evlenince böyle mi oluyor

He4 dediğini yapmamakla başla işe canım

Erkekler için alışmak bazen daha zor olabiliyo zamanla oturur umarım tartışmaktan kaçın mümkün olduğunca saygı biterse evlilik çıkmaza giriyo ve taraflar ya başka gönüllere yada ayrılığa sığınıyo seninle herzaman beraber öylede olması gerekir ama bu onlar için zor hele birde hızlı yaşayan biriyse bekarken daha zor akıllı kadın olursan üstesinden gelirsin sorunun cevabıda canım GENELDE EVETT(

Bozmak değilse bazen camdan aşağı atasım var :))) o derece sinirleniyorum
o sinirle atın, sonra da hatırlamıyorum deyin. belki durumun ciddiyetini anlar :)

seni eşi olarak görüyor sadece. arkadaş olarak görmüyor. nedenini bulman gerekiyor. sen onun için çantada keklik, mutluluğu için çabalayan kadınsın. onunla arkadaş olmanın yollarını aramalısın belki de. seninle de eğlenebileceğine inandırmalısın.
pc de sabahlaması üzgünüm ama seninle sıkıldığının belirtisi olabilir. özeleştiri yap kendinle ilgili, neden seni sıkıcı buluyor veya neden seninle eğlenemeyeceğine inanıyor, senin bu düşüncelerde payın nedir? eğer seninle değil de onunla ilgiliyse danışmana gidin ve çantada keklik olmadığını ona hissettir.

O kadar özeleştiri yapıyorum ki yanlız olduğum her dk bi aşamadan sonra yok diyorum tabiki benimde hatalarım var olabilir hepimiz insanız ama iki tarafında çabalaması şart bu vakit geçirme için evlilik paylaşmak değil mi her konuda orta yolu bulup konuşarak çözmek gerek ..

Zıt kutuplar birbirini çeker ya bizde öyleyiz sanırım :) beni seviyo adım gibi eminim ama işte bu konuda bi psikoloğa gitsek iyi olacak gibi iletişim sorunu var birbirimiz yanlış anlıyor da olabiliriz

Evet olur ama yeni birtane alır muhtemelen ertesi gün :)))
maksat korkutmak. yani yalnızlıktan kafayı yiyecek duruma gelmişsin gibi.
benim eşim bir ara işkolik olmuştu. ben evin kapısını kapamayı, ışıkları söndürmeyi, muslukları kapamayı vs unutmaya başladım (tabi ki bilerek) sonra en ufak bir şeyde iki tabak kırdım. eşim korktu bana neler olduğunu sordu, ilgisizliğinden depresyona girdim dedim. normale döndü şükür.
bazen ufak tefek oyunlar gerekiyor anlamaları için. düz mantık adamlar kadın ruhundan anlamıyor maalesef.

Doğru söylüyorsun sıkılıyorum çok bende bişeyler yapiim kursa yazılıcam uğraş bulmam lazım

Doğru söylüyorsun sıkılıyorum çok bende bişeyler yapiim kursa yazılıcam uğraş bulmam lazım
öyle. eşinin hobisi arkadaşlarıyla gezmek, pc de oyun oynamak ise sen de mecburen hobi edinmelisin. ama asıl meseleyi nasıl halledeceksin yani ilgisizliği?

Yahu bu kadar umursamayin ya biliyorum cok zor kocanizin yaptigi da yanlis. Ama bu kadar uzerine gitmeniz hicbir seyi degistirmemis, bundan sonra da degistirmeyecek. Birakin bir sure ne yaptigini umursamayin hatta aksam eve gec geldiginde nerede kaldin diye de sormayin. O sizle ilgilenmiyosa siz neden bu kadar uzerine dusuyosunuz.

Arkadaslarinin evine gidip orada ingilizce konusmalari bile size karsi yeterince saygisizlik. Anladigim kadariyla konusmayla da cozulmuyor mesele. O yuzden bir sure her seyi akisina birakmak en iyisi. Hic kimseye kendinizden daha fazla deger vermeyin arkadasim..

öyle. eşinin hobisi arkadaşlarıyla gezmek, pc de oyun oynamak ise sen de mecburen hobi edinmelisin. ama asıl meseleyi nasıl halledeceksin yani ilgisizliği?
Bilmiyorum bi danışmana başvursak iyi olacak gibi konuşarak çözemiyoruz çünkü

Doğru söylüyorsun ama duyarsız kalamıyorum aynı evdeyiz yabancı gibi oluruz böyle umursamazsam da .. Eşimi seviyorum oda seviyo beni .. Öyle davranarak uzaklaşırız birbirimizden diye düşünüyorum .

Doğru söylüyorsun ama duyarsız kalamıyorum aynı evdeyiz yabancı gibi oluruz böyle umursamazsam da .. Eşimi seviyorum oda seviyo beni .. Öyle davranarak uzaklaşırız birbirimizden diye düşünüyorum .
Anliyorum ama kocaniz da surekli arayip sormanizdan rahatsiz oldugunu dile getirmis. Yabanci gibi olmak istemiyorsaniz bir anne baba gibi hesap sormaktan vazgecip onun hosuna gidecek seyleri yapin. Siz de hoslanmadigi bir huyunuzun olup olmadigini sorun, ya da bir es olarak sizden ne bekledigini sorun. Benden skiliyo musun gibi sorular olumsuzluk cagristirir. Onun yerine daha yapici sorular sorarak sorunu cozmeye calisin derim ben.

bu erkeklerin hepsi mi aynıdır yaa?evlendikten sonra içlerinden başka bi adam çıkıyo sanki..fazla üstüne düşme diyo da herkes insanın elinde olmuyo..aynı evin içinde birlikte zaman geçirmek birlikte bi şeyler yapmaktan haz almak istiyor insan.arkadaşlarına ve dışarıya gelince ohh ne ala kendi karısına gelince yorgunum,şu, bu..benim eşim de öyle..arkadaşlarına canını verecek nerdeyse bi ilgi bi alaka..bana gelince yok..tribün erkeği diyorum ben böylelerine..arkadaşlarıyla çıktığında arama msj atma bırak o merak etsin her zman rahat vermeyen kadın nie hiç aramadı desin..eve gelince de hiç tepkili davranma rahat ol..ilk başlarda bu durum işine gelir ama bi kaç görüşmeden sonra bence işgillenmeye başlar

Öyle yapmak lazım evet. Adam işgillenipte yanlış şeyler düşünmesin kıskanç zaten

Sürekli aramıyorum Ki bişey lazım olunca arıyorum arayıncada araya da geç gelme diye lafı sıkıştırıyorum

Hiç tartışmayan çift yoktur. .
Saygıyı , sevgiyi tüketmedikçe. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…