- Konu Sahibi SessizveDerinden
Kesinlikle ayri ev!
Dusunsene yeni evli olacaksiniz belki gunde iki kere esinle beraber olacaksin gunde iki kere banyo yaptiginda elbette utanacaksin evdeki diger kisilerden
Disari cikarken hesap vereceksiniz anne baba biz suraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diye
Senin kendine ait mobilyalarin, mutfagin olamayacak
Evde gidip esine orada burada satasip sirnasamayacaksin
İnsan yeni evliyken surekli esini opmek ister sarilmak ister
4 duvar arasina hapis mi olacaksiniz?
Allah muhafaza bir de bebegin olursa senden cok kv annelik yapacak o bebege haberin olsun
Ayrica evlendikten sonra esin surekli cocuk gibi pohlanacak gibi geldi bana,, kadinlar guclu erkeklerle beraber olmak ister,, evine bakan, gerekirse ekmegini tastan cikaran bi erkekle..
Aynen öyle..güçlü evine gelirken ekmeğini getiren koruyup kollayan adam gibi ev reisi olan biri olsun istiyorum..
Kendisinde suç bulmuyorum annesi küçüklüğünden beri aman canı sıkılmasın aman babası duymasın vs vs diye üstüne titreyerek yetiştirmiş.Belki kendi de farkında değil.Geçen gün ben erkek arkadaşımın annesi ablası ve onların komşusu balkonda oturuyoruz.Gene erkek arkadaşmın tutumlu olmamasından konu açıldı.Sigara içiyor, annesini aramış ''anne nerdesınız yakınmısınız sıgaram bitti parada yok yanımda'' demiş.Komsu olan abla ''ama olmazkı boyle sımdıden bukadarsa evlenınce napıcak bu cocuk bian önce duzeltmesi lazım kendini zorluk çeker, evlenıcek coluk cocuga karısıcak ev geçindiricek'' dedi.Haklıydıda sonuna kadar..Önce erkek arkadaşımla konusup sonra zamanı geldiğinde annesine fikrimizi söylemeyi düşünüyorum açık açık..
Canım ailem Babaannemlerle karşılıklı 15 yıl oturdular aynı evde olmadıkları halde ki babannem anneme ve bize kulköle olan biri annemi gerçekten cok sever ama yinede kaynana işte annemi sever ama misafiri gelsin istemez.Devamlı biri gelsin istemez cocuklarına karışır laf söyler anneme ne kadar iyise gelen misafirede yapmadığı suratı bırakmaz.Kimseyle iç içe yaşamadan bilemezsin 10 senedir başka yerde yaşıyoruz inanki annem salakmışım diyor gidip orda nasıl yaşamışım şimdiki aklım olsa asla yapmazdım diyor.
Heleki sen aynı evin içinde yaşamayı düşünüyorsun cok sorun olur senin için canım.Rahat rahat kocanla cicim aylarını bile yaşayamazsınız utanırsın zaten haliyle bence sözlüne konuş bu durumu yaalnız eve cıkmak istiyorum de annesi şimdiden ipleri eline almış burda yaşarsınız diyor buna izin verme bence tatlım.Yinede sen bilirsin... ama inanki ben sevgilimin evinde annesi babası varken cok kaldım ne kadar iyi olsalarda insan rahat oturamıyor hep diken üstünde oluyorsun...
Haklısın canım, biz öyle istiyorsak ve erkek arkadaşımda beni istiyorsa gerçekten hayatında mutluluğumuz için elinden geleni yapmalı.