Evlenince hayat biter mi başlar mı?

Sen istekliyken ve onu tahrik etmeye çalışırken, ayda 1 defa olan ilişki; sen çekingen davranırsan hiç gerçekleşmez bence..

Benim bildiğim genellikle erkekler tutkulu ve istekli bir kadın tercih eder. Ben yeni evliyken ilk birkaç ay çok çekingendim, eşim bunu yıkmak için bayağı uğraşmıştı.

Eğer o istekli bir şekilde bana yaklaştığında, benden aynı tutkulu yaklaşımı göremezse anında buz gibi soğur. Kaldı ki bana "biraz çekingen ol" demesi imkansız. Başka örnek bilmediğim için kendi evliliğimden örnek verdim arkadaşım.

Hem evlilikte kaç sene, kaç ay çekingen kalabilirsin ki, kocan o senin sonuçta..

K.validenizin hiç çevresi filan yokmu hani kadınlar günü olurya öyle bir meşgale içine girse biraz sosyalleşse aslında..
Hiç değilse sizin omuzunundaki yükte kalkar hep beraber gezme olaylarınız azlalır hiç değilse..
[/B][/QUOTE]

Canım yok, inan ki yok, ben de Allah'ım dualar ediyorum bi arkadaş çevresi edinsin kendine diye ama oturup kalktığı kimsecikler yok. Çekingen bi kadın, etraftan zarar göreceğinden korkuyor bu yüzden de hep oğlu ve benle gezmek, dolaşmak, oturup kalkmak istiyorr. Dahası, bana misafir geleceğinde onu da çağırmam gerekiyor biliyo musun, üniversiteden arkadaşların geldi bi defasında. Böyle çılgın filan tipler, daha bitiremediler zaten. Onlarla bile oturmaya geldi. Geç saatlere kadar da kaldı. Millet de şaşırdı, noluyo filan diye. Gelme de denmiyor tabi...

Sen istekliyken ve onu tahrik etmeye çalışırken, ayda 1 defa olan ilişki; sen çekingen davranırsan hiç gerçekleşmez bence..

Hem evlilikte kaç sene, kaç ay çekingen kalabilirsin ki, kocan o senin sonuçta..

Bilmiyorum arkadaşım ya, valla tutkulu, istekli de oldum, bu sefer yanımda benim o güzel minicik geceliklerim üstümdeyken bana sevgiyle sarıldı, uyudu. Şunu da diyo, sabah şimdi evden erken çıkıyo o, annesi sabah da onu görmek istiyo, o yüzden kahvaltı yapıp, çay içmeye bi de annesine gidiyo. Zaten bunun yüzünden erken kalkıyor, iş günü daha da erken kalkmak istemediğini de söylemişti bi defa. hani kafasının meşguliyeti var zaten, bi de bu da var galiba.

Canım yok, inan ki yok, ben de Allah'ım dualar ediyorum bi arkadaş çevresi edinsin kendine diye ama oturup kalktığı kimsecikler yok. Çekingen bi kadın, etraftan zarar göreceğinden korkuyor bu yüzden de hep oğlu ve benle gezmek, dolaşmak, oturup kalkmak istiyorr. Dahası, bana misafir geleceğinde onu da çağırmam gerekiyor biliyo musun, üniversiteden arkadaşların geldi bi defasında. Böyle çılgın filan tipler, daha bitiremediler zaten. Onlarla bile oturmaya geldi. Geç saatlere kadar da kaldı. Millet de şaşırdı, noluyo filan diye. Gelme de denmiyor tabi...[/QUOTE]

Ahh keşke arkadaşları olsada sizleri biraz yanlız bıraksa oturduğu apartmanda filan hiç yokmu komşusu filan acaba ..Gidip gelirler birbirlerine birazda korkuyor demekki kendine güvenide yok kimselerede güvenmiyor demekki..Madem çekinden bir yapısı varmış nasıl oturup arkadaşlarınızla muhabbet ediyorki geç saatlere kadar ..Bence niyeti farklı tamamen sizlerle olmak başkalarını istememek ..
[/B]

