Evlenince nerede yaayacaz?

arkadaşlar benim durumum daha kötü ben evliyim böyle bir zorlamayla karşı karşıyayım boşanıcam kesin karar verdim eğer kocam kayınvalidemlerle aynı şehirde yaşamamda zorlarsa. kayınvalimdemlerle çok farklıyız

aynı şehirde olmak evliliğin niye sonu oluyor?
aydınlatın lütfen ihtiyaç var :lepi:
ister gidersin ister gitmezsin sonuçta. aynı yerdesiniz diye hergün görüşmek zorunda mısınız ?

sorun şu oluyor ben bu konuda ısrarla istemememe rağmen bir insan şu şehirde yaşıcaz diye zorlanmamalı dayatılmamalı yani eşinle nerde yaşıcana birlikte karar verirsin benim eşim zorluyor ve ben deli gibi sevdiğim adamdan bu despotluğu yüzünden soğudum ailesiyle çok farklıyız kültürel ve yaşam olarak eşimin bunu görüp kendisinin düşünmesi lazımken ben istemiyorum dememe rağmen boşanma durumuna geliyorum

her haftasonumu onlarla geçirmek istemiyorum özel hiçbir zamanım kalmayacağını biliyorum her boşzamanında hadi gidelim olunucak gitmezsen kavga, o tek başına gider sonra sen hiç gitmeyen kötü gelin olursun onların sorunu senin sorunun, kavga ettiğinde ailesinin yanında her özel konuşmanı sorununu hiç bir sakınca görmeden anlatılacağını biliyorum ve çocuğumu o kültürde yetiştirmek istemiyorum

her haftasonumu onlarla geçirmek istemiyorum özel hiçbir zamanım kalmayacağını biliyorum her boşzamanında hadi gidelim olunucak gitmezsen kavga, o tek başına gider sonra sen hiç gitmeyen kötü gelin olursun onların sorunu senin sorunun, kavga ettiğinde ailesinin yanında her özel konuşmanı sorununu hiç bir sakınca görmeden anlatılacağını biliyorum ve çocuğumu o kültürde yetiştirmek istemiyorum

delikafadulden umarım ayrılmaktan başka bir çözüm bulursunuz fisfisfis

konuyu en başından beri okudum ilgimi çekti...bazı arkadaşlar çok gaza getirmiş onu farkettim anlamadan dinlemeden..

Siz gerekli fedakarlığı göstermişsiniz, burada sorun nişanlınızda bitiyor. Madem sizi seviyor kendisi de fedakarlık yapmak zorunda. Beni seviyorsan sende bazı şeyleri gözden çıkart demeniz lazım.

ne fedakarlığı yapmışki dumanist henüz ortada fedakarlık falan yok sadece düşünüyor..

bu sorunu nişandan önce bende yaşamıştım. aynen onun ailesiyle herhangi bi kavgam gürültüm yok ama farklılıklardan dolayı onlarla aynı yerde yaşamayı istemedim, çünkü başıma neler geleceğini az çok tahmin ediyordum. onlar vıç vıç içli dışlı yaşamayı severler ailecek akrabacak. hiç istediğim bi hayat tarzı değildi bu. eğer orda yaşamak istiyorsan ayrılırız dedim ve sonuç şirket değiştirdi ve istanbuldayız :sm_cool: ama hala da korkuyorum bi gün onun memleketine döneriz diye, kabusum oluyor. Allahım sen koru Ya Rabbim.

madem sende benim gibisin, ailesinden uzak olmak istiyorsun bir an önce bu işi çözmen lazım. gözlerinin içine baka baka konuş yapamayız, ömür boyu mutsuz oluruz vs anlat ona. nişanlın ailesine karşı bakış açını biliyorsa tabi.

seviyorsan ömür boyu mutsuz olacaksın diye bir şey yok. sonuçta sen okumuş bir insansın insanlara nerde dur diyeceğini bilirsin ...

tecrübeli biri olarak her şeyi o kadar güzel özetlemişsin ki! ben daha yolun başında olduğum için dedğin gibi bazı şeyleri düşünemeyebilirim.onlara doğru gelen şey bana yanlış gelebiliyo ve ben çoğu zman farkında olmadan hatalar yapabiliyorum..bilmiyorum demek ki ben de ilerde farkına varcam her şeyin :)

bence sen herşeyin farkındasın ama doğru olan sence bu değil...

bence seninki mantıklı düşünüyor işte benim istedğim de bu.eşitlik...
sen illa istanbul diye tuttursan hata edersin.ben asla öyle bişi istemiyorum.çünkü onun da seçme ve karar verme hakkı var o zman o da illa ki kendi memleketim der.işler daha kötü olur.

dumanist
karar tabiki senin ama sana tavsiyede bulunmak istiyorum.. insan her zaman aynı koşullarda olmuyor. tamamen yabancı bir şehirde hastayken yanında çorba yapan biri olmayacak bunu düşün. eşin işte olcak sen hep yalnız olcaksın.. çocugun olsa kim bakacak ben işten ayrılmam diyorsun..hangi bakıcıya güvenebilirsin ki.. iki kişi her zaman birbirine yetmezzz...

eğer ikna edebilirsen ankara olsun. ama ikna edemezsen de samsun olmasın deme belki de hiç düşünmediğin şekilde gelişir. orda çok mutlu bile olabilirsin.. insan insana her zaman muhtaç...

o burgazda ben istanbulda ...

iş yeri orada benim ailem burgaza bırakmıyor,çünkü orada yaşarsam onların aile apartmanında kalacagız.dahası babamla iş kurma hayallerimiz vardı..

Back
X