- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Neden kiProblemli gibi duruyor
Seneye söz istiyoruz.Bakıcıya paramız yetmez sanmıyorum.Neden yardım etsın ıste.ailesi bize etsin yardımNiye mecbur annesi baksın, bakıcı tutarsınız.
Evlenince yardımı olabilir belli olmaz orası.
Ayrıca ortada fol yok yumurta yok çocuğa kadar.düşünmüşsünüz
İlerde evlenınce cocugumuzaHangi çocuga annesi bakacak anlamadım orayı
İlerde evlenınce cocugumuza
Hangi çocuga annesi bakacak anlamadım orayı
Şimdi anladım sizin çocugunuz olunca kv bakacak. Bundan onun haberi var mı? Başkasına güvenerek çocuk yapılmaz mecbur bakacak diye. Zorunda değil
Tek maaşla zaten gecınemeyız mecbur calısıcam.Yardım etsınde.Yanı her ay onların faturalını ödemez herhaldeEvlenince aileden kopma olmuyor , abartmadikca ara sira bu odemeler/yardimlasmalar olur . Bu kadar takiyorsaniz hic evlenmeyin.
Ayrica cocuk meselesine gelince annesi bakacak, kim alacak , kim calisacak , kim bakacak. Son cumle bu. Surekli calismak istiyorsaniz ve bakacak kimse yoksa cocuk yapmayacaksiniz.
yapmayın çocuk durumunuz elvermeyecekse. Başkasına güvenerek çocuk mu yapılır.Seneye söz istiyoruz.Bakıcıya paramız yetmez sanmıyorum.Neden yardım etsın ıste.ailesi bize etsin yardım
Yardım etmek zorunda değiller ama. Çocuğu kimseye güvenerek yapmayın asla sonra ortada o yavrular perişan oluyor.Seneye söz istiyoruz.Bakıcıya paramız yetmez sanmıyorum.Neden yardım etsın ıste.ailesi bize etsin yardım
Yoo ben bırakmak ıstemıyorum.Ben 2 3 yasından sonra krese verme taraftarıyımyapmayın çocuk durumunuz elvermeyecekse. Başkasına güvenerek çocuk mu yapılır.
Söz düşünmenizin nesi ciddi, nişanlı bile olsanız önce bi evlenin denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?