Bide sabahlarımı gidiyor annesine kahvaltı yapmaya yok artık yaa bu kadarıda fazla ama

evlenince hayat sıfır noktasından başlar hayatına yön veren bır sürü el olur sırtında kaynanan kayınpederin eşin çoçuğun hep hayatına onlar yol gösterirler onlarında söledikleri gbi yaşamak zorunda olursun :S

Bide sabahlarımı gidiyor annesine kahvaltı yapmaya yok artık yaa bu kadarıda fazla ama

Şimdi şöyle oluyor, ben kocama kahvaltı hazırlamak istediğim için ben hazırlıyorum, zaten kendim de kahvaltısız çıkmam, sonra annesi yanlız kahvaltı etmesin diye bi de gidip orada annesi kahvaltı yaparken çay içiyor ki annesi yanlız kalmasın. Daha bi de onun çalıştığı okul annesine yakın, benimki (çok şükür ki) uzak, öğle yemeklerini de annesinde yiyor. Ve akşam da annesi yanlız yemesin diye yine oraya gitmek mecburiyetinde kalıyorduk eskiden, şimdi ben yüzmeye gidiyorum çok şükür.

KOmşulara gelince, dediğin gibi canım, güvenmiyor kimseye. Hiç hem de...Arkadaşlarımla öyle aman aman muhabbet ettiğinden de değil, amaç orada bizim evde olmak, seviyor bizim evde oturmayı. Bi kez kızı gelmişti şehir dışından, annesinde kalıyor tabi. Bize yemeğe geldiler kızı, kızının çocuğu ve kayınvalidem. Yemek bitti, saat 11 oldu, görümcem gitmek istedi çocuk durmuyor, uyuyacak diye. Annesi neredeyse yalvardı yarım saat daha oturalım diye. Bizimle olmak istiyor işte, derdi o.

Hayret verici bişey yani yanlız çay içemiyormuki eşinizde oraya gidiyor annesine arkadaşlık ediyor..Bence tamamen bir bağımlılık olmuş ana oğul arasında görmeden yapamıyorlar belli tamam görsünler ama bu kadarda sık olmasına gerek yok yani..

Acaba kendinemi güvenmiyor k.valideniz karşı tarafa sanki suç atmış gibi gözüküyor yani muhabbeti fialn yoksa başkalarıyla oda olabilir bahanesi hazırdır...
İşiniz zor allah yardımcınız olsun ne diyeyim şu yüzme işini iyi düşünmüşsünüz en azından stres atıyorsunuz ..

of böyle kadınlar niye evlendirir oğullarını bilmem.

Eşim zaten diyor ki annesine kalsa, evlenmesini istemezmiş, hani öyle bi ihtimal olsa, oğlunun üzülmeyeceğini bilse, evlenmemesini istermiş. Oğlu istedi diye evlendirmiş, değilse, eşim diyo ki 40 yıl daha dursaydım evde, "aman oğlum sen de bi yuva kur kendine" demezmiş.

Eşimin dediğine göre, o aslında öyle gidip sürekli görmek istemiyor. Hatta diyor ki "ben zorunlu olmasam, inan telefonla ararım, 'anne bi ihtiyacın var mı, iyimisin hoş musun' der, olumlu cevabı alınca kapatırım, gitmem ama onun bana ihtiyacı var" diyor. Annesi bu hissi oğluna veriyor, çünkü ne zaman oğlu gitmese kahvaltıya mesela, "kahvaltı yapmadım, çay içmedim, yemek yemedim, içim almadı yanlız yanlız bi başıma" diyor. Şimdi anne bunu söylerse, evlat nasıl dayansın? o da iki ev arasında mekik dokumaktan perişan tabi...

ah canım ya allah sana kolaylık versin, nasıl acındırıyorlar kendilerini kaynanalar aklım hayalim duruyor yani. kendileri gelinken aynısı onlara yapılsa ne düşünürlerdi acaba. elin kızını üzmekte bi sakınca görmüyorlar tabi

Canım sağolasın. inan insan burada içini döküyor rahatlıyor. Daha bi de, ilk zamanlarda kayınvalidem bana alttan alttan mesaj da verirdi, "benim kayınvalidem çok iyiydi, ben onunla yaşadım ilk 4-5 yıl, ayrılmak da hiç istemedim" derdi, hani güya benimki de iyi olduğu için ben de onunla yaşamak isteyeceğim. ben de başka türlü mesaj verirdim o zamanlar "ben en iyi arkadaşımla zor kaldım üniversitede aynı evde, şimdi de eşimden başkasıyla en yakınım dahi olsa olmaz" diye. aaah ah...

