Evlenince hayat biter mi başlar mı?

ama sizde iyice abarttınız yani... birde kayınvalidenin ağzından dinlemek lazım olayı..lütfen bayanlar yargısız infaz yapmayalım...

kayınvalideniz hem size takılan takıların parasını size borç vermiş olarak görüp geri ödemenizi istiyor hemde sizden yardım bekliyor çok saçma o oğluna parayı borç vermiş oluyorsa o zaman sizdende o borcun haricinde bir maddi yardım beklememeli bence siz maaşınızı ileride çocuk olunca çalışamayacağım için birikim yapmam lazım diyerek bankaya yatırın eşinizin sizin çalıştığınızı ailesine vermek gibi bir hakkı yok

cinsellik konusuna gelince eşiniz kırıcı konuşmuş birdaha aynı şeyleri tekrarlarsa erkekler bir çok kadınla birlikte olmak ister gibi sizde ona sen bir kadının yani eşinin ihtiyaçlarına karşılık veremiyorsun kaldıki birçok kadın seni aşar deyin

Yakinda bir bebisiniz dunyaya gelirse kayinvaliden bakim icin nimet durumuna gececek.Bakicilarin pahali ve acimasizliklar yaptigi gunumuzde.Esiniz asil sizin caninizi acitan.Babasiz bir erkek aile kurumuna daha ehemmiyet verebilir. Stres ve asiri is yasami esleri cinsellikten uzaklastirabilir.Kacan kovalanir.Adam kirmizi donu gorunce super pppperformans kaygisi tasiyordur.Sade bir Esofman daha iddiasiz denemeni tavsiye ederim

yok mu şöyle sağda solda beğen tuşu :)) sonunda mantıklı konuşan biri....

sanırım yaşadığımız hayattan başka bir hayata geçiş yapmış oluyoruz.. ne hoş olurdu sevdiceğimin kollarında uyuyup kollarında uyanmak

Madem bu kadar sorun ediyorsun annesini evlenmeseydin....sonuçta bunu biliyorsun.ve Adamcağız sana yeterinde kıyak yapmış.bence sorun sensin.....

ahahaha goygoycuya bak! Senin gibi eziği en aşağılık koca bile beğenmez, onu bil de bi kere, ondan sonra koca ve kaynana yalakalığına tam gaz devam et istiyosan. ezik seni!

yorumları okumadım neler yazıldı bilemiyorum ama senin biraz abarttığını düşündüm açıkçası tabi yaşananlar anlattığın kadarıylaysa kayınvalidenle ilgili yorum yapmıcam zaten senin asıl sorunun eşinle galiba.ama inan ki eşinle aranda hiç bir problem yok aslında bazı insan bu kadın yada erkek farketmez zoru sever peşinden koşmayı sever kıymete bindirir onu bana daha çekici gelirdi derken bundan bahsediyor eşin bu senin çekici olmadığını düşündürmesin sana yapıcağın tek şey ilk adımı ondan beklemek ha ozaman eşin 10-15 günde bir sana yanaşıyorsa işte ozaman problem var:) çünkü siz daha yeni evlisiniz

Amaaan bir tek kayınvaliden varmış bir kadınımı idare edemiyorsun diyorlar

Bilmiyorlarki bazen birli binliyi aratmıyo

Örneğin ablamın kayınvalidesi karnım aç diyo yemek koyayım anne diyo,yemek koyuyo çok tokum istifra etcem diyo

Kendinle çelişiyo kadıncağız

konu sahibi bayan tek çocukk demiyor ki esi için, kardesi de varmis ya. dikkatli okuyun lutfen!

benim esim de "hayatima sen gireli disardaki hic bi kiza o yonlu bakmiyorum" bile demisti.

yani ne ayip bise çok kadin felan , o zaman kadinin da çok erkek hakki olmali, en azindan onu mutlu eden ozellikle de cinsel sorunu olmayan erkekleri..

jekoben diyor ki onceden biliyorsun evlenmeseydin, kocasi onceden evlilik nedir evlenince neler olur bilmiyor muydu da evlendi peki?

