Evlenince Saldın Kendini !

Canım saçlarını önce sabunla yıka ardından şampuanla yıka. Sabun yağı mükemmel şekilde alıyor. Garnıer ürünlerinide yüzüne kullan hem ucuz hemde yüzündeki o pis görüntü gider

Ohooo sen daha şimdiden duşa zaman bulamıyorsun
Duş almak kaç dk ?
Çocuk olursa ayvayı yedin o zaman
Üzgünüm ama bu böyle

Saçının yağdan yapışık olmasının maddiyatla ne ilgisi var
Psikolojin çökmüş senin yoksa su her evde akıyo gider bi duş alırsın yağ mağ kalmaz
Bi kutu boya da al duştan önce sür saçına mesela

Merhaba ben evleli 3 yıl oldu ve ben küçük bir gelinim erken evlendim 1 yıl kayinvalidemle yaşadıktan sonra kiraya çıktık ve ben 2.5 yıldır sürekli çalışıyorum 2 tane kedim var evini sürekli dağıtan ve ben kendimi hiç salmadim bence sende kendine çeki düzen ver erkekler bakımsız kadınlardan hoşlanmaz esimi bakımlı karşılamaya çok dikkat ederim. Gerekirse gergin banyo ol suratına bakım yap krem Almanya gerek yok ben mesela 2 günde bir yumurtanın akını cirparim su gibi olana kadar suratima 2 defa surerim ve çok güzel olur siyah noktalar içinde maydanozlu bir su yap kendine kaynat ve kafana havlu ortup yarım saat yüzüne buhar tut çok faydası oluyor emin ol .

saçların yağlı ise malesef en geç 2 güne bir yıkaman lazım
duş alamıyorsan sadece saçını yıka
son durulama suyuna kil koyabilirsin. yağlanmayı geciktirir
yüzünü de günde 2 kere arındırıcı bir temizleyici ile yıka (10 tl marketlerde)
kıyafet alamıyorsan sorun değil bence. temiz olmaları yeterli.
parfüm alamıyorsan güzel kokan çiçek yağlarından al mesela yasemin yağı vs. onlardan bi kaç damla boynuna sürebilirsin.
yağlı yeme ki cildinden yağ fışkırmasın.
saçların uzunsa topuz tokası al bi tane tepeden topuz yap.

saçlarını fotoğraflardaki gibi yapabilirsin boyları çok kısa değilse

Eklentiler

• pratik-topuz-01.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 55
  • spor-ve-şık-at-kuyruğu.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 86
Bende senin gibiydim canm evde hic gecelikle gezmeyen bakimini her an yapan bakanin donup bir daha baktgi biriydim yani bende 1yillik evliyim ve resmen saldim kendimi .evde esofmanla gezmeler sacini oylesi.e toplamalar makyaj var ama uzerimi giyersem.sanirim bu birazda psikolojik skntilar hayat sartlarinin zorlugu bizleri sktigi icin kendimize pek bakim yapamaz olmusuz .gecen evlilik programinin birinde adam cirkin kadin yoktur yanimiza yakismak istemeyrn kadin vardir.erkegi nasil bakli istiyorsaniz sizde bakimli olmalisiniz.bakimsiz kadindan erkegi sogur dedi .o an anladim bende.bugun kuafore gidecem cunku artik yenilenmem gerek.durumumuz seninki gbi aslnda ama esim bu ay bana bi kiyak gecti git kuaforune diye.sende arada da olsa gitmelisin .herseyden once bakim onemli .eslerimiz bizde sogumasin demi ama :))

Kac yasindasin canm ?

çocugum yok sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani 12 saat açıkcası enerjim kalmıyor işim yogun

Aslında şuan daha çok duş alman lazım . ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama eğer tempolu bir işse ilk önce günlük banyo yaparak bu işe başlayabilirsiniz.....Terlersin neticede koku bile yapar istemeseniz de dış etkenler oranın havası falan ,yağlatır vb ...vucut suyu aldığı zaman sizde bilirsiniz ki yüze can gelir kan gelir o anlıkta olsa yatağın içine girene kadar sizi dinç tutar ...alın ucuz yollu parfüm ve rolon olsun bitsin okdar zor değil üstelik çalışıyorsunuz.Kendiniz için kendinize önem verin diğer şeylerinizden kısın 2 ayda bir de olsa bu ihtiyaçalrınızı alın... derim.

