım.
Cümlen çok itici.
Ben konuyu eksik yazdım galiba
Bana geri dönüşü kötü
Basit net sitesiymiş+1
Basit bir internet sitesinde bile bu kadar olumsuz/hakaretvari konuşan birini gerçek hayatta düşünemiyorum.
Ben konuyu eksik yazdım galiba
Bana geri dönüşü kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?