- 22 Ocak 2015
- 691
- 895
- 53
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Konuyu okurken kendini salma degil tembellik gordum.. Hergun 7 de uyaniyorum 6 yasinda oglum var kahvalti hazirliyorum o kahvaltisini yaparken evi toplayip yuzumu temizleyip bb krem (18tl) bi rimel surup giyinuyorum cocugu okula birakip cafemiz var oraya gidip eksikleri belirleyip market alisverisini yapiyorum sonra eve gelip ev isi sonra spor sonra dusumu alip ogle yemegi yapip tekrar cafeye bulasik falan varsa hallediyorum cocugu almaya gidiyorum bu zincir boyle devam ediyor. Makyaj malzemesi.alacak kuafore gidecrk paran olmayabilir benimdr maddi durumum harika flan degil. Ama kendim icin birikim yapip uyguj fiyatta bi parfum bi koltukalti rollonu sac sekillendirici krem ucuk fiyatlari yok bunlarin. En cok takildigim konu 3 gunde bi dus almak evlisin esini dusun ona kotu kokarsan sogur senden heraksam tum islerim bitince dusumu alir cildimi temizler oyle yatarim. Esimin saclari yagli olsa 3 gun yikanmasa mumkun degil yaklasmam ben ona. Ayrica yogurtla peeling sutle mayayla maske yogurt karbonatla siyah nokta temizleyici yogurt balla nemlendirebilirsin cildini. Sneinki tembellik. Evlenip ev isi yapmayan kac kisi varki aramizda. Evlilige hazir degildin belkide
Cocuk olunca napcak acaba cok merak ediyorum :) bunlari haftada bir yapmak yetiyor max 1 saatini alir zatençok güzel cevaplamışsınız.
maddi durumun çok iyi olması gerekmiyor bakım için.
"yogurtla peeling sutle mayayla maske yogurt karbonatla siyah nokta temizleyici yogurt balla nemlendirebilirsin cildini"
en basitinden bunlar atla deve değil.
fazla çalışma saatleri tembelliğe itmişdaha 1 yıllık evlilikte çok vahim bir durum.
Cocuk olunca napcak acaba cok merak ediyorum :) bunlari haftada bir yapmak yetiyor max 1 saatini alir zaten
Hyir bide insan dus alinca rahatlamazmi ben yorgun olsam hemen dusa girerim.iyi gelir benmi boyle dusunuyorum bilmiyorum. İs saatide uzun ama ben ev kadinida olsa ayni seylerden sikayet edecegini dusunuyorum konu sahibinin. Evliliginin tadini cikaramamis seni gezip tozup eglenememis bana oyle geldi bi bikkinlik varbence çocuk olunca aynı iş yerinde çalışmamalı. günde 12 saat korkutucu açıkçası..
evet haftada 1 saatlik işler..
tembellik başka bir şey değil.
Hyir bide insan dus alinca rahatlamazmi ben yorgun olsam hemen dusa girerim.iyi gelir benmi boyle dusunuyorum bilmiyorum. İs saatide uzun ama ben ev kadinida olsa ayni seylerden sikayet edecegini dusunuyorum konu sahibinin. Evliliginin tadini cikaramamis seni gezip tozup eglenememis bana oyle geldi bi bikkinlik var
bende borç içerisinde yüzüyorum söylemesi ayıp :)
bir ara sorunlardan çok salmıştım kendimi bende... dişlerimi bile fırçalamaz olmuştum.... kilo aldım aldıım aldııım.... şimdi normal boyutlarıma dönmeye çalışıyorum...... evimi b.k götürüyordu... 2 yılım böyle geçti... sonra gene kendimi kendim toparladım.
ucuz kaçamakların olsun
Koltuk altı içi : deotak --- en az 3 ay kullanırsın bu ay mesela bunu al en son 15 tlye almıştım
Yüz için : garnier cilt tipine göre uygun ve kaliteli --- en az 3 ay bunu kullanırsın - önümüzdeki ay bunu al en son 18 tl ye almıştım
Dişler önemli fırçalamalısın........ hiç olmazsa sabahları mutlaka.....
