Evlenince bekarları öldü sanan tip

Evlenen insanın hayatı çok ciddi anlam da değişiyor.
Sonuç olarak yuva kuruyor, önce eş sonra anne oluyor.
Yani çok basit şeyler değil, görüşmek istemeyebilir de buda normal . Hiç bir sorun yokken de arkadaşlar mesafe koyabilir araya.

Tercih meselesi, siz normalde de böyle fevri bir insansanız, hiç görüşmeyebilirler.

Hani onlar memnun belli ki sizde önünüze bakın.

Bekarlar hiç bir zaman anlayamayacak şu cümlenin kutsallığını acıdım bekarlara.
Gerçekten mi?

Zırt bırt birisi yanımda yapsa
Onun bardaklarından çıkan gazın
Benim ciğerlerime dolduğunu düşünemiyorum

Nefesini yeniden solumak bile korkunç

Hep cam açık yatarım evde başka insan varsa

Ben evliyim , bir sürü bekar arkadaşım var . Biraz seninle biraz da karşı tarafla alakalı .. evlenen bazı insanlar piyasadan siliniyor mu , evet kişisine göre .. bir arkadaşım vardı , kocası kimseyle gorusturmuyordu ben hariç ..kusura bakma da senin kocanın niyeti pis ,diğerleriyle ne zaman görüşürsen benimle de o zaman görüşürsün dedim , kestim muhabbeti .. evlenip tasmasını kocasına veriyor bazısı (sözüm meclisten dışarı ) adam gel diyor geliyor ,git diyor gidiyor ,robot gibi .. hiç bana göre değil ,anında uzaklaşırım ..kahrolsun koca egemenliği

Ne alaka dedikodumu esimin yaninda rahat rahat yapamam mesela telde arkadaslarimla aksamlari uzun gorusmeler yaparim baska odaya gecip gun icinde kosturmaca vs donememis olunabiliyor bunun icin evli bekarda farketmiyor insan musait olunca geri donuyor
Bazen konusasim gelmez acmam modum dusuktur keyfim yerine gelince ararim arkadasimi

O gaz ciddi ciddi insan iyiymiş bi araştır evlen ve sende bize katıl karşılıklı miss

Zaten cam açık yatıyormuşsunuz. Sıkıntı olmaz.Yorganı çok hareket ettirmeyin ona dikkat edin. Evlenin siz evlenin.

Bizim evde hiç öyle bi durum yok.
Sen evliliği çok yanlış anlamışsın :)

Bahane olabilir gibime geldi, kocası yanında açamayacak ne olabilir yani +18 sohbeti yapacak haliniz yok. Görüşmek istemiyor olabilirler, istemeyene de güle güle demek lazım bence. Benim sevgilim yokken sevgilisi olan arkadaşlarım beni aralarına sokmak istemediler, dışladılar. Sanki yiyeceğim sevgililerini, hemen yan gözle bakacağım. Beni böyle tanıyan insanlar hiç olmasın hayatımda dedim, bıraktım. Sonra sevgilim oldu, double date yapmak dahi istediler yüzsüz yüzsüz. Hiç işim olmaz.

Canını sıkma, gün gelir devran döner.

Ben eşimin yanında çok konuştum öyle. Arıyorsa bana ihtiyacı var demektir bitti. Evlenince, sevgili yapınca mesafeli uzak tiplerden sende uzak dur artık.

Etrafınızda evlenen herkes böyle davranıyorsa
Ya etrafınız bir garip
Yada sizinle görüşmemek için aranan bahane bulundu.
Bekar arkadaş konumunda da bulundum.
Evli arkadaş konumunda da.
Her şey eskisi gibiydi.

Boyle bir profile geri donuluyorsa, kiymetini bil o arkadaslarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…