• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

ya şu geçmiş ilişkilerinizi yeni ilişkinizde nasıl sorgulatıyorsunuz hanım kızlar? bu kadar mı değersiz yaşadıklarınız? nasıl anlatıyorsunuz ya ben biriyle birlikte oldum yattım şöyle yakınlaştım böyle uzaklaştım diye?

benim geçmişim beni ilgilendirir. hangi babayiğit sorabilir pardon? kime ne? önce kendi geçmişlerine baksınlar.

ayrıca soruna da cevap vereyim hayır evlenince düzelmeyecek. evlilik sihirli değnek değil çünkü.

Konuyu okumadan önce yorumum düzelmez.
Okuduktan sonraki yorumum hayatta düzelmez, perşembenin gelişi çarşambadan belli misali sizin mevzunuz.. sürekli hır çıkarıp her kavgada olmadık laflar eder. Sonu mutsuzluk ve aşırı yıpranmışlık.. Şimdi ben size soruyorum değer mi?

acaba hayatlarında neyi değiştirdiler düzelttiler. Ne yapmam gerekir çok korkuyorum gelecekten. Bu da dindar biridir ben de namaza falan başladım biraz daha düzeldi ama nereye kadar gider bilmiyorum

Dindarliğin arkasina siğinmasin. Dine göre herşey kul ve allah arasinda.

Seni değistirmeye çalişiyor ve bu hiç iyi birşey değil. Madem çok dindar, niye hemen kapali, namazinda niyazinda bir kiz ile beraber değil?

Hepsi boş laf işte.

şöyle öpüşme falan oluyodu tabi hep. Sonra biz başbaşa bir kaç gün geçirdik orda cinsel yakınlaşma yaşadık. ondan sonra aklına eski sevgili olaylarının geldiğini söylemeye başladı o günden beri de hiç o konu kapanmadı

Vay vay, demek o kadarda dindar değilmiş beyefendi.

Adam panik yaşiyor, hani kiyasliyabiliyorsun ya, acaba o mu iyi, eski sevgilimi iyi? Adamin zoruna gidiyor. Birşey yaşamamiş olsaydin, koşulsuz şartsiz, onun iyi olduğunu düşünürdün.

Yani kisacasi miğde bulandirici. Ha bu arada güya kiz erkek ilişkisine dikkat edipte, senin ile seks yaşayan kişi, emin ol, daha öncede yaşamiştir. Yalan söylüyor.

Kiskançliği hepsi yalan. Konu ego tatmini ve özgüvensizlik.

şimdi şöyle erkek arkadaşlarım ve çevresi hep aynı meslek grubundan. Yarın birgün eşimin karşısına şıpır şıpır hepsi çıkarsa ve bunları çok sonradan öğrenirse?
İyi de canım senin eski sevgililerinde sağda solda seninle cinsel münasebetlerini anlatacak kadar gevşek insanlar mı anlamadım ki..
Biri anlatacak da kulağına gidecek de...
Olmuş bitmiş deyip geçilir en fazla..

Sevgiliyken ben benle yaşadığın zamana bakarım diyen ama kıskanç bir adamla evlendim, evlenince yaşadıklarım şöyle oldu, bana geçmişimle ilgili şeyleri yüzüme vurmadı sarhoşken ayda yılda bir eski sevgililerime takar, kıyafetime çok karışıyor nerde o eski giyebildiklerim, kendisi mi süslenip püsleniyor...

benimki aklima daha farkli bir sey geldi acikcasi. daha once cinsel birlikteligin olmamis.tut ki bu adamla evlendin, kafa yapisindan dolayi mutlaka bekaret kani gormek isteyecektir. eger aksi bir durum olursa suan sana bu sekilde davranan adam o zaman seni neler ile suclar ben dusunemiyorum.. bence isi fazla ilerletme.

Onunki sevgiden olusan bi kiskanclik degil onunki hastalik kompleks
Canim eski sevgilim aglayarak yalvarirdi bana yardim et diye ama psikologa gitmezdi ya da davranislarinda gram degisiklik olmazdi.
Tatildeyken sabahin korunde kapiya dayandi uyku sersemi sesini algiyamadim geceliklede kapiyi acamicagim icin giyinirken beklettim kapida tabi o da deli gibi kapiya vuruyo. Actim odalari aradi manyak!
Beraber buyudugum, sevgili olduklarinda, dugunlerinde, ilk cocuklari olurken hastanede sabahladigim erkek arkadaslarimla gorusmemi engelledi
Spora, spaya gitmemi engelledi
Gelen msja tuvaletde oldugum icin 5 saniyede cvp veremedigimden kiyametler koptu
Ve bunlar gibi milyon tane olay hepsinin tek sebebi yeni cikmaya basladigimizda whatsappda enn altlarda kalan eski gorustugum biriyle olan msjlar. Tam 1 yil gecer diye ugrastim bekledim ama olmadi.
Oyuzden sende bosver...