Yazilanlari okudum bende birkac birsey yazmak istedim.7 yasinda bir oglum var kaynana adayiyim.Kendimi kayinvalidenin yerine koyuyorum..Bende oglumdan guc almak isterdim,onun bana sahip cikmasini isterdim..Ama benim bir de kizim var,tek cocuk degil herhalde..Zaten bir sure sonra hayat devam eder..Ama birinin kayinvalidenin gozunu acmasi lazim..Madem iyi biri ona bu asiri ilginin sizin evliliginize zarar verdigini gostermesi gerek..O biri aslinda esin olmali ama esin ne tarafta durmasi gerektigini bilmiyor..iki kisiye ucuncu eklenirse her zaman sorun yasanir..Benim sana nacizane tavsiyem kayinvalidenle kanka olSuyuna git araniz iyi oluncada dertlesme safhasina gecersin..Ben kayinvalideme herzaman derim;eger senin oglunu kendi anneme anlatirsam kotu bilir,iyisi mi ben sana anlatayim sende kalir hem sen daha iyi taniyorsun oglunu..Biz hep dertlesiriz arada laf sokabilir normal ama inan hersey degisecek biraz zaman,biraz sabir..Daha yeni evlisiniz yerine oturmasi icin bir sure gecmesi lazim.Cinsellige gelince arkadslara katiliyorum arefe goster ama bayrami yaptirma bak bakalim nasil oluyormus:89:

Teşekkür ederim tavsiyelerin için ablacığım. Fakat, kayınvalideme çıtlatmıştım ilk zamanlarda, hani zorlanıyoruz, ben de evime alışmak isterim, evliliğime alışmak, tadını almak isterim diye; hemen "ben istenmiyorum, beni istemiyosunuz, ben gideyim o zaman" diyor ve bunu bana değil, eşime söylüyor, eşim de bana tavır alıyor "anneme istenmediğini hissettiriyorsun" diye... bu konuda napacağımı bilmez haldeyim. Görümcem geldiğinde ona dert yandım biraz, anladı beni, hak da verdi ama tabi ki onun annesi, onun yanında olacak her zaman.

Madem bu kadar sorun ediyorsun annesini evlenmeseydin....sonuçta bunu biliyorsun.ve Adamcağız sana yeterinde kıyak yapmış.bence sorun sensin.....

bu ne agresflik böyle anlamadım böyle abuk yorumlar yapacağınıza işinize gelmiyosa yorum yapmayın herkes her konuya yorum yapıcak diye bişey yok

Evlenmenin kıyısına bile yaklaşabilsem hayat bayram olacak, evli olan arkadaşlar lütfen eşlerinizin, dayayıp döşediğiniz evlerinizin kıymetini bilin, bana o kadar ulaşılmaz geliyor ki bunu tüm samimiyetimle yazıyorum, bahtım mı kapalıdır her nedirseher şey yolunda olmasına rağmen ol-mu-yor!

Canım doğru diyosun, kıymetini bilmek lazım, hani benim de dediğim bitsin ayrılayım değil ama içinde yaşadığım hayatı belki daha iyi hale getirmek istemek...değilse ben de şükrediyorum bi çok zaman iyiki eşim bu adam olmuş diye (kahrettiğim zmanlar da olmadı değil ya neyse...).

Ama üzülme sen hiç, herkesin bi yerde bi nasibi vardır bekleyen, seninki karşına çıkmamış henüz sadece. bir gün gelecek, sen de inşallah teller duvaklar içinde gelin olacaksın. sakın umutsuzluğa kapılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…