- 28 Ekim 2020
- 1
- -2
- 1
- 37
- Konu Sahibi ggg61ggg61
-
evin reisi modu değıl bu, evin reisi diye tabir edilen karakter babacan evdeki bireylerin toparlayan yapıcı bir karakterdir. Sizin anlattığınız evin tek erkek çocuğu olduğu için şımartılmış, ne dese yapılmış, bencil dediğim dedik. Sizin 29 yaşına gelip de bu karakterdeki birisi ile olabilir mi diye düşünmeniz bile bana garip gelmekte.İleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Gelelim bize ailesinde kurduğu etkiyi bendede kurmaya calışıyor. Benim sözüm geçer. Çocuğum ilerde şunu yapamaz müsade etmem. Sakın karşımda durma. Bu gibi doğmamış çocuğa bile don biçiyoruz ve fikir çatışması. Zıt karakteriz. Herşeyin baskıyla olmayacağını bu durumun kişiyi yalana sürüklediğini söylüyorum. Yok sabit fikirli.
Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Aranızda böyle keskin konuşup sonradan eşleri değişenler varmı?
Bende eşimde şuan aynı şeyleri yaşıyorum. Tek erkek yönetmeyi seviyor falan. Ama bazı konularda kararları değişebiliyor yanlış olduğunu falan farkedince. Keşke kullanım kılavuzları olsaİleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Gelelim bize ailesinde kurduğu etkiyi bendede kurmaya calışıyor. Benim sözüm geçer. Çocuğum ilerde şunu yapamaz müsade etmem. Sakın karşımda durma. Bu gibi doğmamış çocuğa bile don biçiyoruz ve fikir çatışması. Zıt karakteriz. Herşeyin baskıyla olmayacağını bu durumun kişiyi yalana sürüklediğini söylüyorum. Yok sabit fikirli.
Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Aranızda böyle keskin konuşup sonradan eşleri değişenler varmı?
Evlenmeyın .Olmaz çünküİleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?