bir erkek evleniyorsa ailesinden ayir bi hayatinin olacagini kabul ediyor demektir, etmiyorsan neden evlendin kalsaydin anaciginin yaninda. nasil kiz evini ailesini birakip erkegin yanin geliyor erkek niye ayni seyi yapmiyor. bizim ailemiz aile diil mi yani? tamam kadin tek basina kaldi, bu iyi bisey degil ama heryere pesine takilmak da ne yani, tam kaynana iste. yoksa gitmek yemek yemek, sohbet etmek bunlar yapiliyor zaten.

koca kadin ayibi bilmiyorsa bu yastan sonra orenemez zaten, is esinde bitiyor arkadasim.

ahahaha goygoycuya bak! Senin gibi eziği en aşağılık koca bile beğenmez, onu bil de bi kere, ondan sonra koca ve kaynana yalakalığına tam gaz devam et istiyosan. ezik seni!

senin gibisi de ömür boyu evde kalmaya mahkumdur......ezik kelimesini kullanan biri insan önce beni tanımalı.bence asıl eziklik budur...

alexandria arkadasım okudum ve uzak gelmedi anlatıkların hemen herkesin yasadıgı problemler. öncelikle kayınvalidenden baslamak istiyorum. gidip gelme durumu standarttır o zamanla oturacak birsey. ama siz isterseniz gündüz gidip kayınvalidenizle 1_2 saat zaman gecirin aksam gitmenize gerek kalmasın esinizde tatmin olur.bnde bizim eve sürekli gelip giden arkadasına takmıstım. sessiz sakin pısırık bir cocuk allah var dünya iyisi ama evlendigimiz günden beri dibimizde die cıldırmıstım. aglamalar kavgalar birbirini kovaladı. alıstırdık bi anda kesmek olmaz ayıp demişti. bende haır kurumumuyuz demiştim. evde ilk yemegimizi bile onla yedik yüzsüz cagırsan gelmemeli die yedim adamın basının etini. ama bu birbirimizi germekten öteye gitmedi.zaman içerisinde rayına oturdu. ödül olarak bazen ben cagırıyorum baskaları gelince.herkes memnun olyo.kayın valideme de yemekl yapıp gönderiyorum bazen. arada gidip gündüz 1 saat falan oturuyorum. mutlu oluyo karı koca gitme egilimine girmio esimde.

cinsellik konusunda da daha 2 hafta önce benden bir ay önce evlenenn arkadasım anlattı. kendimi manidar gibi hissediyorum dedi. pekmezim pekmezim die adamın pesindeyim. 20 günde bir olursa oluo. hiç yaklasmıo die. kıza bide sen eksiksin demiş. beni uyaramıosun die. kız anlattı yapabilecegi herseyi yapmıs. ve adam 27 yasından beri böleyim demiş. bence en basından beri böle kızı resmen kandırdı. cünkü nisanlanmadan önce hiç yaklasmak istememiş ayrılsak ne olcak demiş. dogal olarak anladık ki bişi olmadıgını görmesin die yaklasmak istememiş. sertlesme sorunu var. esinizdede böle birsey olabilir. erkekler söylemez bunları bide sen eksiksin derler. konusmaya calısın. genc bir adamın (ki yaslı adamlar cocuk sahibi oluo) istememesi imkansız. sizinle alakalı olamaz. yurdumda hayvanlara bile istismar var. demek ki herseye uyarılabilenler var. içinizi rahat tutunn ve konusmaya calısın. rahatsızlık olabilir stres olabilir psikolojik olabilir. doktorlar bunun için var. umarım hersey gönlünüzce olur

