- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
ayy herkes yazmış bir şeyler ama kızın onca çalışma saatinden sonra hangisine enerjisi kalsın acaba bunu niye düşünmüyosunuz ki. bende aynı saatlarde çalışıyorum. 12 saat evden uzaksın ertesi sabah yine aynı maratona uyanacağını biliyosun ve vücut yorgun dinlenmek istiyor sen bu vücudu birde ev işleri ertesi günün yemeği çamaşırı bulaşığı için zorlarken kendine ayıracak 5 dk vakit bulamıyosun. duş konusunda tamam hepiniz haklısınız her gün alınması gerekir kendi rahatlığı için. ve demiş ki kızcağız maddi durumum o kadar iyi değil şöyle kolay böyle kolay yerine olumlu mesajlar yazıp daha üzmemek gerekir. nacizane uygun fiyatlı yada evde basit yapabileceği bakımlar varsa önerilmeli. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. zamanı yetirememek insanın kendi suçu değil hayat şartlarının ağırlığındandır.
konu sahibi arkadaş sende kendin için kendine olan saygın için kendini toparla çeki düzen ver o bu ne der diye değil kendin için yaşa..
bu arada ben hiiiç bakımlı değilim olmaya çabalıyorum :)) üstelik hala şişkoyum :)
Ay sanki evlilikten degil harp halinden bahsediyosun :d ne var gunluk bi dus almakta hafta bir kuafore gitmekte arada iki parca kiyafet almakta yani
Boya degil bi fon cektirirsin 10 dk da gitmiyosan da gitmezsin tercih meselesi zor bi sey degil onu diyorumHer hafta mi
Ben ayda bir dip boyasina kuaföre gitmeye useniyorum
Bir gün eşime dedimki
hayatım kilo aldım ve yüzümde değişti ilk zamanlar göre artık farklıyım
bana bakış açın değişimi dedim
aynen şunu söyledi
yüzüm yana beni birakin misin -Hayır
çok kilo alsam .? Hayır
yüzümde çok sivilce çıksa ? Hayır
ilk başta güzelliğin etkiledi beni ama artık
bana olan davranışların huyun etkiliyor beni dedi
eğer makyaj yapıyorsun benim için değil kendin için yap dedi
benim için en süslü ve güzel halin sabah uyanıp Günaydın diye gülümsemen dedi :)
valla ben de hiç bilmiyorum ama sanki şöyle gibi geliyor birbirini çok seven eşler bence hergün yapar yani :)[/QUOTE
Alakası yok benim eşim pis pis gezer
Yanascagi zaman temizlenir bazen temizlenmeye usendigim icin beni reddeder
aslında en önemli sorun işin yoksa zaten zamanın olsa yapıcaksın benceeskiden saçlarım tertemiz olurdu ev geçim derdim yoktu tüm paramı kendime harcardım işe gelmeden hergün kuaföre ugrardım..Şimdi ne maddiyat ne maneviyat uygun buna..
ben de anlayamıyorum bu kadar eleştirilmiş ama kadıncağız günün yarısını çalışarak geçiriyor bi de eve gelip evde çalışıyorHerkes ne de guzel yermis durmus...
Yahu kadin 12 saat calisiyor 12 saat!
Kolay mi ev isinden kendine bakim yapabilmek, her gun dus alabilmek.
Ben 10 bucuk saat calisiyorum eve geldigimde birak dus almayi yemek yemege bile takatim kalmiyor. İsten ise degisir. Belki konu sahibi cok yogun calisiyordur. Ev temizligi yemek koca memnuniyeti derken kadin hangi parcaya bolunsun ki? Herkesin bunyesi farkli bir kere. Siz yapiyosunuz diye herkes kaliptan cikmis gibi ayni olacak degil.
ben de anlayamıyorum bu kadar eleştirilmiş ama kadıncağız günün yarısını çalışarak geçiriyor bi de eve gelip evde çalışıyor
ben 8de çıkıp 7de giriyorum eve yemek, bulaşık, kızım, kocam derken yorgunluktan bitap düşüyorum yatağa nasıl attığımı bilmiyorum kendimi ben ki suyu o kadar seven insan duşa girmeye üşeniyorum, çünkü evet duş 10 dk ama duş sonrası kremlenmeydi, saç kurutmaydı derken o bana oluyor 1 saat, bi saat fazla uyumak varken boşver duşu muşu dediğim günler olmuyor değil
evet duş çok önemli herşeyden herkesten öte insanın kendi için önemli çünkü insan kendini kötü hissediyor ama konu sahibini çok iyi anlıyorum kadıncağız bekarken çok bakımlıymış, anladığım kadarıyla evli haline nispeten maddi durumu da iyiymiş dolayısıyla şu anki durumuna alışmak da zorluk da çekiyor olabilir onun bunalımı da olabilir birazcık daha yapıcı önerilerle yaklaşsak sanki daha doğru olur gibi
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibi zaten moral motivasyon anlamında negatif bir durumda. Burda yerilmek için konu açmıyor kimse tabiki ama biraz yapıcı olmak zor değil. Zaten bazı şeylerin kendisi de farkında ve fikir istiyor. 12 saat bir bayan için çok uzun bir çalışma süresi. Ben de aynı sürede çalışıyorum ama bakımımı da ihmal etmiyorum diyen arkadaşları tebrik ediyorum ama herkesin enerjisi, hızı, fizyolojik veyahut psikolojik durumu farklılık gösterebiliyor, sizin yaptığınızı bir başkası da aynı şart ve koşullarda dahi yapamayabilir biraz anlayış.kızlar 18 sayfa olmus ama siz hala takılmıssınız kızın saclarına hayat enerjisi düsmüs kızın calısma temposundna ki haklıda sac haricindne öneri verirseniz daha olumlu olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?