- Konu Sahibi ggg61ggg61
-
Harika bir yorum .Atese atmayın kendınızı .Ya boşanırsınız emın olun cok sancılı bır surec yada hayatınız boyunca kendınızı degersız hıssedersınız konu sahıbıCan çıkar huy çıkmaz.
sizin eş adayının evinde sadece kadınlar olduğu için, karşısında ona muhalefet edecek birini görmediği içim sabit fikirli, dominant ve despot bir kişiliğe bürünmüş.
evliliğin dinamiği böyle değildir. Nasıl ki bir ülke demokratik yönetilmezse isyanlar başlar, bir evlilikte iki tarafın karşılıklı fikir alış verişiyle yürümezse tıkanır.
boşa kendinizi ateşe atmayın.
Evlendikten sonra mağdur olan kadınların bir kısmının söylediği şey ; "evlenince değişir diye düşündüm"....İleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Gelelim bize ailesinde kurduğu etkiyi bendede kurmaya calışıyor. Benim sözüm geçer. Çocuğum ilerde şunu yapamaz müsade etmem. Sakın karşımda durma. Bu gibi doğmamış çocuğa bile don biçiyoruz ve fikir çatışması. Zıt karakteriz. Herşeyin baskıyla olmayacağını bu durumun kişiyi yalana sürüklediğini söylüyorum. Yok sabit fikirli.
Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Aranızda böyle keskin konuşup sonradan eşleri değişenler varmı?
Evlenince sihirli degnek degmiyoki degissinİleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Gelelim bize ailesinde kurduğu etkiyi bendede kurmaya calışıyor. Benim sözüm geçer. Çocuğum ilerde şunu yapamaz müsade etmem. Sakın karşımda durma. Bu gibi doğmamış çocuğa bile don biçiyoruz ve fikir çatışması. Zıt karakteriz. Herşeyin baskıyla olmayacağını bu durumun kişiyi yalana sürüklediğini söylüyorum. Yok sabit fikirli.
Bu durum bende soru işaretleri oluşturdu. Aranızda böyle keskin konuşup sonradan eşleri değişenler varmı?
Bu kadar net bir şekilde kendini ifade edem insan değişmez. Zaten değişime açık bir insan olsa sizin sunduğunuz alternatifleri vs denemek isteyem deneyen biri olurdu. Bence ileriye dönük plan yapılacak evlenilecek bir insana benzemiyor kendisi. Sakım karşımda durma nedir evlilik bir ortaklıktır birbirinin açığını kapatma birbirine destek olmaktır. Benim dediğim doğru diyen bir insanla ömür geçer miİleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
İleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
İleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Nikahta keramet vardır lafını karakterleri de değişiyor , bir anda kuzu oluyorlar vs diye yorumlama lütfen. Sen değişebilir misin ? Sen erimdir , evimin direğidir . O ne derse o olur . Diyebilir misin?İleriye dönük ilerledim bir erkek arkadaşım var ikimizde 29 yaşındayız. Evin tek erkeği ve baskın bir karakter. Anne babası ayrı kardeşlerinin sorumluluğunu üstlenmiş. Evin reisi durumuna getirmişler onu.
Teşekkür ederimHarika bir yorum .Atese atmayın kendınızı .Ya boşanırsınız emın olun cok sancılı bır surec yada hayatınız boyunca kendınızı degersız hıssedersınız konu sahıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?