Yağlı saç kötü durur ,kesinlikle yağlanmadan ýikamanız gerekir. Topuz halkaları var,saçı tepede toplayıp bu halkadan geçirerek kolayca şık bir topuza sahip olabilirsiniz. Kuaföre gidemediğimde evdede şekillediremediğimde bu halka benim kurtarıcım.
Cildiniz için,çok uygunada bakım yapabilirsiniz, googledan araştırın cilt tipinize uygun ,evde yapılabilen maske önerilerini ,gece uygularsınız uyumadan,yıkarsinız mis gibi olur.
Giyim konusunda indirimli siteler var,onları takipte kalın,her zaman giyebileceğiniz parçalar edinin imkanlar dahilinde, (siyah pantolon, siyah elbise vb) bu parçaları elinizdeki farklı renk ceket ve bluzlarla kombinleyerek ,farklı giyinmiş izlenimi yaratabilirsiniz. Fazla renkli,tek bir parçayla giyilebilecek türden giysileri almamaya gayret edin maddi durumunuz toparlanana kadar. Şahsen alırken hep düsunürüm bunu neye uydurabilirim,neyle kombinleyebilirim diye.
Kolaylıklar dilerim

Konu sahibinin cinsel hayatini bilmiyorum ama evlenince her gun yapilacak diye bir sey yok ki.
Bu yuzden her gun dus alma zorunlulugu da kalmiyor :)
valla ben de hiç bilmiyorum ama sanki şöyle gibi geliyor birbirini çok seven eşler bence hergün yapar yani :)

topuz halkası nasıl oluyo ilk kez duydum.. fotosunu atabilir misin?

Sacları için kuru şampuan kullan kesinlikle işe yarıyor 6 aydır aksam duş alsam dahi sabah işe giderken kullanıp saçlaımı öyle yapıyorum benim saclarımda hızlı yaglanıyor ince telli duştan sonra yapsam bile snük duruyor ama kuru şampuan cok kolaylaştırdı işimi 3 gün yıkamasan bile rahatlıkla kullanırsın bunu lütfen dene çünkü problemini cok iyi anlıyorum.
Zaten bu sorunu cözersen daha iyi hissedeceksin fondoten ve pudra içinde lütfen iyi markaları tercih edin.Kendinizi salmayın.

ben her konu da çok bakımsızım ama duş almayı hiç bırakmıyorum yoğun bir tempoda çalışıyormuşsunuz ama en azından iki günde bir duş insanı hem rahatlatıyor dinlendiriyor hem temiz olmanı sağlıyor duştan sonra da bir kahve kendine getiriyor
duştan çıkınca fiyatı daha uygun olan kremler var onları vücuduna sürebilirsin
saçlar için fırçalı saç kurutma makineleri hem kurutma çabuk oluyor hem saçlar darma duman olmuyor

ikincisi de bende kıl tüy meselesi için düşünüyorum lazer epilasyon yaptırmak toplu kurtuluş gibi geliyor
yüz içinde iğnelisi

ev iş ve bakım çok vakit isteyen seyler.bende evlenince ilk 2 ay hersey kusursuz olsun diye ugrasırdım gece 2 ye kadar ev temizlerdim 7 de kalkıp kendime bakardım.sonra tabi bünyem dayanmadı işler aksadı hersey birbirine girdi ne kadar temiz olsamda bakımsız olunca hiçbir anlamı olmadı. sonra yavaş yavaş durumu düzelttim hersey yoluna girdi.yeni ev yeni düzen ilk zamanlar olur öyle seyler önemli olan çabuk toparlaman özellikle çocuk olana kadar birşeyleri rutin düzene koymalısın mesela eskiden makyajla 15 dk uğrasırken şimdi 5 dk mı alıyor yapmak bakım konusunda arkadaşlar detaylı yazmışlar zaten.

İnsan istese herseyi yapar da istemek önemli bakımlı olmak insanın içinden gelir içinde yok sa herseyin 4 4luk bile olsa kendine özenmezsin. Önce psikolojini bakıma al canım sonra bedenin bakımlı hale kendiliğinden gelir. Neden mi yaptım biliyorum :)

Kadına nasıl duş bile alamıyorsun , bende çalışıyorum gibi sözler sarfedilmiş ama herkes aynu değil ki , herkesin enerjisi de aynı değil.
Çok hızlı pratik bir bayansanız herşeyi yetiştirebilirsiniz elbette.
Ama bazıları yapısal olarak ağır haraket eder çabuk yorulur veya enerjisi yoktur felan , konu sahibi de böyle biri ise normaldir böyle olması .

Arkadaslar bakim konusunda yazmislar
Ama ben size multivitamin takviyesi yapin derim enerji toplayin cok agir calisiyorsunuz
Bi de dus almak rahatlatir eve gelir gelmez hemen banyoya girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…