ama onun sorun ettiği erkek arkadaşımın olması değil. Mesela onun evinde kalmam, onunla uyumam yakınlaşmalarım falan. Çok üzülüyo kendi kendine benden yardım istiyor.
Aynı kapıya çıkmıyor mu canım zaten bu adamla paylaşımların dert ona fazlası var mı yokmu hep bunları kuruyordur hastalıklı düşünceler bunlar. Bazende masumane özgüven eksikliğinden kaynaklanan takıntılar. Açık açık otur konuş söz al zira geçmişini değiştiremezsin bile isteye devam edecekse etsin pişirip pişirip önüne koyacaksa ayrılsın. Ki senin yaşadığın çok olağan normal bir durum herkezin sevgilisi paylaşımı oluyo bunada deneme yanılma tecrübe deniliyor fazla büyütmesin senden ayrılsa da bulamaz hiç anlaşmamış birini

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
Ömür boyu karşına çıkar bunlar senin pişirip pişirip getirir artık insan bunu ima bile etmez erkek olarak mahcup olması lazım sizin geçmişinizi konuşurken mutluluk zor gibi

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
Sanırım arkadaş zamanında büyük konuşmuş eli erkek eline değmemiş biriyle evlenicem falan diye eee sizide birakamiyor şimdi kendiyle cebellesiyor yapsam mı yapmasammi diye geçmişte yaşanmış bitmiş şeyleri böyle düşünüp durmak saçmalık değilde nedir yani kendisininde olmuştur bı sürü kız arkadaşı olmadıysa neyse de bağnaz Erkek kafası bu kıskançlık böyle bişey değil toplumun dayatmasinin sonucu işte tercih sizin sorunuzn cevabi ise evlenince değişmeyecek.

Evlenmeyin bu adamla,
tek söyleyeceğim bu bir büyüğünüz olarak.

Normal değil ki bu sorun. Adam kendini gayet normal görüyor farkındaysanız. "Bana yardım et" diye ağlaması hikaye.
Yarın evlenince de aynı kavgaları hatta daha beterlerini yapıp "evlilikte olur böyle" der, sevgiliyken yaptığı gibi ağlayıp "pişmanım" demeye bile zahmet etmez.

Adam sizi de takıntılı hale getirmiş.
"Benimki 6 onunki 1", "şimdi yeni sevgilim olsa sayı bir kişi artmış olacak" falan demişsiniz.
Onunki 6 sizinki 1 olsa sorun olmayacaktı ama değil mi? Bir adamın egosuna kurban gidiyorsunuz haberiniz yok.

Kendinize gelin lütfen. Adam takıntılı, evlenince düzelmeyecek. Bunu takan adam yarın takacak başka şeyler de bulacak.
Endişeniz bundan ayrılınca sayının artması ise merak etmeyin bütün erkekler bu kafada değil. Normal insanlar böyle detaylar sorup sorup kafayı yemezler.
ego umrumda değil deyip geçmişte benim sevdiğime biri nasıl dokunur içim gidiyo yüreğim daralıyo diye krize giriyo çok üzülüyo saçları falan beyazladı. Üstüme çok düşer çok ilgilidir romantik ve gelecekle ilgili sürekli güzel hayaller kurar. Bu nedir ben de anlamadım zaten arada bırakmasa basitçe ego diyebilsem çoktan ayrılmıştım

Dindarliğin arkasina siğinmasin. Dine göre herşey kul ve allah arasinda.

Seni değistirmeye çalişiyor ve bu hiç iyi birşey değil. Madem çok dindar, niye hemen kapali, namazinda niyazinda bir kiz ile beraber değil?

Hepsi boş laf işte.
bence de ben çok açık giyinirdim bir sürü erkke arkadaşım vardı onlarla samimiydim. Şimdi hiçbiriyle görüştürmüyo giydirmiyo. Kıyameti koparıyo. E ben böyleydim sen geldin beğendin deyince de çok mu zor benim için bi şeylerden fedakarlık yapmak bilmem ne küsüyo.

Sevgilinizin ne hissettiğini anlıyorum. Keşke hiç araştırmasaydı . Bende o kadar araştırdım ki bilmediğim hiç bişeyi yok . Erkek arkadaşlarıyla konuşmalarını bile okumuştum geçmişteki.. İnsanın aklına gelince çaresiz hissediyo ama suçuda yok şimdi napsın hayatında ben yoktum ki. valla benimde kafam karışık bu konularda geçmişi kapatamıyorum :( kıskanıyorum sanırım bilemedim

şu an fragmanı izliyorsun, filmde kim bilir neler olacak? bazen insanın kendi kendine ettiğini kimse etmez:KK14:evlenme net.

adı üstü geçmiş.evde kaldığın,birşeyler yaşadığını bılmek zorunda mı yani.geçmişse niye anlattın..her defasında başına kakar her kavgada.

Back
X