Evlenince böyle mi olacak?

Peki eş annesine düşkünse bi karsılık verirsen pişman ederim seni derse
Kim kimi pişman ediyor görelim dersin :) Annesini sever her erkek ama böyle diyecekse buyursun anasıyla bas başa kalsin. Ya da anasına söylesin yuvanizdan uzak dursun.. Annesi ile es arasındaki dengeyi sağlayamayana da tekme vurmak lazım bi yere kadar çekilir

Terbiyesiz demeleri umrumda olmayacağı için kovardım hoş bana gerek kalmazdı sanırım eşim artık 7 yıldan sonra neyi kabul etmiyeceğimi çok iyi biliyor oda gelmeyin der biz ailecek terbiyesiziz demek benide şu gün gelicez diye arıyorlar bazen bende diyorum temizlik yapmam lazım sizi çağırırım gelemiyorlar

evlilik emek vermektir, boyun eğmek değildir, siz bir bireysiniz ve nasıl oturtusanız evliliğiniz öyle ilerleyecek, fedakarlık ta yapacaksınız ama burda çok ince bir çizgi var, görmezden duymazdan gelmek değildir, yeri gelir bambaska bır aıle ıle devamlı bir arada olmaktan ( eşinizin ailesi) bunalabılırsınız ama bu sızı çok fazla zorlamadıgı sürece idare edebilirsiniz, ama yeri gelir cok canınızı sıkarlar boyle durumlarda kendinıze olan saygınız kaybetmemek ıcın mutlakaa onurunuzun gerektırdıgı gıbı davranmalısınız, yani esas olan eşinizle olan bağınız ve sizi yeterince tanıyıp tanımamasıdır, evlilikte bazı şeylerın oturması zaman alıyor bu çok doğru, bu zamanı leyhınıze kullanın :)

Yani sırf annesine karsılık verdiö diye onların yanınsa beni rencide ederse diye korkuyorum ki hiç cekinmez ama dedipiniz gibi boyun eğmemek gerekiyor

Terbiyesizsemde iyi oldu. Eşim başlarda benim gibi davranmiyordu daha insan gibi konusuyordu. Biz size hic gelmeyin demiyoruz. Haberleşelim musaitsek öyle gelip gidelim seklinde duzgunce cok konustu ama takan olmadi. O da geleni kovmadi.

Gerci cozum benim terbiyesizliklerim olmadi yine eşim noktayi koydu sonunda o ayri. Insan gibi anlatmak yerine sonda yaptigini, basta yapsa daha iyi olurdu. Mutlu olmak isteyen "yeri gelince" terbiyesiz olsun yani. En iyisini yapiyorsun.

Yani sırf annesine karsılık verdiö diye onların yanınsa beni rencide ederse diye korkuyorum ki hiç cekinmez ama dedipiniz gibi boyun eğmemek gerekiyor
Ben düşündürücü cevaplar veriyorum gülümseyerek.. Mesajı anlıyor karşıdaki de. Zaten sürekli birlikte olacak degiksiniz :) Baştan uyarirsiniz insanlarin içinde rencide edecek şeyler deme diye. Ne diyeceksen basbasayken dersin falan diyin :)

Şükür hiç bu konuda sorun yaşamadım kv kp le iyi anlaşırım ama öyle kafalarına göre gelip gitseler müdahale etseler kesin sorun yasardık bide eşimde sert bir insandır yeri gelince üsteleyemezler ona Allahım ne ka şanslıyım gene bugün

Güzel taktik böylece eşimde annesine kötü laf söylediğimi anlayamayacak tarlı dil meselesi teşekkür ediyorum yorumlarınız ici cok sağolun

Şansliymissin evet. Ben biraz agresif bir insanim, öyle canı rahat degılim. Saçlarimi tek teeeek yolasim geliyordu kendimi yedim. O süre bile beni yipratmadi değil.

Elbette karşılıklı tavizler veriliyor ancak iki taraf için de önemli olan bence kırmızı cizgilerimizin olması ve bunların aşılmamasi. Aksi halde de kimseyle göbeğiniz bağlı değil zaten bosanma bunun için var

Cok haklisin.
Malesef bazi erkekler boyle.
Evlenince karisini tapulu mali gibi gorup herseyi emrivaki yaptirmaya calisiyor.
Hele ki kendi ailesi soz konusu olursa.

Acikca konusacaksin bazi seyleri.
Kocan, senin de kurallarin oldugu bilecek.
Emrivaki yapmayacak.

Aynen devam canim fikirlerinden vazgecme

Şu muhabbetten korkuyorum baya mesela. Ben daha kendi aileme bile sürekli gidip gelmek istemiyorum eş ailesiyle nasıl olacak bilmiyorum. Zaten ailelerden farklı bir şehirde yaşayacağız. Evleneceğim insan da uzun süreli misafirlik sevmiyor, evlenince değişmez inşallah yoksa çok sorun yaşarız.

bence her evlilikte bu olayların olabilirlik payi vardir. Onemli olan genelde bizim dik durmamiz gereken cevabi vermemiz gibi geliyor. Bazende karsilasabilecegimiz olaylara karsi gerektiginde patavatsiz ve delilige vermek vb. Durumlar ise yarayabiliyor. Yani yeterki bayanlar kendilerinin hizmetci cile ceken zavalli zayif korkak durumuna sokulmasina izin vermesinler. Eslerede fazla yuz vermemeli sonra simariyorlar her zaman biraz sevip biraz cekindirmeli . Ve kendi hayatimizin eslerimizden daha onemli oldugunu hissettirmeli. Sonra adam yerine koymamaya basliyorlar. En iyisi bile gerekli ayarlar verilmeyince gevseme yapar

Şansliymissin evet. Ben biraz agresif bir insanim, öyle canı rahat degılim. Saçlarimi tek teeeek yolasim geliyordu kendimi yedim. O süre bile beni yipratmadi değil.
E bende öyleyim koçum bilirsin ama ben isoyu işliyorum oda çat kapı hiç sevmez zaten iyi oluyor :)

inşallah değişmez. güvendiğim konuların bazılarında hüsrana uğradım. kv oğullarına öyle bir baskı kuruyorlar ki sanırım acındırıyorlar kendilerini ve vicdan yaptırıyorlar. benim evlendiğim adam bu mu diyebiliyorsunuz. ben en kötü tarafını söyledim e-herkeste böyle olacak diye bişey yok :)

Yok canım korkma böyle bişey değil evlilik. Gayet güzel,keyifli bişey.

Ben de aynen boyle bir mizaca sahibim .evlenince sorun yaşamadım. Bence bu evlendiginiz kişiyle ilgili .kocamla ben asla ne birbirimize ne ailemize saygı sınırlarını asmayiz. Bence bu sevgiden daha onemli.

Böyle olup olmayacağı eş seçerken belli oluyo tatlım

Eş seçimi önemli o konuda eşin herşeyde artık benim ailem sensin benimde seninde ailen artık dışardakiler olarak düşünücek karakterdeyse akrabalardan hiç rahatsızlık duymazsın ha bu demek değil ki eşin anasına babasına saygısız bi adam olsun

Koca kıymet bilirse sorunlar sorun gibi gelmez, mühim olan saygı duyan biriyle evlenmek. İki tarafın da köşelerini yumuşatması lazım, asla asla deme yani. Yeri gelecek idare etmeyi bileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…