- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Canım saçlarını önce sabunla yıka ardından şampuanla yıka. Sabun yağı mükemmel şekilde alıyor. Garnıer ürünlerinide yüzüne kullan hem ucuz hemde yüzündeki o pis görüntü giderMerhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verinHer gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum. Akılverin az bir maddi güçle neler yapabilirim.. Eşim şimdilik şikayet etmiyor ama ilerde benden sogumasından korkuyorum.. yaglı bir cildim oldugu için günlük duş almam gerekli ben 2-3 günde bir alıyorum anca yetişiyorum Yüzümde siyah noktalar oluştu. Yaşamdan sogudum. İş yeirnde yoruluyorum sosyal hayatım yok yorgun argınım süreklii
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1 yıllık evliyim daha önce bakımlıydım mis gibi kokardım herkes saçlarımı tenimi çok begenirdi.. Evlendim evin yükü psikolojik problemler maddi problemler derken ne üstüme başıma kıyafet alabiliyorum ne bakımlı olabiliyorum. Saçlarım yaglı ve yapışık ne yapmalıyım. Saçlarımı düzleştirsem bile yüzüme yakışmıyor önleri tel toka ile arkaya atıp tutturuyorum. Oval yüzlüyüm. Ne yapayım akıl verinHer gören evlenince salmışın bırakmışın kendini diyor çok üzülüyorum. Akılverin az bir maddi güçle neler yapabilirim.. Eşim şimdilik şikayet etmiyor ama ilerde benden sogumasından korkuyorum.. yaglı bir cildim oldugu için günlük duş almam gerekli ben 2-3 günde bir alıyorum anca yetişiyorum Yüzümde siyah noktalar oluştu. Yaşamdan sogudum. İş yeirnde yoruluyorum sosyal hayatım yok yorgun argınım süreklii
Kac yasindasin canm ?Merhaba ben evleli 3 yıl oldu ve ben küçük bir gelinim erken evlendim 1 yıl kayinvalidemle yaşadıktan sonra kiraya çıktık ve ben 2.5 yıldır sürekli çalışıyorum 2 tane kedim var evini sürekli dağıtan ve ben kendimi hiç salmadim bence sende kendine çeki düzen ver erkekler bakımsız kadınlardan hoşlanmaz esimi bakımlı karşılamaya çok dikkat ederim. Gerekirse gergin banyo ol suratına bakım yap krem Almanya gerek yok ben mesela 2 günde bir yumurtanın akını cirparim su gibi olana kadar suratima 2 defa surerim ve çok güzel olur siyah noktalar içinde maydanozlu bir su yap kendine kaynat ve kafana havlu ortup yarım saat yüzüne buhar tut çok faydası oluyor emin ol .
1993 luyum :) evet çok erken ama mutluyum 3 yıldır da birlikteyiz esimle aynı yastayiz birbirimizi buyutuyoruz:)Kac yasindasin canm ?
çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saataçıkcası enerjim kalmıyor işim yogun
valla ben de hiç bilmiyorum ama sanki şöyle gibi geliyor birbirini çok seven eşler bence hergün yapar yani :)Konu sahibinin cinsel hayatini bilmiyorum ama evlenince her gun yapilacak diye bir sey yok ki.
Bu yuzden her gun dus alma zorunlulugu da kalmiyor :)
topuz halkası nasıl oluyo ilk kez duydum.. fotosunu atabilir misin?Yağlı saç kötü durur ,kesinlikle yağlanmadan ýikamanız gerekir. Topuz halkaları var,saçı tepede toplayıp bu halkadan geçirerek kolayca şık bir topuza sahip olabilirsiniz. Kuaföre gidemediğimde evdede şekillediremediğimde bu halka benim kurtarıcım.
Cildiniz için,çok uygunada bakım yapabilirsiniz, googledan araştırın cilt tipinize uygun ,evde yapılabilen maske önerilerini ,gece uygularsınız uyumadan,yıkarsinız mis gibi olur.
Giyim konusunda indirimli siteler var,onları takipte kalın,her zaman giyebileceğiniz parçalar edinin imkanlar dahilinde, (siyah pantolon, siyah elbise vb) bu parçaları elinizdeki farklı renk ceket ve bluzlarla kombinleyerek ,farklı giyinmiş izlenimi yaratabilirsiniz. Fazla renkli,tek bir parçayla giyilebilecek türden giysileri almamaya gayret edin maddi durumunuz toparlanana kadar. Şahsen alırken hep düsunürüm bunu neye uydurabilirim,neyle kombinleyebilirim diye.
Kolaylıklar dilerim
topuz halkası nasıl oluyo ilk kez duydum.. fotosunu atabilir misin?
İşte bunlar hep hayal dünyasıvalla ben de hiç bilmiyorum ama sanki şöyle gibi geliyor birbirini çok seven eşler bence hergün yapar yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?