Kızlar, bir süredir uzak kaldım kusuruma bakmayın. biraz yoğun çalıştım, bir de eşimle aramız düzeldi gibi, o yüzden evde sık sık giremiyorum- okumasını istemem yani. son gelişmelerden bahsedeyim, buradaki bazı arkadaşların fikirlerine uydum, kendime yeni yeni hobiler edindim. yüzmeye gidiyorum haftada 2-3 gün. daha iyi oldu benim için, kayınvalideye gitme meselesini aştım bu şekilde. eşim gidiyor, ben çıkarken havuzdan, o da annesinden çıkıyor ve evde buluşuyoruz. Bu şekilde hem annesinin gönlü oluyor, oğlunu görüyor, hem de benim gönlüm oluyor, görmek istemediğim zaman görüşmüyorum. Dışarda gezme meselesi hala aynı, maalesef onda bi değişiklik yok. Ancak kaçak göçek eşimle çıkarsak, çıkıyoruz. Değilse yine maaile çıkıyoruz, kayınvalidem, eşim ben üçlü grup halinde alışveriş merkezlerinde, çay bahçelerinde, sinemada, orda burda geziyoruz. Hani görürseniz bi genç çift bi de yanlarına yamanmış orta yaşı geçmiş bi kadın, genç kadının yüzü asıksa, bilin ki o benim.

bu isteksizlik meselesine de buradaki bazı arkadaşların -sağolsunlar- tavsiyesine uyup çok üstüne gitmiyorum eşimin. Ama konuştum mevzuyu, diyor ki aklında çok fazla şey varmış, annesi,annesinin hisleri, madi sıkıntılar, kardeşinin masrafları, bunlar bunlar olunca yani kafası meşgul olunca canı çok istemiyomuş. Hak vermeden edemedim açıkçası. Herşey bu zavallı adamcağıza bakıyor. Annesi ve kardeşiyle ilgili herşey... Bu erkeklerin asıl isteği meselesine gelince de, o konuyla ilgili kastettiğinin benim anladığım şey olmadığını, kendisinin içinde böyle bi şey olmadığını ama genel olarak erkeklerin de versen seve seve alacakları bi şey olduğunu kastettiğini söyledi. Bi de ben küstüm ya ondan sonra, konuşmadım onunla falan, ona kızdığını, o ne kadar normal davranmaya açlıştıysa benim anormal davrandığımı ve buna da kırıldığını söyledi. Uzatmadım. Özür diliyor ise, kabul etmek gerek dedim, kabul ettim.

senin gibisi de ömür boyu evde kalmaya mahkumdur......ezik kelimesini kullanan biri insan önce beni tanımalı.bence asıl eziklik budur...

ya jekoben sen nasıl bi insansın ya hani kendimi tutayım tutayım dedim de hakikaten olmuyor dayanamadım artık. burda bi derdim var, bana çözümle geleceksen, yaz, gelmeyeceksen sakın yazma. git kendi psikolojinle oyna. Beddua etmekten hiç hazzetmem ama Allah senin de başına versin de gör bakalım evliliğinin ilk yılını 3 kişi geçirmek nasıl oluyormuş gör. Kolay mı be, sen de oradn boş boş konuşuyosun adamın asabını bozuyosun, yazma bundan sonra bu foruma ve Allah sana, sana değilse yakınına göstersin o "ne var bunda, bence sorun sensin, adam yapacağını yapmış, ben olsam asla evlenmezdim sen gibi biriyle" dediğin durumu da gör o zaman nasılmış.

Canım, kardeşi okuyor, küçük sayılır yani. Ama mesele o bu değil, benim kayınvalidem iyi ama ince düşünemeyen bi kadın. Bir Allah ın günü şunu demez "Ah bu çocuklar yeni evli, ben bunlara muzur olmayayım, gitsinler gezsinler gönüllerince, bi ihtiyacım olursa koşarlar zaten". bunu deyiverse, ben koşarım ona zaten ama o bize "beni istemiyo musunuz,oğlum oğlum yapayanlız kaldım, canım öyle sıkıldı ki siz uğramayınca, ben oğlumsuz yapamam" dedikçe, içim soğuyor ondan, kızıyorum. maddi yükler de cabası.

canım iyi diyosun, hoş diyosun da bebeğime bakacak olması benim ilk yılımı cehennem çıkurunda geçirmem gerektiği anlamına gelememeli bence. biz de ona bakıyoruz, alışverişini yapıyoruz, evnin ihtiyacını görüyoruz. benim tek istediğim kadının biraz daha düşünceli olması, o düşünceli olursa ben kendim bile isterim belki gitmeyi, gelmeyi, onu gezdirmeyi. Hani ilk yılı gönlünce geçirirsin, diğer evli eşler gibi takılır, gezersin kocanla, daha sonra ben de hevesimi aldığım için anlayışla karşılayabilirim durumları.

