Evlenince bekarları öldü sanan tip

Ya ben makul saat 6 8 Arası aradım hep.
Of bu arama da suç mu?
İş saati dışında

Benimde böyle çokukluktan süren arkadaşlarım vardı
İçlerinde tek evli bendim
Gittiğimde memlekete bende yatarlardı
Sonra topluca ötekinde berikinde yarardık
Her yere gşderdik
Ben bunlara derdim;siz evlendiğinizde benim yaptığımı yapamazsınız
Ne arar ne sorarsınız benim becerdiğimi beceremezsiniz hep bahane eder tekİniz bile yatıya yada uzun sohbetlerimize katılmaz bir bahene bulursunuz sonra kaybolursunuz derdim çünkü biliyorum mallarımı
Dediğim oldu kocayı bulan tek tek eksildi grubumuzdan
Şimdi bir tanesi kaldı yanıma gelir ben ona giderim tatil yaparız beraber
O da bekar şimdilik ondan evlenince o da bahane bulacak

B
Belki cinsel bir yakınlaşma anında, belki tam birbirleriyle ilgileniyorlarken aramışsınızdır, belki kavga etmişlerdir, belki yorgundur iş güç koşturmaca, vs vs. Yani size özel olduğunu düşünmeden önce böyle ihtimalleri de düşünün. Ben de evliyim ve evli bekar fark etmez arkadaşlarımla telefonda ya da dışarda görüşürüm sık sık ama bazen böyle durumlara denk gelince açmadığım da oluyor. Ya da birisi açmayınca müsait değil herhalde diyorum. Başka zaman görüşüyoruz.

Ay yanlış mı?

Müsait olmayan işaret verir.

Ben yenim ederim, 40 yılda 1 ararım

Bak kedi anası
Benim medeni durumum bekar

Bahsi geçen arkadaşlar evli

3gen, içinde tek bekar benim ya

Hani

Konu sahibi?

Anlayabildin mi?

Bak guneykarimkure, konun yeterince acık değil.
Yani;
Medeni hali evli olan arkadasın bir baska medeni hali evli olan arkadasının telefonuna cevap verip, sırf sen bekarsın diye sana cevap vermiyorsa tamam.
Ama konunda bunu net belirtmemişsin.
Bu halde sadece evlendiği için buldumcuk tavırlarına bürünüp arkadaslarını (evli-bekar farketmeksizin) sallamayan biri var gibi gorundu bana.
Bekar oldugun icin yapıldıgını dusunmen senin hüsnükuruntun sanki.

Ben konuyu eksik yazdım galiba

Bana geri dönüşü kötü
Yüzüme baka baka kocamaydım

Yemin ederim aklıma sevişme gelmedi

En fazla kokulu ayaklarını uzatmış osuruyolardur

Sevgili kedi annesi
Anlamadım seni.
Yine de, iyi niyetli olduğu varsayıp
Teşekkür ediyorum

Arkadaşın hareketi çok saçma geldi. 15 yıl evlilikte hiç öyle davranmadım. Neysen oyum. Belki de o yüzden boşanmışımdır. Ama iyisi eğilip bükülmedim.
Yani
Şükür edesin geldi
Hak veren o kadar az ki

Kurban olsunlar benim sert dilime. Şeffafım hiç değilse

Sen çok negatif bi insansın daima olumsuzsun(yorumlarından açıkça belli olduğu üzere) o yüzden senle görüşmek istemiyor olabilirler
+1
Basit bir internet sitesinde bile bu kadar olumsuz/hakaretvari konuşan birini gerçek hayatta düşünemiyorum.

Ben konuyu eksik yazdım galiba

Bana geri dönüşü kötü
Yüzüme baka baka kocamaydım

Yemin ederim aklıma sevişme gelmedi

En fazla kokulu ayaklarını uzatmış osuruyolardur

Siz bekarlar da istiyorsunuz ki osururlarken de benimle konuşsun Bencillik bu Bekarlar çok bencil gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…