Evlenince Daha İyi Anladım Dediklerimiz

ailenin kıymetini baba sözünün dogrulugunu
ne yaparsan yap el kızı olduğunu
aşkın sadece bazı zamanlara ve bazı anlara kaldığını yani gündelik telaşların bunun önüne geçtiğini
kayınvalidenin iyisi olmadığını,
anneliğin mükemmel olduğunu
evlilik için 30 lu yaşların beklenmesi gerektiğni
kadın evi idare etsede akıllı zeki olsada erkeğin bir adım önde olduğunu bey olduğunu.................................

Müsaadenle imzamı atmak istiyorumopuyorumnanaktan

Anne babanın her halükarda sonunda haklı cıktıgını,
Anne babanın yerının her zaman hayatımda ayrı oldugunu ve bunu evlenene kadar farketmedıgımı,

Hayat arkadasının yanında gozlerını acmanın ne kadar guzel bır duygu oldugunu,
Hayatta bırer anne baba da bızım olacagımızın duygusunun ne kadar devasa bır sey oldugunu,

anladım.

ailemden ve cevremden uzak kalmak cok zorrr
hepsini cok özlüyorum.. ins. yakinda tasiiriz opuyorumnanaktan

keske imkanim olsada zamani geri cevirsemmmmm ve 30lu yaslarda evlenseydimmm...klava:
(mutsuz oldugum icin degil, evlilikk cook zooorrr)
Bekarlik sultanlikdirrrrr...

doğru söze ne denir..işte budur....! yine de herşeye rağmen sevdiğinle aynı çatı altında olmanın mutluluğunu öğrendim..hayat işte böyle...geçip gidiyor....

birçok kişiye katılıyorum..
anne ve babamın ablamın öylesine değerli olduğunu onların yerini hiç bişeyin tutamicağını anladım...
ailem kadar kimsenin göz bebeği olmadığımı kimsenin onlar kadar bana tahammül edemiceğini....
ve..
geceleri uyurken birinin gözlerinin bende olup üstüm açıldığında hemen üstümü örtmek isteyip
en zor anlarımda yanımda onun olduğunu ve olucağını..artık hayatımın merkezinin o olduğunu anladım..

eşimin ailesini görünce kendi ailemnin ne kadar değerli olduğunu anladım

evlenince büyüdüğümü anladım..ailemin kıymetini anladım amahiç bir yerde kendi evimdeki gibi rahat kalamayacağımı anladım..yavrumu kucağıma aldığım ilk gün şimdiye kadar yaşadığım mutlulukların boş olduğunu anladım..

Evlenince anne ve babamın kıymetini daha iyi anladım. Ailesinden başkalarının insana hiç bir zaman gerçekten yakın ve samimi olmadıklarını anladım.

evliliğin sadece 2 kişiden ibaret olmadığını anlayabliyorsunuz,bi de kendi aileniz daha da değerleniyor...

insanın kendinden başka dostu olmadığını,
asla evlenmemek gerektiğini anladım

Ailemin kıymetini ve beni ne kadar çok sevdiklerini daha iyi anladım....

Eşimin ailesinin kendi ailem gibi olamayacığını anladım...

Ne kadar bir aile olsakta eşimin ailesinden kopamadığını anladım...

Veee eşimin beni ne kadar çok sevip değer verdiğini bir kat daha anladım....

Evde 2 kişi ve bir kedi yaşansa da o evin her gün sanki içinde 5 çocuk varmışçasına dağılabileceğini,
Hergün istisnasız "ne pişirsem?" derdinin bitmediğini,
Ütünün kabus bir ev işi olduğunu,
Diğer işlerin de kabustan farkı olmadığını,
Annemle yaşarken tam bir İngiltere Kraliçesi tadında bir hayata sahip olduğumu anlarken aynı zamanda her sabah uyandığımda beni izleyen bir çift gözle güne uyanmanın çok güzel olduğunu, işten geleceği dakikaları bekleyerek camda ona el sallayarak çocuk gibi kapıya koşmanın da çok harika bir duygu olduğunu öğrendim.

sorumlulukların bin misli arttığını
eşinin ailesini kendi ailenmiş gibi görememeyi ve göremediğimi
kendi evinin olmasının bambaşka bir duygu olduğunu
anam babam gibi kimsenin olamayacağını
bazen evlilik bu muymuş beee evlenmesemiydim acaba demeyi
bazende iyiki evlenmiş demeyi sempatiksalakcinni

sadece eşinle değil tüm sülalesiyle evlendiğini
hayatını dolu dolu bekarken yaşayabildiğini
tek dostumun ben olduğumu bir kez daha anladım

hem ev işini hem çocukları hem kendi çalıştığın işini bir arada götürmek ne zor bişeymiş yaw..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
imanım gevriyo valla
:bbo::bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…