Baştan kabul ettim evlenmeyi baştan deseydin diyor benim hatam
Hatamı telafi edip seni kapi önüne koyuyorum.
Bak güzelim sana bi sey anlatayım.
Ben 19 yaşında bi şehirde üniversite okumaya başladım. Sınıfta benden ve sınıfın genelinden büyük biri vardı. 2.üniversitesini okuyordu. Ilk üniversitesindeyken eniştemin sınıf arkadasıymiş. O sebeple bir iki kere konuşmuştuk. Ben daha sonra pek ilgilenmedim.sadece selam veriyordum.
1.sınıfın sonunda 15 mayısta bahcedeyken yanıma geldi "ben seni çok seviyorum. Bana ne olur bir şans ver" dedi. Kabul etmedim. Daha sonra da kendisine ümit vermemek açısından muhabbeti kestim.
2.sınıfın,3.sınıfın ve 4.sınıfın sonunda her 15 mayısta gelip yalvarmanin dozunu artırıyordu..
Bigün memleketime gideceğim akşam 7 de otobüsüm. Otogara gittim ki bu bi yerde oturmuş etrafına bakıyir. Beni görünce ayağa kalktı. Yanima geldi. "Seni bekliyordum"dedi
. Nasıl yani bu saatte gideceğimi nerden biliyosun dedim.
Bilmiyodum. Sabah 7 den beri burdayım dedi.. otogara 1 buçuk saatlik mesafeden gelmişti..bi de yastık almiş otobüste rahat etmem icin.
4 sene boyunca bana acı içinde bakan gözlerini gördüm ama hix üzülmedim.
Bi gün saçımdan tokami almıstı.. başka bir gün bana ait bir toplu igne.. kızmadim almasına ama önemsemedim de.
Mezun olurken yanıma geldi " sen yoksan kimse yok benik için. Bi şans ver. Ben senden sonra kimseyi istemem kimseyi sevemem" dedi. Sıkılmıştım.
Sen bilirsin. Hadi bay dedim
Mezun olduktan sonra 2 mail atmış haberim bile yok.
Sosyal medya hesabi yoktu. Ama başka bir ortak arkadaştan beni takip ediyormus. Evlenip evlenmedigime bakıyormuş
Mezun olduk. Aradan 4 sene gecti. Bana msj yazdı. Atanmış. Benimle önce eski bi arkadas gibi konuştu. Sonra türkiyenin öteki ucundan her pazar kalkıp geliyor
, yalvarmaya devam ediyordu.
Bir şans ver,bir kere seni kırarsam bitir diyordu.
E hadi cok ısrar ettin olsun madem dedim
Cennetten müjde geldi ona o an.
Şimdi yaklaşık 2 senelik evliyiz. Tokam,toplu iğnem,fotograflarimi icerde sakliyor halen daha... bana ait binlerce ani anlatiyor.
Ben bu adami 10 sene reddettim. Evlenme teklifine de evlenirim ama en az 2 sene sonra dedim. Ona rağmen vazgecmedi
Turkiyenin ucundan kalkip beni ikna etmeye geliyor ve uyumadan geri dönüyordu.
Beni tekrar aramak için atanmayi beklemişti.
Sevgili konu sahibi
Bunu neden anlattım biliyo musun.
Sevmenin ne olduğunu anlaman için. Sevmek senin sandığın gibi bi sey değil.
Burdaki yüzlerce kadın sana böyle hikaye anlatabilir.. sevilen her kadın bunu iliklerine kadar hisseder.
Eşim halen daha el üstünde tutar beni. Ailesine beni anlatmaz.
Seni sevmiyor bu adam.
Seven adam görmesek inanacağız yani