Duş her gün olamasa da iki günden sonra ben kendime bile katlanamıyorum o yüzden gün aşırı şart....
Makyaj falan ben bilmem bir rimel bir göz kalemi bir de parlatıcı bunlarda da aylarca gider malzeme olarak yani.... uygun malzemelerden alsan 20 tlye patlar iş görür...
her şeyin uygunu var hepsini aynı anda değil ama ayda ayda topla.... o kadar çalışıyosun madem azıcık sefa sürmen lazım.
ayda 30 tl kendine ayıramaz mısın....
ayy herkes yazmış bir şeyler ama kızın onca çalışma saatinden sonra hangisine enerjisi kalsın acaba bunu niye düşünmüyosunuz ki. bende aynı saatlarde çalışıyorum. 12 saat evden uzaksın ertesi sabah yine aynı maratona uyanacağını biliyosun ve vücut yorgun dinlenmek istiyor sen bu vücudu birde ev işleri ertesi günün yemeği çamaşırı bulaşığı için zorlarken kendine ayıracak 5 dk vakit bulamıyosun. duş konusunda tamam hepiniz haklısınız her gün alınması gerekir kendi rahatlığı için. ve demiş ki kızcağız maddi durumum o kadar iyi değil şöyle kolay böyle kolay yerine olumlu mesajlar yazıp daha üzmemek gerekir. nacizane uygun fiyatlı yada evde basit yapabileceği bakımlar varsa önerilmeli. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. zamanı yetirememek insanın kendi suçu değil hayat şartlarının ağırlığındandır.
konu sahibi arkadaş sende kendin için kendine olan saygın için kendini toparla çeki düzen ver o bu ne der diye değil kendin için yaşa..
ne güzel anlayıp yorum yazmışsınız yüklenmek yerine
Gerçekten mi? Bundan sonra bende öyle yapayım o zaman saç kremini çok abartılı kullanıyorum.hergun sacinizi yikiyorsaniz, her seferinde sac kremi kullanmayin, cok yaglandirir. haftada iki kere krem yapsaniz yeter, onda da sadece uclarina yapin
Git bir kuaföre saçlarını boyat imkanın yoksada bi kutu al evde boyat şöyle tenine yakışacak bir renk birazda kestir saçlarınıda yağlı bırakma bir duş 10 dakikanı alır kendini kendine motive etmeye çalış banyodan sonra yüzüne bir krem sür internetten saç ve yüz bakım videolarına bak sabah kalkınca ilk işin yüzüne güzel bir makyaj yapıp saçlarına güzelce bir şekil verme olsun canım benim bende öyle olmuştum şimdi daha iyiyim kendime böyle bir düzen vermeye çalıştım bu dediklerimi dene belki bir faydası olurMerhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verinHer gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum. Akılverin az bir maddi güçle neler yapabilirim.. Eşim şimdilik şikayet etmiyor ama ilerde benden sogumasından korkuyorum.. yaglı bir cildim oldugu için günlük duş almam gerekli ben 2-3 günde bir alıyorum anca yetişiyorum Yüzümde siyah noktalar oluştu. Yaşamdan sogudum. İş yeirnde yoruluyorum sosyal hayatım yok yorgun argınım süreklii
Benim eşim de şikayet etti geçen ilk defa ama inan yetişemiyorum maddi olarak bi elbise bile alamıyorum biz kadınlar ister istemez bırakıyoruz kendimiziMerhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verinHer gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum. Akılverin az bir maddi güçle neler yapabilirim.. Eşim şimdilik şikayet etmiyor ama ilerde benden sogumasından korkuyorum.. yaglı bir cildim oldugu için günlük duş almam gerekli ben 2-3 günde bir alıyorum anca yetişiyorum Yüzümde siyah noktalar oluştu. Yaşamdan sogudum. İş yeirnde yoruluyorum sosyal hayatım yok yorgun argınım süreklii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?