Evlenince ödemez dimi?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
8aydır hayatımda biri var.Hiçbir problemimiz yok şükür.Aklıma sadece şu takılıyor.Babası emekli ayrıca çalışıyor.Ev aldılar.Babası krediyi ödüyor.Erkek arkadaşım evin faturalarını ödüyor.Bir erkek kardeşi daha var sanırım o da eve katkıda bulunuyor.Aile arasında hiç para lafı geçmiyor.Çalıştıgı halde babası sevgilime paran var mı falan soruyor.Erkek kardeşi işten çıktı.3 aydır işsiz.Geçen cafede oturuyoruz.Sevgilim telefondan uygulamaya girdi kardeşinin ödenmemiş faturasını gördü ödedi.Merak ettiğim evlenince ödemez herhalde onların faturalarını.Bir de ben hep çalışmak istiyorum.Çocuga mecbur annesi bakacak.İşten çık git çocugu al bu da aklıma takılıyor nasıl olabilir?

Evlenince aileden kopma olmuyor , abartmadikca ara sira bu odemeler/yardimlasmalar olur . Bu kadar takiyorsaniz hic evlenmeyin.

Ayrica cocuk meselesine gelince annesi bakacak, kim alacak , kim calisacak , kim bakacak. Son cumle bu. Surekli calismak istiyorsaniz ve bakacak kimse yoksa cocuk yapmayacaksiniz.

Niye mecbur annesi baksın, bakıcı tutarsınız.
Evlenince yardımı olabilir belli olmaz orası.
Ayrıca ortada fol yok yumurta yok çocuğa kadar.düşünmüşsünüz
Seneye söz istiyoruz.Bakıcıya paramız yetmez sanmıyorum.Neden yardım etsın ıste.ailesi bize etsin yardım

Ooooo şimdiden bunların planlarını yapıyorsan . Sana söyleyeyim hayatta yaptığın hiç bir plan yaşadıklarına uymuyor eğer uysa idi şuan eşimle evimizde yatıyor olurduk ama şuan annemin evinde yatakta yanlızlığa yatıyorum . Bilmem anlayabildim mi

Tek maaşla zaten gecınemeyız mecbur calısıcam.Yardım etsınde.Yanı her ay onların faturalını ödemez herhalde

Seneye söz istiyoruz.Bakıcıya paramız yetmez sanmıyorum.Neden yardım etsın ıste.ailesi bize etsin yardım
yapmayın çocuk durumunuz elvermeyecekse. Başkasına güvenerek çocuk mu yapılır.
Söz düşünmenizin nesi ciddi, nişanlı bile olsanız önce bi evlenin denir.

Çok ihtiyaçtan ödemiyor sanırım içinden geliyor çünkü baba da paran var mı diye soruyorMuş. Kardeşi işten çıkmış yine bir işe girecektir kendi ödemelerine devam eder...
Evlenince sizin kendi masraflarınız artacaktır belki o zaman sevgiliniz ödeme yapmak istese de kabul etmeyebilirler..ama bebeğiniz olursa ailesi bakarsan eşiniz onlara destek olır gibi geldi bana

yapmayın çocuk durumunuz elvermeyecekse. Başkasına güvenerek çocuk mu yapılır.
Söz düşünmenizin nesi ciddi, nişanlı bile olsanız önce bi evlenin denir.
Yoo ben bırakmak ıstemıyorum.Ben 2 3 yasından sonra krese verme taraftarıyım

Alt tarafi fatura eger o an durumlari yoksa ödesin ne var bunda ki babasi çalistigi halde ogluna harcligini soran adam kalkip fatura odetmez sen uc kurusluk faturanin hesabini yaptign aileye cocugunu baktiracaksin eyvah eyvah daha dur bi bakalim bi evlen hayrlisiylada faturayi sonra dusunursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…