evlenince erkekler degişirmi??

şoyle ılk başta dış gorunuşü dıkkatımı ceksede zamanla bana olan ılgısıne davranıslarına sozlerıne baglandım
ve daha sonra dusundum o fızıksel olarak soyle olsaydı severmıydım ? evet severdım dedım ve evlılık kararı aldık
ınşallah ılgısı sevgısı hiç bitmez:16:
ben zaten yapı olarak ılgılı bırıyım hatta ılgıden bogarım onu :27:

fazlada bogmıcan canım ondan sıkırlar cok ustune dussen cok sıkıosun der bıraz uzaklassan hayırdır der ortası olcaksın arada pesınde kossan aradada kosturcann:::::::::::::::))bırazda evlılık nıe degısıo bılıomusun evlenmeden teksın maddı yonden kendıne harcıosun ama evlenınce aılenı dusunmek zorundasın butcenı dusunmek zorundasın bole oluo yanı

bunu kesin net bi yargıya bağlayamayız.herkes fikirlerini söylerse sende ortalama bişey düşünebilirsin.bende o kadar iyi anlaşmama rağmen evlenince değişeceğini düşünüyodum eşimin.o kadar anlayışlıydı ki.ya değişirse.... hevesi geçerse ....sevgili olduğumuzda ince davranıyo evlenince nasıl olur diyodum.inan boşuna yormuşum kendimi.olduğumuzdan daha da iii olduk.dahada anlayışlı,daha sevecen,daha da bağlı,hatta dahada ince oldu kocam....:16:birlikte yaşamaya başlayınca aynı evi paylaşında hatta aynı bedeni işin boyutu değişiyo:17:sevgi dahada güçleniyo.ben bi küretaj atlattım oda sağlıkçı olmasına ragmen ne olduğunu yada ne olacağını bilmesine rağmen o kadar endişelendi ki...başımda öylece uyanana kadar gözünü kırpmadan beklemiş...bazen farklı nedenlerle kötü zamanlarında annen bile olmazken o seni sarıp sarmalıyo ...muhteşem bişey hem eş,arkadaş,sevgili,dost herşey oluyosunuz.sni senden bile fazla düşünmeye başlıyo.düşünme böyle şeyleri bence emin ol kötü olmayacak.iyi düşün her zaman:34:

Bende düşünürdüm bunları. Eşim her konu da anlayışlı, ince düşünen biri ki.. Yatakta 'arkamı dönüp uyusam kızar mısın' diyen bir adam. Bana sormadan iki adım atmaz.
Konu sahbi gibi bende endişeliydim ama abarttığımı düşündüm.. Ne güzel sizin de aynen devam etmiş. Eşler benzer yani :) Ne kadarlık evlisniz?

geçen günlerde eşimle bu konuyu konuşuyorduk birbirimizden bağımsız geneldi konu. eşim genelde kadınların değişmediğini daha çok erkeklerin değiştiğini düşündüğünü söyledi mesleği gereği evliliklerle ilgili sorunlarla vs. karşılaştığından böyle bir düşünce hasıl olmuş. ben ise kişiden kişiye farklı olduğunu düşünüyorum kimi erkek değişir kimisi değişmez.

en azından şanslısın degısım konusunda gormus geçirmiş biri..
bende olumlu anlamda değişşeler daha guzel olur hersey

fazlada bogmıcan canım ondan sıkırlar cok ustune dussen cok sıkıosun der bıraz uzaklassan hayırdır der ortası olcaksın arada pesınde kossan aradada kosturcann:::::::::::::::))bırazda evlılık nıe degısıo bılıomusun evlenmeden teksın maddı yonden kendıne harcıosun ama evlenınce aılenı dusunmek zorundasın butcenı dusunmek zorundasın bole oluo yanı
bız kadınlarda anaç yapı dogustan var ..yemek yedınmı ? sunu yaptınmı vs. her daım dusunuruz..
bence kabul etmek lazım fedakarlık katsayımız artıyor

Bende düşünürdüm bunları. Eşim her konu da anlayışlı, ince düşünen biri ki.. Yatakta 'arkamı dönüp uyusam kızar mısın' diyen bir adam. Bana sormadan iki adım atmaz.
Konu sahbi gibi bende endişeliydim ama abarttığımı düşündüm.. Ne güzel sizin de aynen devam etmiş. Eşler benzer yani :) Ne kadarlık evlisniz?

benimkide aynı ...bazen uyuzluk yapıp 'beni bu gece uyurken hiç öpmedin:14:'deyip uyuzluk yapıyorum .'hayatım sen farkında değilsin öpüyorum' diyo yüzü asılıyo:37:evet canım anlaşılan beniyolar benim 9 ay oldu:16:

hep de öyle olsun ne o öyle ahmet mehmet :)
sizde çok tatlı bi çift olcaksınız eminim bu heyecanla yaşlanmazsınız
4 ay 24 gün sonra yorumlarını bekliyo olucam :16:

bekle canım :16:
ınsallah guzel seyler yazarım :27:

değişmek evlilikle ne kadar alakalıdır bilemem ama sadece erkekler deil hepimiz değişiyoruz bence..

zaman geçiyor,yaşlanıyoruz,olgunlaşıyoruz,hayat görüşümüz değişiyor,evleniyoruz sonrasında anne oluyoruz,deli dolu huylarımız gidip yerine anaç kişiliğimiz geliyor.

