Evlenince hayat biter mi başlar mı?

ya acaba senin de baban takılsa heryer esizinle birlikte gelse, gecelere kadar gitmek istemese sizden kocan ne hisseder? yani sen yapılabilecek bütün iyiniyetli hareketleri yapmışsın, hala laftan anlamayan bir kayınvalide ve eş. allahım sinir oldum yanii...bana kalırsa deliyle deli olma zamanı gelmiş de geçiyor, sen böyle düşünceli davrandığın sürece seni düşünen yok!! sen de tak peşine birisini nolursun, ya anneni ya babanı ya kardeşini, bakalım dayanabiliyo mu eniştemiz?? ailenle aynı şehirde misin? ben olsam inadına her sabah kahvaltıya, akşam oturmaya kaçarım aileme. nasılmış bi görsün bakalım.. hayret bişey yaa... yok bi de oğlunu evlendirmezmiş, turşusunu kursaydı o zaman..

Nedemeye oğullarının yeni kurduğu hayata dahil olmak isterler herşeye karışırlar anlamam.

Kayınvalideler biz gelinlerinin yerine kendilerini koymuyorlar...

Oysaki onlarda bir zamanlar bizim konumumuzdaydılar...Ama çabuk unuttular!

Anlayışsız,düz mantık,bencil,kötü kalpli insanlardan nefret ediyorum.

Son düzenleme:

Canım kötü olsa, hani beni beğenmese, oğlunu kıskanıp bana kötülük yapsa, evime geldiğinde şurası kirli, burası dağınık muhabbeti yapsa, benden hizmet temizlik filan beklese, o zaman ben de kötü olurum ama bu kadın sadece çok ama çok düşüncesiz. incelikten yoksun. böyle olunca bi şey de yapamıyorum. Konuşabilsem keşke onunla, söylesem "anne bak, biz yeni evli sayılırız, bizim beraber gezmeye tozmaya vakit geçirmeye ihtiyacımız var, alınma seni çağırmadığımız zaman" diyebilsem ve o alınmasa, o zaman sorun çözülecek. ama ne zaman bu muhabbet olsa, eşim bana diyor "sen kaynana görmemişsin, sana bi kaynana lazımmış ki" falan diyo. hani kadın kötü olmaktan öte, panik halinde ve çaresiz gibi ama oğlum elden gidiyo, onu elimde tutmam lazım, gitmemesi lazım diye panik halinde duygu sömürüsü yapmaya başlıyo. eşim de dayanamıyo tabi. çok şükür ki yüzme olayını keşfettim de vaktim orada geçiyo akşamları. rahatlıyorum ve onlara gitmek zorunda kalmıyorum. ailem de burada değil maalesef, keşke onlar yanımda olsa, bu sefer ben onlara giderdim, eşimi annesiyle baş başa bırakırdım. daha iyi olurdu her şey...

ne kadar da haklısın, anlayışsız düşüncesiz, bencil ve düz mantık insanlar...ya o kocası vefat edene kadar onunla vakit geçirmiş, bıraksa da ben de kocamla vakit geçirsem...

anladım canım...

en iyisi senin kayınvalideyi evlendirmek

anladım canım...

en iyisi senin kayınvalideyi evlendirmek

keşke ama nerdeeee

Tabi bi de şu var, kadın hala eşini yani vefat etmiş eşini çok seviyor. Böyle hüzünlü bi şarkı çıksa falan ağlıyor. Bizim düğünümüzde de çok ağlamıştı dans şarkıları çalarken...

madem aşka sevgiye bu kadar bağımlı, neden sizin de bu duyguyu yaşamanıza izin vermiyor?
bence canım sen söyleyebiliyorsan eğer bişeyler söyle kadına kırmadan. anlarsa ne ala, anlamazsa da ağlar mağlar kocana şikayet ederse de kendi sorun yaratan bi tip olmuş olur. sen de kocana dersin bak seninle başbaşa kalmamızı istemiyor sorun yaratıyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…