Canım selam, çalışıyorum ya ben, eşimle aynı zamanda işten çıkıyoruz, o yüzden hani ben gidip oturayım onunla da savuşturayım demem maalesef mümkün değil. Cünsellik mevzusunda da haklısın, tamamen stres olduğunu söyledi, Annesinin duygu sömürüleri maddi sıkıntılar falan filan, sonuç bu...Adam kafasını toplayıp isteyemiyo bile.

hasta bir düsünce yapisi, demekki genclerle anlasabiliyor kadin, ne güzel bu senin ile de anlasabilir anlamina geliyor, ne kadar cirkin bir düsünce simdi eşimi kocasının yerine koyuyo..
cüssss yani..[/QUOTE]

benim kastettiğimi anladığınızı tahin ediyorum fakat herhalde anlamamak daha tatminkar geliyor size. kayınvalidem gençlerle anlaşabildiğinden değil, gençlerin yanına takılmak istediğinden böyle oluyor. eşimin kendi arkadaşları bile garipsiyor bu durumu çünkü zamanında oğlunun dışarı çıkmasını istemediği için (babasının vefatının ilk 2 yılında) ya kendisi oğlu ve oğlunun arkadaşlarıyla gezmelere çıkıyor (ki bu eşimin arkadaşları tarafından garipseniyor- kendi kelimeleriyle) ya da eşimi arkadaşlarını eve çağırması için zorluyor. Şu anda da benzer bir durum söz konusu. Biz onsuz dışarı çıktığımız anda (eğer bunu öğrenirse) eşimi baskı altına alıyor duygu sömürüsü yaparak. eşimi kocasının yerine koyuyor, evet ve kendisi de söylüyor bunu "benim hayat arkadaşım artık benim oğlum, ondan vazgeçemem" diye. Bu illa ki başka yerlere çekilebilcek bi şey değil, oğluyla artık hayatın belli şeylerini paylaşma anlamına geliyor.

[/COLOR][/SIZE] cüssss yani..

benim kastettiğimi anladığınızı tahin ediyorum fakat herhalde anlamamak daha tatminkar geliyor size. kayınvalidem gençlerle anlaşabildiğinden değil, gençlerin yanına takılmak istediğinden böyle oluyor. eşimin kendi arkadaşları bile garipsiyor bu durumu çünkü zamanında oğlunun dışarı çıkmasını istemediği için (babasının vefatının ilk 2 yılında) ya kendisi oğlu ve oğlunun arkadaşlarıyla gezmelere çıkıyor (ki bu eşimin arkadaşları tarafından garipseniyor- kendi kelimeleriyle) ya da eşimi arkadaşlarını eve çağırması için zorluyor. Şu anda da benzer bir durum söz konusu. Biz onsuz dışarı çıktığımız anda (eğer bunu öğrenirse) eşimi baskı altına alıyor duygu sömürüsü yaparak. eşimi kocasının yerine koyuyor, evet ve kendisi de söylüyor bunu "benim hayat arkadaşım artık benim oğlum, ondan vazgeçemem" diye. Bu illa ki başka yerlere çekilebilcek bi şey değil, oğluyla artık hayatın belli şeylerini paylaşma anlamına geliyor.[/QUOTE]

K.validenizin hiç çevresi filan yokmu hani kadınlar günü olurya öyle bir meşgale içine girse biraz sosyalleşse aslında..
Hiç değilse sizin omuzunundaki yükte kalkar hep beraber gezme olaylarınız azlalır hiç değilse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…