misal geçen sene kk ya yazdığım mesajlara bakıyorum o kadar saçma geliyorki:1:çünkü 1 yaş daha yaşlandım ve eminimki seneyede bu yazdığım saçma gelecek...:1:

konu evlenince değişmekse evet eşimde,bende değiştim..ve iyikide değiştik yoksa,sorunların kavgayla deilde konuşarak ta çözülebileceğini kavrayamazdık.:34:

çok haklısın mevcan zaman gectıkce daha da olgunlaşıyoruz..
bızde bu yonde degıstık onceden tartısmalarımızla sımdıkıler arasında fark var...daha bır ses tonumuza dıkkat eder olduk... olmulu degısmeye her zaman açıgım

değişmek evlilikle ne kadar alakalıdır bilemem ama sadece erkekler deil hepimiz değişiyoruz bence..

zaman geçiyor,yaşlanıyoruz,olgunlaşıyoruz,hayat görüşümüz değişiyor,evleniyoruz sonrasında anne oluyoruz,deli dolu huylarımız gidip yerine anaç kişiliğimiz geliyor.

misal geçen sene kk ya yazdığım mesajlara bakıyorum o kadar saçma geliyorki:1:çünkü 1 yaş daha yaşlandım ve eminimki seneyede bu yazdığım saçma gelecek...:1:

konu evlenince değişmekse evet eşimde,bende değiştim..ve iyikide değiştik yoksa,sorunların kavgayla deilde konuşarak ta çözülebileceğini kavrayamazdık.:34:

canım mrhaba benım uyelıgım yenı bırkac msjını okudum ve cok begendım 10 yıllık evlılık tecrubelerıne dayanarak senden akıl ıstıycem esım asırı ılgısız belkıde gosteremıyo bılmıyorum 4 yıllık evlıyız 11 aylık oglum var bende ılgıyı asırı seven bırıyım gostermesınıde severım ama esım ılgı gostermeyınce benımde ıcımden gelmıyor onun tek askı kumanda ve tv nasıl davranmalıyım bılemedım

bunu kesin net bi yargıya bağlayamayız.herkes fikirlerini söylerse sende ortalama bişey düşünebilirsin.bende o kadar iyi anlaşmama rağmen evlenince değişeceğini düşünüyodum eşimin.o kadar anlayışlıydı ki.ya değişirse.... hevesi geçerse ....sevgili olduğumuzda ince davranıyo evlenince nasıl olur diyodum.inan boşuna yormuşum kendimi.olduğumuzdan daha da iii olduk.dahada anlayışlı,daha sevecen,daha da bağlı,hatta dahada ince oldu kocam....:16:birlikte yaşamaya başlayınca aynı evi paylaşında hatta aynı bedeni işin boyutu değişiyo:17:sevgi dahada güçleniyo.ben bi küretaj atlattım oda sağlıkçı olmasına ragmen ne olduğunu yada ne olacağını bilmesine rağmen o kadar endişelendi ki...başımda öylece uyanana kadar gözünü kırpmadan beklemiş...bazen farklı nedenlerle kötü zamanlarında annen bile olmazken o seni sarıp sarmalıyo ...muhteşem bişey hem eş,arkadaş,sevgili,dost herşey oluyosunuz.sni senden bile fazla düşünmeye başlıyo.düşünme böyle şeyleri bence emin ol kötü olmayacak.iyi düşün her zaman:34:

maşallah size canım...
en guzelı de bu ya evlılıgı keyıf halıne getırmek onemlı olan...evlılıkten zevk almak
ve Allahım herkese 'ıyıkı evlenmısım'demeyı nasıp eder inşallahh :16:

Ben nasıl tanıdıysam eşim hala aynı, ben de ona karşı davranışlarım açısından değişmemeye çalışıyorum.

Yalnız zaman ilerledikçe ve bişeyleri tekdüze yaşamaya başladıkça galiba, ortak olarak bişeyler değişebiliyor.
Mesela şuan eşim tanıdığımdan daha bencil, ben onun beni tanıdığından daha agresifim.
Başka da bir değişimimiz yok çok şükür.:nazar::nazar:

benimkide aynı ...bazen uyuzluk yapıp 'beni bu gece uyurken hiç öpmedin:14:'deyip uyuzluk yapıyorum .'hayatım sen farkında değilsin öpüyorum' diyo yüzü asılıyo:37:evet canım anlaşılan beniyolar benim 9 ay oldu:16:

Hepimize nice nicee huzurlu 9 aylar olsunn.. :)

Ben nasıl tanıdıysam eşim hala aynı, ben de ona karşı davranışlarım açısından değişmemeye çalışıyorum.

Yalnız zaman ilerledikçe ve bişeyleri tekdüze yaşamaya başladıkça galiba, ortak olarak bişeyler değişebiliyor.
Mesela şuan eşim tanıdığımdan daha bencil, ben onun beni tanıdığından daha agresifim.
Başka da bir değişimimiz yok çok şükür.:nazar::nazar:

peki senın bu kadar agresıf onuda bencıl yapan şey nedir? (ozel degılse)
yanı bırbırınızın bu noktalara gelmesınde paylarınız nedir?

pek çok açıdan değişebiliyolar

bi kere ilgisizleşiyolar
kabalaşıyolar
aldatıyolar vs işte

kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?

Aşk ilk günkü gibi kalmıyor ama saygıyı korumak senin elinde.. zaten saygı giderse hiçbir şey kalmaz.. sevgi de aşk da yok olmaya mahkum… ama şöyle bir gerçek var en kibar erkek bile evlenince zamanla ayılık geni ortaya çıkıyor.

Back
X